تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1423 از 2365 اولاول ... 4239231323137314131419142014211422142314241425142614271433147315231923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,221 به 14,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.ببخشید میشه قیمت dls1073 روبگینو همچنین ازکجا میتونم تهیه کنم؟
    نحوه تشخیص اصلیش . تقلبیش؟

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

RMS واسه هر کدوم از باندا هست ینی L 100 و R 100
    ممنونم

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

سلام مخلصم محمد جان.
    بله فكر كنم خودشه. شما هم صداش رو شنيدي؟قيمتش رو داري؟
    عجب بيس سنگيني ميزد.به نظر من تا رنج 270 قابل توجيه.كاملا ميتونه جايگزين 718 باشه.
    آقا حمید ببخشید شما یه جفت با آمپ شنیدی یا بدون آمپ؟؟؟
    این مدل جی وی سی 7158 هر جفتش در میا د 194 تومن.

شما خرید پایونیر 6965 V2 درجه یک به قیمت 162 تومن رو پیشنهاد نمیدید؟؟؟
    Last edited by driftking132; 01-03-2014 at 23:05.

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

محبت داری شما. ممنونم
    بدون شک MX165 .اگر تهران تشریف دارید حتما قرار بزارید صداش رو براتون تست میگیرم.واقعا ثداش به کامپوننتهای بالای 600 تومن میرسه.در حالی که 357 تومن هست.اتفاقا روی پارس هم نصبه.
    آمپ تون چه مدلیه؟
    اگر براتون مقدوره پایونیر رو بفروشید و از خط تولید M-Line آمپ خودش رو بگیرید ببینیدچیکار میکنه.ML75.4 fh rdlj 513 , h'v n, ;hkhg ldo,hidn ء» 60.2 با قیمت 310 تومن.
    اگر ساب باکستون قوی هستند(مدل دقیقش چیه؟) بله حتما باید آمپلیفایر مونو که بتونه تغذیه کامل کنه ساب رو نیاز هست.
    پخشتون هم باید سه جفت خروجی Pre داشته باشه.اگر برای استیج عقب هم اسپیکر نصب میکنید.
    ممنون حمیدخان گل

با 357 تومن و این کیفیتی که شما ازش تعریف می کنید خیلی برا من مناسبه..متاسفانه شهرستان هستم و گرنه با این خوش اخلاقی و خوش برخوردی و مهربونی شما حتما مزاحمتون میشدم حمیدخان غیر از اون مدلی که فرمودین با پرس و جویی که کردم در همون حیطه قیمتی اسم اینا رو هم شنیدم که تعریف داشتن ازش: هرتز مدل های 165xl، hsk 165 و 165 dsk و JBL GTO6508c...بین این چند مدل و mx165 کدوم بیس نرم تر میده و شفافیت و میدبیس بهتری داره؟ تعریف میدبیس هرتز رو شنیدم...و یه مساله دیگه اینکه کدوم با باند عقب بنده بیشتر هماهنگ و هم صدا هستش؟
    مدل باند عقب>>
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امپ که برای ساب و باند عقب به صورت کلی استفاده می کنم پایونر 6604 هستش

امپ رو که به خاطر توان پایینش قصد دارم بفروشم ولی یه مساله اینکه اون امپ mline که فرمودین با باند عقب هم مچ هستش؟ یا بهتر نیست امپ کدنس بگیرم که با باند عقب بیشتر مچ باشه؟ یا هر مدل امپ دیگه که بین این دوتا میانه باشه پیشنهاد میکنید... ببخشید حمیدخان اون خط سومتون رو هم کیبوردتون رو انگلیش بوده متوجه نمیشم
    مدل باند

اینم مدل ساب باکس

واقعا از ساب م راضیم بیس قدرتی نرم و با کیفیتی داره
    الان برای سابم برم از همون برند خودش امپ مونو بگیرم یا توصیه دیگه ای دارید؟

