اميرآبادى راهى بيمارستان شد
مهدى اميرآبادى پيش از بازگشت استقلال به تهران به دليل مسموميت راهى بيمارستان شد اما اينطور كه گفته مى شود شرايط جسمانى اميرآبادى بد نيست و مى تواند پس از عزيمت به تهران در تمرينات گروهى استقلال حاضر شود
اميرآبادى راهى بيمارستان شد
مهدى اميرآبادى پيش از بازگشت استقلال به تهران به دليل مسموميت راهى بيمارستان شد اما اينطور كه گفته مى شود شرايط جسمانى اميرآبادى بد نيست و مى تواند پس از عزيمت به تهران در تمرينات گروهى استقلال حاضر شود
مدیرعامل استقلال تهران: قصد خرید بازیکن داخلى را نداریم
واعظى آشتیانى گفت: فعلاً قصد خرید بازیکن داخلى را نداریم، البته در این مورد اقداماتى را براى جذب چند بازیکن انجام دادیم که منجر به عدم تفاهم شد. البته یک بازیکن خارجى که در پست هافبک نفوذى بازى مى کند مدنظرمان قرار دارد که تا قطعى نشدن حضورش در ایران، نمى خواهم در این مورد صحبت کنم.
امیررضا واعظى آشتیانى مدیر عامل باشگاه استقلال در مورد اردوى استقلال در ترکیه گفت: تیم اردوى بسیار خوب و رضایت بخشى را در ترکیه برگزار کرد و بازیکنان با شادابى و نشاط و برنامه ریزى مناسب کادر فنى، روزى 2 جلسه تمرین را در محل برگزارى اردو که محیطى ورزشى داشت و خارج از شهر قرار داشت، برگزار کردند و روز پنجشنبه(امروز) هم به تهران باز مى گردند. و
ى در پاسخ به این ابهام که چرا استقلال در این اردو با تیم هاى معتبر و بزرگ ترکیه بازى نکرد؟ اظهار داشت: استقلال براى ریکاورى و آماده سازى بازیکنان از نظر فنى و روحى و روانى به ترکیه رفته بود و مى خواست در محیطى به دور از جنجال هاى موجود برنامه هایش را پیگیرى کند و فکر نمى کنم در زمان ریکاورى نیازى به برگزارى بازى با تیم هاى بزرگ وجود داشت.
مدیرعامل استقلال درخصوص جذب بازیکنان جدید تأکید کرد: فعلاً قصد خرید بازیکن داخلى را نداریم، البته در این مورد اقداماتى را براى جذب چند بازیکن انجام دادیم که منجر به عدم تفاهم شد. البته یک بازیکن خارجى که در پست هافبک نفوذى بازى مى کند مدنظرمان قرار دارد که تا قطعى نشدن حضورش در ایران، نمى خواهم در این مورد صحبت کنم.وى در مورد جدایى بازیکنانى نظیر مجیدى، بیک زاده و برهانى از استقلال ادامه داد: مجیدى یکى، 2 پیشنهاد داشت که من شخصاً با آنها مخالفت کردم تا وى همچنان در استقلال بماند. براى ترانسفر برهانى هم بحث هایى مطرح شد که با مخالفت ما همراه بود. البته در این بین بیک زاده علاقمند بود از استقلال جدا شود که مدیر باشگاه مس هم در مورد جذب وى با من صحبت کرد.واعظى آشتیانى با تأکید بر اینکه قطعاً در زمان مقتضى اقدامات لازم را براى تمدید قرارداد قلعه نویى انجام مى دهد، در مورد دیدار حساس این تیم مقابل سپاهان تصریح کرد: سپاهان تیم خوبى است اما براى استقلال که قصد قهرمانى دارد، بازى داخل خانه و خارج از خانه تفاوتى ندارد. قطعاً بازیکنان تیم با شرایط بسیار خوبى که از نظر فنى و روحى دارند، براى موفق شدن و کسب پیروزى در آن دیدار به میدان مى روند.مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد نشست مسئولان فدراسیون فوتبال با مدیران لیگ برتر، خاطرنشان کرد: جلسه مفیدى بود اما براى برنامه ریزى چنین نشست هایى باید مهندسى زمان را هم در نظر گرفت و با دقت بیشترى به جاى صحبت هاى طولانى، از مباحثى کوتاه اما پرمحتوا استفاده شود تا هم فرصت صحبت به همه برسد و هم مطالب بیان شده براى همه مفید باشد.
این خبر هم جالب هست هرچند من در صحت داشتن این مسئله شک دارم اخه یک مجری برنامه به چه دلیلی باید در نشست کانون مربیان حضور داشته باشه و مهم تر از اون سخنران اون هم باشه!
