لطفا برای معرفی بازیها به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا برای معرفی بازیها به این تاپیک مراجعه کنید:
دوستان من بازی bulletstorm رو تازه نصب کردم وقتی میرم داخل بازی اولش اون پروفایل xliveم رو که انتخاب میکنم به طور آفلاین قبول نمیکنه و میگه باید آنلاین باشه آنلاینم که میشم ازم product key میخواد!
کسی میدونه چطور باید وارد بازی بشم؟
merc![]()
سلام
دوستان من واسه اجرای Angry Birds این ارور رو دارم ...
چیکار باید کرد ؟!..
ممنون
.
.
یکی راه حل بده تو کف این بازی نمونیم این nfs جدیدرو رو سون نصب کردم بعد از اجرا بازی در جا خارج میشه و این ارور رو میده
cpu:e6750
vga:8800 gts 512
ram 4gb ddr2
Last edited by MILIN3M; 16-03-2011 at 20:53.
عجیبه!!
قانونا نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه...مگه وقتی میخوای آفلاین بسازی چی میگه؟
بری این ایراد راه حل دقیقی نیومده ولی راه حلهایی که کم و بیش به بچه ها جواب داده اینهاست:
نمیدونم والا تا حالا یه همچین مشکلی نداشتم. البته فایل SKIDROW.dll رو آنتی ویروسم به عنوان ویروس شناخت حذفش کرد. اگه امکانش هست یه نفر برام آپلود کنه یا آدرسشو بده دانلود کنم. ممنون میشم. حجمش حدود 200kb بود فکر کنم.قانونا نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه...مگه وقتی میخوای آفلاین بسازی چی میگه؟
مرسی![]()
آره اینو دیده بودم ولی مشکل حل نشد..
راه حل دیگه ای نیست ؟
ای بابا : ( ..
.
.
به این پست مراجعه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته نصب آخرین نسخه DX هم برای بعضی جواب داده....غیر از اونها دیگه راه حلی من نشنیدم!!
دوستان کماکان منتظرم![]()
سلام
آقا من یه مشکلی دارم که نمیتونم حلش کنم. من بازی starcraft 2 رو خریدم ولی سی دی crack شده است من میخوام multiplayer بازی کنم ولی با cracked نمیشه کسی میدونه چجوری میشه بازی رو از crack در آورد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)