ببخشید یکم صحبتام زیاد شد شرمنده

الان به نظرم به عنوان اولین کاری که باید انجام بده برم برای تعویض هدیونیت
    پایونر 2550 دارم...اشکال بزرگی که داره دو جفت خروجی 2 ولت داره و غیر از این صداهای ریز رو فقط تو ولوم های بالا خوب اجرا می کنه ولی بیسش خوبه.. به نظرم بهترین پخش که با بودجه من (زیر 500) می تونم بگیرم کنوود 7056 هست..فقط نکته ای که نگرانم کرده اینه که میگن پخش های کنوود بیس کمتری نسبت به پایونر دارن و اگه بیسشون رو بالا ببری دقتشون خیلی کم میشه ( نسبت به پایونر)
    اینه که دو دلم بین سری 9 پایونر و این پخش.. باز هم راهنمایی میخواستم

یه دنیا ممنون
    Last edited by Snake5; 01-03-2014 at 23:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید.
    میخاستم بدونم این ساب rs15 یا rs 12 گلیدن که معرفی کردین بخاطر free air بودن واقعآ توی باکس هم جواب میده یا ساب های spl از این بهتره؟؟؟؟؟؟(روی طاقچه یا داخل صندوق واسم فرقی نداره. اما شنیدم واسه پارس روی طاقچه ساب بیس قشنگ تری داره,راست و غلطشو نمیدونم؟؟!)
    من ماشینم پرشیاست,واسم فرقی هم نداره که ساب رو روی طاقچه بزارم یا داخل صندوق توی باکس!!!هرکدوم بهتره شما بگییید؟؟؟ویبره و کوبشی که خودم داخل ماشین میشنوم واسم مهمه نه صدایی که بیرون ماشین میره.
    لطفا واسه خرید یک ساب عالی (قدرتی-کیفیتی) که حسابی بترکوونه و شیشه هارو بیاره پایین!!! (هم ویبره و هم کوبش) راهنماییم کنید.بودجه واسه ساب حدوود 500 تومن.اسپیکر های روی ماشین هم co 609.
    منتظر جوابتونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آمپ هم ندارم و بعد از خرید ساب تصمیم دارم دارم تا آمپ مونم متناسب با ساب رو تهیه کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    امپ جعبه داره ؟
    اخه نو این امپ رو دارن 490 میفروشن.....
    توی مشخصاتش زده که قابلیت بریج رو نداره!خود دانید!
    کامپ خوب تا 400 تومن mx165.....
    اگه کیفیت مهمه پس تو خرید کامپ شک نکنید.
    همون طور که حمید اقا فرمودن اول co609 بعد هم هرتز690
    718 که تیوترهاش جیغه و اذیت میکنه
    6975 هم که سری قدیمش خوبه....
    دوستان این امپ قابلیت بریج داره که شما گفتین نداره

7. این کاربر از ehsan0108 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    امپ جعبه داره ؟
    اخه نو این امپ رو دارن 490 میفروشن.....
    توی مشخصاتش زده که قابلیت بریج رو نداره!خود دانید!
    کامپ خوب تا 400 تومن mx165.....
    اگه کیفیت مهمه پس تو خرید کامپ شک نکنید.
    همون طور که حمید اقا فرمودن اول co609 بعد هم هرتز690
    718 که تیوترهاش جیغه و اذیت میکنه
    6975 هم که سری قدیمش خوبه.....

از روی لیبل گارانتی میشه فهمید.
    این مشکلی که میفرمایید به احتمال زیاد از پخشتونه!
    اگه میتونید برید جایی با یه پخش دیگه
    مثلkenwood u 456براتون تست بزنن اگر مشکل حل شد پخش رو عوض کنید.
    یا 7016 دست دوم
    تا 500 تومن هم 7056 پخش خوبیه.
    اگر با این کار نتیجه نگرفتید بعد باند و امپ بخرید.
    ولی در کل سی دی های اورجینال یا ادیو به نسبت mp3 کیفیت بالاتری دارن
    mp3 فشرده میشه تا حدی ......
    دوستان این امپ قابلیت بریج داره که شما گفتین نداره

سلام خدمت همه دوستان
    بله این آمپ قابلیت بریج داره ، در لینکی که حسین جان از سونیک داده بود این موضوع قید نشده بود اما تو سایت رسمی JVC یه توان 240 واتی بریج این ساب با عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره شده.
      محتوای مخفی: 8004 
    Last edited by pahama1; 02-03-2014 at 08:08.

9. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    بله این آمپ قابلیت بریج داره ، در لینکی که حسین جان از سونیک داده بود این موضوع قید نشده بود اما تو سایت رسمی JVC یه توان 240 واتی بریج این ساب با عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره شده.
      محتوای مخفی: 8004 
    سلام
    مرسی امیر و احسان جان
    والا به سونیک هم دیگه نمیشه اعتماد کرد!

11. 3 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    مرسی امیر و احسان جان
    والا به سونیک هم دیگه نمیشه اعتماد کرد!
    آره حسین جان سونیک بعضی وقتا اطلاعات اشتباه داده مثلا برا سابای ارث کوئیک هم همینطوره
    اما آمپ ۸۰۰۴ جی وی سی چون کلاس دی هستش اون کیفیت صدایی که باید داشته باشه رو نداره و قیمتشم الکی بالا رفته به خاطر کمیاب بودمش به نظر من دوستانی که میخوان آمپ ارزون قیمت و چهار کانال بخرن ۸۶۰۴ پایونیر میتونه گزینه ی بهتری توی رنج قیمتی پایین باشه چون کلاس FD هستش و صداش از کلاس d بهتر و نزدیکتره به کلاس ab و قیمت مناسب تری هم داره (حدود ۳۸۰ تومن)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

13. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش چقدر سوالت تخصصی شد
    206 !!
    کواکسیال و این چیزا نمیدونم چیه !! سخت شدشا !!
    میخوام تا 1200 جمع کنمش حالا شما بگو چی بگیرم !!
    اکسس رو میشه اکی کردش !! نمیشه ؟؟
    ضبط هم : booster-bsg-704GP

کواکسیال اون فیش خفناست ؟ کامپوننت که سرچ زدم دیدم ولی نفهمیدم دقیقا چیه
    میخوام جمعش کنم برای بعد عید ببندمش رو ماشین !!

از برقی هم چیزی سر در نمیارم که بگم فقط میدونم ضبط خیلی پشتش جا فیش داره
    سلام
    ديشب حدود ساعت 1 بود داشتم پاسخ سوالات رو ميدادم، تقريبا آخرا بودم كه ناگهان برق رفت و من شدم.
    با سليم جان كه تلفني صحبت كردم.
    حميد خان اينا سوالهاي آخره ما از شماست : دي
    اينجوري من از صحبت هات برداشت كردم ، فكر ميكنم به همه كساني كه ساب دارند توصيه ميكني اگه قصد خريد كواك دارند به جاش برن سمت كامپاننت . . .
    كامپ اگه يه زماني بخواي ساب رو خاموش كني صداش آزار دهنده نميشه ( مثل 718 ) ؟!
    و اينكه كامپ زير 200 تومان هم چيز قابل توجه اي ميشه تهيه كرد ؟!
    و اينكه آمپ 4 كانال 8604 براي يك ساب و يك جفت كامپاننت مناسبه ؟!
    و اينكه كامپ براي استيج عقب ميتونه جايگزين كواك باشه يا نه فقط به درد استيج جلو ميخوره ؟
    ببخش ، ديگه قول ميدم نپرسم
    اختيار داري من درخدممتون هستم.
    بله همينطور هست.اگر كامپوننت صحيح نصب و تنظيم شده باشه خير.البته نوع برند متفاوته.و مثلا كامپوننتهاي پايونير خيلي جيغ هست صداي تيوترهاش.
    زير 200 تومن سايز 16 خير.من سراغ ندارم.
    8604 مناسبه ولي خيلي ازش نبايد كيفيت صدا رو طلب كني.قدرت خوبي داره ولي كيفيت صدا خير. براي كسي كه ميره سمت كامپوننت يعني ميخواد كيفيت داشته باشه پس بايد هزينه مناسبي هم براش پرداخت كنه.
    بهترين محل نصب كامپوننت براي خودروئي كه هيچ اسپيكري نداره ابتدا استيج جلو هست.ولي الزام نيست كه بايد حتما جلو نصب بشه. اگر جلو نصب كنيد و يه ساب هم داخل صندوق داشته باشيد ميتونيد براي عقب ديگه هيچ اسپيكري تهيه نكنيد.
    بنده همواره در صورت بقاء در خدمت گذاري شما عزيزان هستم.
    سلام.ببخشید میشه قیمت dls1073 روبگینو همچنین ازکجا میتونم تهیه کنم؟
    نحوه تشخیص اصلیش . تقلبیش؟
    الان چون ديگه شركتش جمع شده كمياب شده.ولي آخرين قيمت كه داشتم 470 بود. چند ماه پيش.تقلبي هم نداره.
    در كل با توجه به برندهاي جديدتر مثل آديو سيستم خيلي توجبه نداره.چون ميدرنج و تيوتر جالبي نداره.در عوض بيس حجيم و كوبنده اي داره اگر خوب تغذيه بشه.
    آقا حمید ببخشید شما یه جفت با آمپ شنیدی یا بدون آمپ؟؟؟
    این مدل جی وی سی 7158 هر جفتش در میا د 194 تومن.