======
هفته گذشته و در نشست کانون مربيان فوتبال ايران، اتفاق جالبي رخ داد. در اين نشست عادل فردوسي پور مجري برنامه نود يکي از سخنرانان بود که در مورد تيم هاي نوين فوتبال براي حاضرين صحبت کرد. از قرار معلوم مجري سرشناس کشورمان به هيچ عنوان سيستم 2-5-3 را نمي پسندد و در اين نشست عنوان کرد: باشگاه هاي ما نبايد به دنبال سيستم منسوخ و سنتي 2-5-3 باشند چرا که چندين سال است که ديگر هيچ تيمي در دنيا به اين سيستم منسوخ بازي نمي کنند. در واقع باشگاه هاي کشورمان بايد به دنبال تيم هاي روز دنيا 2-4-4، 1-3-2-4 و.... بروند و دفاع خطي چهار نفره را گسترش دهند. هرچند باشگاه ها در تروج دفاعي خطي چهار نفره باشند، مي توانيم همپاي کشورهاي صاحب سبک فوتبال پيش برويم. فردوسي پور در ادامه از صدرنشيني استقلال هم که از سيستم 2-5-3 استفاده مي کند، انتقاد کرد و اعتقاد داشت باشگاه ها نبايد از استقلال که با سيستم منسوخ صدرنشين شده است، الگوبرداري کنند! در واقع به نظر مي رسد عادل فردوسي پور قصد داشته به نوعي به امير قلعه نويي سرمربي استقلال طعنه بزند چون سرمربي آبي پوشان در تيم ملي هم از چنين شيوه قديمي استفاده مي کرد. البته بايد گفت حق با عادل است چرا که با اتخاذ اين سيستم منسوخ و گسترش آن در کشورمان فوتبال ما در تقابل با حريفان سرعتي دچار مشکلات زيادي شده و هر روز فوتبال دنيا عقب خواهد افتاد. بايد ديد آيا امير قلعه نويي که به همراه تيمش در اردوي ترکيه است، به محض برگشت به تهران در قبال اين موضوع چه واکنشي نشان مي دهد؟!
منبع:جهان فوتبال
علیرضا ممنون بابت اخبار.
قربانی: شیث در محدوده خودش حرف بزند
علی دایی به کاپیتان استقلال اعتماد کرده و جایگاه ویژه ای را برای او در تیم ملی در نظر گرفته است. پیروز قربانی که چند سالی بود به رغم شایستگی هایش، جایی در تیم نداشت حالا با اعتماد دایی توانسته جایگاه ثابتی را در تیم ملی به دست بیاورد. مدافع متعصب استقلال حالا همراه تیم ملی در اردوی اسپانیاست . پیروز مدتی است که از حاشیه ها حسابی فاصله گرفته و دلیل موفقیتش هم همین است. به همین خاطر او نمی خواهد پاسخی به شیث رضایی بدهد که در گفت و گویی اعلام کرده بود از پیروز بهتر است و حقش بوده به تیم ملی دعوت شود! البته با اصرار ما قربانی به حرف های رضایی پاسخ داد. وضعیت تیم ملی چطور است؟ همه چیز خوب است و دایی در حال محک زدن نفرات جدیدی است که به تیم ملی دعوت شده اند. فکر می کنم پس از انجام سه بازی دوستانه بازیکنان به درک کامل از یکدیگر برسند و با هم هماهنگ شوند. به نظر نمی رسد افرادی که الان به تیم ملی دعوت شده اند جزو نفرات اصلی تیم ملی نیستند؟ این حرف را قبول ندارم. اگر به دقت نگاه کنید می بینید هشتاد درصد از نفرات دعوت شده استخوان بندی اصلی تیم ملی را تشکیل می دهند و جزو نفرات اصلی هستند. فقط چند نفر جدید حضور دارند که حتما دایی روی آن ها نظر داشته که دعوتشان کرده. مطمئن باشید ترکیب اصلی تیم ملی در بازی های رسمی از میان همین بازیکنان که در اردو هستند انتخاب می شود. از جایگاهی که الان در تیم ملی داری راضی هستی؟ بله، فکر می کنم توانسته ام که خودم را به دایی نشان بدهم و شایستگی هایم را ثابت کنم. اگر بتوانم همین روند را ادامه دهم جایگاه ثابتی برای خودم در تیم ملی به دست می آورم. این را هم از قول من بنویسید که حضور در تیم ملی را مدیون استقلال هستم. شنیده ای شیث رضایی گفته از تو و دیگر مدافعان تیم ملی بهتر است و حق او بوده به جای تو به تیم ملی دعوت شود؟ (مکث). حرفی ندارم، او نظر خودش را گفته. نمی خواهی از خودت دفاع کنی؟ بهتر است که هر بازیکنی محدوده خود را بداند و در آن محدوده اظهار نظر کند. علی دایی باید در مورد دعوت بازیکنان تصمیم بگیرد نه شیث رضایی! با بازی هایی که در لیگ انجام شده معلوم است چه کسی خوب بوده و چه کسی ضعیف! بازیکنی که ادعا می کند از مدافعان فعلی تیم ملی بهتر است اگر واقعا بهتر از ما بود به تیم ملی دعوت می شد . او با این حرف ها دایی را زیر سئوال برده. بگذریم. دلت برای استقلال تنگ نشده؟ چرا، خیلی دوست داشتم همراه بچه های تیم به ترکیه می رفتم. برای بازی کردن در استقلال بی تاب هستم. همه استقلالی ها هم قسم شده اند که امسال تیم را قهرمان کنند و مطمئن باشید که این اتفاق می افتد.