شما خرید پایونیر 6965 V2 درجه یک به قیمت 162 تومن رو پیشنهاد نمیدید؟؟؟
    من بدون آمپ شنيدم.نميدونم چه جوري 194 ميده. من 210 قيمت دارم اگر خواستي ميتونم برات بگيرم.
    به نظر من اين از V2 بهتره.جايگزين خوبي براي 718 هست.
    ممنون حمیدخان گل
    با 357 تومن و این کیفیتی که شما ازش تعریف می کنید خیلی برا من مناسبه..متاسفانه شهرستان هستم و گرنه با این خوش اخلاقی و خوش برخوردی و مهربونی شما حتما مزاحمتون میشدم حمیدخان غیر از اون مدلی که فرمودین با پرس و جویی که کردم در همون حیطه قیمتی اسم اینا رو هم شنیدم که تعریف داشتن ازش: هرتز مدل های 165xl، hsk 165 و 165 dsk و JBL GTO6508c...بین این چند مدل و mx165 کدوم بیس نرم تر میده و شفافیت و میدبیس بهتری داره؟ تعریف میدبیس هرتز رو شنیدم...و یه مساله دیگه اینکه کدوم با باند عقب بنده بیشتر هماهنگ و هم صدا هستش؟
    مدل باند عقب>>

امپ که برای ساب و باند عقب به صورت کلی استفاده می کنم پایونر 6604 هستش

امپ رو که به خاطر توان پایینش قصد دارم بفروشم ولی یه مساله اینکه اون امپ mline که فرمودین با باند عقب هم مچ هستش؟ یا بهتر نیست امپ کدنس بگیرم که با باند عقب بیشتر مچ باشه؟ یا هر مدل امپ دیگه که بین این دوتا میانه باشه پیشنهاد میکنید... ببخشید حمیدخان اون خط سومتون رو هم کیبوردتون رو انگلیش بوده متوجه نمیشم
    مدل باند

اینم مدل ساب باکس

واقعا از ساب م راضیم بیس قدرتی نرم و با کیفیتی داره
    الان برای سابم برم از همون برند خودش امپ مونو بگیرم یا توصیه دیگه ای دارید؟

ببخشید یکم صحبتام زیاد شد شرمنده

الان به نظرم به عنوان اولین کاری که باید انجام بده برم برای تعویض هدیونیت
    پایونر 2550 دارم...اشکال بزرگی که داره دو جفت خروجی 2 ولت داره و غیر از این صداهای ریز رو فقط تو ولوم های بالا خوب اجرا می کنه ولی بیسش خوبه.. به نظرم بهترین پخش که با بودجه من (زیر 500) می تونم بگیرم کنوود 7056 هست..فقط نکته ای که نگرانم کرده اینه که میگن پخش های کنوود بیس کمتری نسبت به پایونر دارن و اگه بیسشون رو بالا ببری دقتشون خیلی کم میشه ( نسبت به پایونر)
    اینه که دو دلم بین سری 9 پایونر و این پخش.. باز هم راهنمایی میخواستم