براى استقلال كه قصد قهرمانى دارد، بازى داخل خانه و خارج از خانه تفاوتى ندارد
هورا اسپرت : مدیر عامل باشگاه استقلال در مورد اردوى استقلال در تركیه گفت : تیم اردوى بسیار خوب و رضایت بخشى را در تركیه برگزار كرد .
امیررضا واعظى آشتیانى مدیر عامل باشگاه استقلال با بیان اینكه این تیم براى ریكاورى به تركیه رفته بود،گفت: فكر نمى كنم استقلال در زمان ریكاورى نیازى به برگزارى بازى با تیم هاى بزرگ داشت چرا كه استقلال با هدف تقویت روحى و روانى بازیكنان خود به این اردو رفته بود.
وى در مورد اردوى استقلال در تركیه گفت: تیم اردوى بسیار خوب و رضایت بخشى را در تركیه برگزار كرد و بازیكنان با شادابى و نشاط و برنامه ریزى مناسب كادر فنى، روزى ۲ جلسه تمرین را در محل برگزارى اردو كه محیطى ورزشى داشت و خارج از شهر قرار داشت، برگزار كردند و روز پنجشنبه(امروز) هم به تهران باز مى گردند. وى در پاسخ به این ابهام كه چرا استقلال در این اردو با تیم هاى معتبر و بزرگ تركیه بازى نكرد؟ اظهار داشت: استقلال براى ریكاورى و آماده سازى بازیكنان از نظر فنى و روحى و روانى به تركیه رفته بود و مى خواست در محیطى به دور از جنجال هاى موجود برنامه هایش را پیگیرى كند و فكر نمى كنم در زمان ریكاورى نیازى به برگزارى بازى با تیم هاى بزرگ وجود داشت.
مدیرعامل استقلال درخصوص جذب بازیكنان جدید تأكید كرد: فعلاً قصد خرید بازیكن داخلى را نداریم، البته در این مورد اقداماتى را براى جذب چند بازیكن انجام دادیم كه منجر به عدم تفاهم شد. البته یك بازیكن خارجى كه در پست هافبك نفوذى بازى مى كند مدنظرمان قرار دارد كه تا قطعى نشدن حضورش در ایران، نمى خواهم در این مورد صحبت كنم.وى در مورد جدایى بازیكنانى نظیر مجیدى، بیك زاده و برهانى از استقلال ادامه داد: مجیدى یكى، ۲ پیشنهاد داشت كه من شخصاً با آنها مخالفت كردم تا وى همچنان در استقلال بماند. براى ترانسفر برهانى هم بحث هایى مطرح شد كه با مخالفت ما همراه بود. البته در این بین بیك زاده علاقمند بود از استقلال جدا شود كه مدیر باشگاه مس هم در مورد جذب وى با من صحبت كرد.
واعظى آشتیانى با تأكید بر اینكه قطعاً در زمان مقتضى اقدامات لازم را براى تمدید قرارداد قلعه نویى انجام مى دهد، در مورد دیدار حساس این تیم مقابل سپاهان تصریح كرد: سپاهان تیم خوبى است اما براى استقلال كه قصد قهرمانى دارد، بازى داخل خانه و خارج از خانه تفاوتى ندارد. قطعاً بازیكنان تیم با شرایط بسیار خوبى كه از نظر فنى و روحى دارند، براى موفق شدن و كسب پیروزى در آن دیدار به میدان مى روند.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد نشست مسئولان فدراسیون فوتبال با مدیران لیگ برتر، خاطرنشان كرد: جلسه مفیدى بود اما براى برنامه ریزى چنین نشست هایى باید مهندسى زمان را هم در نظر گرفت و با دقت بیشترى به جاى صحبت هاى طولانى، از مباحثى كوتاه اما پرمحتوا استفاده شود تا هم فرصت صحبت به همه برسد و هم مطالب بیان شده براى همه مفید باشد
والا اين بيشتر به حرف هاي اين لنگيا ميخورههفته گذشته و در نشست کانون مربيان فوتبال ايران، اتفاق جالبي رخ داد. در اين نشست عادل فردوسي پور مجري برنامه نود يکي از سخنرانان بود که در مورد تيم هاي نوين فوتبال براي حاضرين صحبت کرد. از قرار معلوم مجري سرشناس کشورمان به هيچ عنوان سيستم 2-5-3 را نمي پسندد و در اين نشست عنوان کرد: باشگاه هاي ما نبايد به دنبال سيستم منسوخ و سنتي 2-5-3 باشند چرا که چندين سال است که ديگر هيچ تيمي در دنيا به اين سيستم منسوخ بازي نمي کنند. در واقع باشگاه هاي کشورمان بايد به دنبال تيم هاي روز دنيا 2-4-4، 1-3-2-4 و.... بروند و دفاع خطي چهار نفره را گسترش دهند. هرچند باشگاه ها در تروج دفاعي خطي چهار نفره باشند، مي توانيم همپاي کشورهاي صاحب سبک فوتبال پيش برويم. فردوسي پور در ادامه از صدرنشيني استقلال هم که از سيستم 2-5-3 استفاده مي کند، انتقاد کرد و اعتقاد داشت باشگاه ها نبايد از استقلال که با سيستم منسوخ صدرنشين شده است، الگوبرداري کنند! در واقع به نظر مي رسد عادل فردوسي پور قصد داشته به نوعي به امير قلعه نويي سرمربي استقلال طعنه بزند چون سرمربي آبي پوشان در تيم ملي هم از چنين شيوه قديمي استفاده مي کرد. البته بايد گفت حق با عادل است چرا که با اتخاذ اين سيستم منسوخ و گسترش آن در کشورمان فوتبال ما در تقابل با حريفان سرعتي دچار مشکلات زيادي شده و هر روز فوتبال دنيا عقب خواهد افتاد. بايد ديد آيا امير قلعه نويي که به همراه تيمش در اردوي ترکيه است، به محض برگشت به تهران در قبال اين موضوع چه واکنشي نشان مي دهد؟!
تازه شما تا بحال ديديد كه فردوسي پور بياد يه جايي سخنراني كنه؟!!!!
اونم به قدري تابلو باشه كه همه متوجه بشن داره در مورد كي حرف ميزنه
طرف صحبتم با کساییه که میگن این سسیتم منسوخ شده:باشگاه هاي ما نبايد به دنبال سيستم منسوخ و سنتي 2-5-3 باشند چرا که چندين سال است که ديگر هيچ تيمي در دنيا به اين سيستم منسوخ بازي نمي کنند.
فقط کافیه صدر نشین لیگ رو ببینن!
به نظر من مهم نوع سیستم نیست... مهم اینه که تیم نتیجه بگیره
حالا چه با 1-1-8 چه با 2-5-3
این کارشناس حرف خوبی میزد اسمش یادم نیست... میگفت سیستم فقط یه عدده ... استقلال تو هر زمان از بازی با توجه به شرایط بازی سیستمش تغییر میکنه. نمیشه گفت 2-5-3 یا 2-4-4 یا هر چیز دیگه... سیستم شناور بازی میکنن. واسه همینه موقع حمله میبینی پیروز قربانی میاد رو دروازه حریف ... البته این خبر که کاملا معلومه دروغ بوده ....
حاج رضايي بوداین کارشناس حرف خوبی میزد اسمش یادم نیست... میگفت سیستم فقط یه عدده ... استقلال تو هر زمان از بازی با توجه به شرایط بازی سیستمش تغییر میکنه. نمیشه گفت 2-5-3 یا 2-4-4 یا هر چیز دیگه... سیستم شناور بازی میکنن. واسه همینه موقع حمله میبینی پیروز قربانی میاد رو دروازه حریف ... البته این خبر که کاملا معلومه دروغ بوده ....
به نظر من توي ايران سيستم نقش خيلي كمي داره
چون بازيكن هاي ما در حدي نيستن كه بخوان واقعا سيستم رو درك كنند
توي فوتبال ايران هر كسي كار خودش رو انجام ميده
واسه همين گل هاي تاكتيكي خيلي كمه و ما وقتي بعد از سالها يه گل تاكتيكي ميبينيم ذوق مرگ ميشيم
مثلا توي دربي سيستم معنا نداره و احساس حرف اول و آخر رو ميزنه
مثلا بيايد توي دربي به نيكبخت بگيد نفوذ نكن
كو گوش شنوا؟
هر كي كار خودش رو انجام ميده
Last edited by mohsensoft; 25-12-2008 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)