یه دنیا ممنون
    بنده مخلص شما هستم. شما لطف داري دوست گلم.
    من سري اول هرتز كه آمده بود رو شنيدم.حتي به دوستان قديم هم توصيه كردم. ولي متاسفانه با توجه به كيفيت پائيني كه داشت ديگه سعي كردم پيشنهاد ندم.سري HSK165 خوبه ولي شخصا MX165 رو كاملا برتر ميدونم.بدون اغراق كساني كه تشريف آوردن و صداي اين كامپوننت رو با قيمت عالي كه داره شنيدند عرايض بنده رو روش صحه گذاشته و اغلب همان روز اقدام به خريد كردن.به نظر من تو خريد اين كامپوننت با اين قيمت شك نكن.اگر دستور هم بفرمائي بنده انجام وظيفه كرده براتون تهيه و ارسال ميكنم. منتها بايد با يه آمپ خوب مثل Ml 75.4 نصب كني تا متوجه به كيفيت خارق العاده اين كوچولوي نازنين بشي.
    به خاط كسترده بودن سوالتون من شماره ميدم تو pm تا كاملتر بتونم و دقيقتر بتونم راهنمائيتون كنم.
    سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید.
    میخاستم بدونم این ساب rs15 یا rs 12 گلیدن که معرفی کردین بخاطر free air بودن واقعآ توی باکس هم جواب میده یا ساب های spl از این بهتره؟؟؟؟؟؟(روی طاقچه یا داخل صندوق واسم فرقی نداره. اما شنیدم واسه پارس روی طاقچه ساب بیس قشنگ تری داره,راست و غلطشو نمیدونم؟؟!)
    من ماشینم پرشیاست,واسم فرقی هم نداره که ساب رو روی طاقچه بزارم یا داخل صندوق توی باکس!!!هرکدوم بهتره شما بگییید؟؟؟ویبره و کوبشی که خودم داخل ماشین میشنوم واسم مهمه نه صدایی که بیرون ماشین میره.
    لطفا واسه خرید یک ساب عالی (قدرتی-کیفیتی) که حسابی بترکوونه و شیشه هارو بیاره پایین!!! (هم ویبره و هم کوبش) راهنماییم کنید.بودجه واسه ساب حدوود 500 تومن.اسپیکر های روی ماشین هم co 609.
    منتظر جوابتونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آمپ هم ندارم و بعد از خرید ساب تصمیم دارم دارم تا آمپ مونم متناسب با ساب رو تهیه کنم.
    شك نكنيد كه همه ساب ووفرهاي Free Air داخل باكس به مراتب صداي بهتر و دلنشين تري ميدن.
    همين 12 رو بنده بارها تو باكس سيلد طراحي و نصب كردم.واقعا بيس نرم و عالي با دقت فوق العاده داره.اگر اهل موزيكهاي داراي Low Bass هستيد سايز 15 تو باكس پورتد براتون طراحي ميكنم(بدون هزينه طراحي كه خيلي جاها دريافت ميكنند) چنان صدائي بهتون تحويل بدم كه همه سرها رو بچرخونيد.
    سايز 12 هم ميتونيد بگيريد ولي 15 براتون مناسبتر هست.
    قيمت سايز 15 هست 545 و سايز 12 هم از سريه Free هست 325 تومن.
    مدل RS 12 هم هست كه كمي پارامترهاش متفاوته وليب خيلي فرق نميكنه. اونم 400 تومن.
    يه آمپ 9105 كن وود هم ميتونيد براش بگيريد كامل درايوش ميكنه.
    Last edited by hamidR15; 02-03-2014 at 12:05.

15. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •