تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1422 از 4105 اولاول ... 42292213221372141214181419142014211422142314241425142614321472152219222422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,211 به 14,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستای گل
    آموزشی ما تو اموزشگاه علمی و تخصصی مرزبانی شهید ادیبی ناجا (مرزن اباد چالوس) تموم شد
    نمیدونم چرا تقسیمات این دوره انقدر بد بودن؟؟!!
    کل بچه ها افتادن مرزهای خطرناک ایران منم افتادم اردبیل.نمیدونم چه جور جاییه
    تک فرزندها بیچاره ها افتادن هرمزگان
    خیلی هم افتادن آذربایجان غربی و شرقی و سیستان
    چند نفری هم افتادن گیلان و گلستان
    ایشالله هر کی هر کجا که خدمت میکنه سالم و سرزنده باشه
    اقا بهترین مرز افتادی ... مرزهای استان ما سخت نیست
    من چند تا دوست دارم تو مرز خدمت میکنن راضین ... جایی دوری هم بیفتی نهایت 60-70 کیلومتر با شهر فاصله داری

2. این کاربر از khanghodrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

افتادی فاتب. به احتمال 80% از اونجا تقسیمت میکنن راهور یا پلیس پیشگیری یا همونجا اگر ازت خوششون بیاد خدمت میکنی. اگر بیفتی پیشگیری وقع در میدان انقلاب باز هم یا در اون ستاد خدمت میکنی یا میفرستنت به کلانتری ها( احتمال خیلی زیاد) یا شاید بفرستنت اماکن شهرداری یا حفاظت فیزیکی اماکن که این دو مورد آخر به مراتب از کلانتری راحت تره. ولی سعی کن که اصلاً کلانتری نندازنت. چون مبالغه نمیکنم ولی کالانتری اگر بیفتی روزی 4 ساعتم شاید نزارن بخوابی.90 روز خدمت و فقط 7 روز مرخصی. خطرهای جانی بسیار زیاد در درگیری با ارازل ، معتادین. هر هفته آماده باش. بی احترامی و.... فرقی هم بین لیسانس،فوق دیپلم و زیر دیپلم نمیزارن
    مرسی
    فقط من متوجه نشدم دقیقا کجاست؟
    اونکه توی خیابان معلم هست باید برم؟ ستاد فرماندهی انتظامی؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام خدمت دوستای گل
    آموزشی ما تو اموزشگاه علمی و تخصصی مرزبانی شهید ادیبی ناجا (مرزن اباد چالوس) تموم شد
    نمیدونم چرا تقسیمات این دوره انقدر بد بودن؟؟!!
    کل بچه ها افتادن مرزهای خطرناک ایران منم افتادم اردبیل.نمیدونم چه جور جاییه
    تک فرزندها بیچاره ها افتادن هرمزگان
    خیلی هم افتادن آذربایجان غربی و شرقی و سیستان
    چند نفری هم افتادن گیلان و گلستان
    ایشالله هر کی هر کجا که خدمت میکنه سالم و سرزنده باشه
    برعکس تقسیمات ما عالی بود. (مرزبانی شهید رجایی)
    کرمانشاه و ایلام (مرزهای امن) حدود 70 درصد بچه ها رو برداشته بودن. بقیه کردستان و خوزستان افتادن. درصد کمی هم بوشهر و کیش افتادن و متاسفانه 4 نفر آذربایجان غربی افتادن. 1 نفر هم استان گیلان! در کل تقسیمات خوبی بود.

5. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دیروز رفتم 01 و بعد از روال عادی وقتی داشتن بچه ها رو مرخص میکردن گفتن 6 نفر رو میخوایم که امشب رو نگهابانی بدن. شانس گند ما هم،منم جزوشون بودم!!
    اولش اعصابم خورد بود که چرا اینجوری شد و یه روز بیشتر از بقیه باید بمونیم ولی بعدش یاد بچه هایی افتادم که جاهای ناجوری افتادن و به خودم گفتم برو حالشو ببر که تو شهر خودتی

امروز صبح بالاخره ولمون کردن تا شنبه
    همین روز اول با اینکه کار خاصی انجام ندادم این پشت پوتینه پشت پام رو داغون کرد. حالا نمیدونم برم عوضش کنم یا با دستمال گذاشتن تو جوراب و واکس زدن حل میشه؟!!

فقط دوستان یه سوال
    امروز یه فرم هایی میدادن و میگفتن امریه دارید یا نه؟ حالا منظورشون امریه برای اینجا و آموزشیه یا کسایی که برای خدمت و جای دیگه امریه گرفتن هم منظوشون بوده؟؟! من چون فکر کردم منظورشون برای آموزشی و 01 هست، زدم ندارم ولی برای خود خدمت یه جا مصاحبه کردم و گفتن قبولم شدم

7. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دیروز رفتم 01 و بعد از روال عادی وقتی داشتن بچه ها رو مرخص میکردن گفتن 6 نفر رو میخوایم که امشب رو نگهابانی بدن. شانس گند ما هم،منم جزوشون بودم!!
    اولش اعصابم خورد بود که چرا اینجوری شد و یه روز بیشتر از بقیه باید بمونیم ولی بعدش یاد بچه هایی افتادم که جاهای ناجوری افتادن و به خودم گفتم برو حالشو ببر که تو شهر خودتی
    به ما گفتن 3 نفر باید وایسه ، من موهامو نزده بودم ، نگهم نداشتن

امروز صبح بالاخره ولمون کردن تا شنبه
    همین روز اول با اینکه کار خاصی انجام ندادم این پشت پوتینه پشت پام رو داغون کرد. حالا نمیدونم برم عوضش کنم یا با دستمال گذاشتن تو جوراب و واکس زدن حل میشه؟!!
    ببین کلا کفش از بغل جا باز میکنه ولی اگه نوک و پشت پاتو میزنه ، بهتره بری عوض کنی .

پوتین های خودشون که به درد نمیخورد ، من رفتم یه پوتین خریدم ، وزن جفتش به اندازه ی یه دونه پوتین اون ها هم نبود . پا توش خیلی راحت تره .

فقط دوستان یه سوال
    امروز یه فرم هایی میدادن و میگفتن امریه دارید یا نه؟ حالا منظورشون امریه برای اینجا و آموزشیه یا کسایی که برای خدمت و جای دیگه امریه گرفتن هم منظوشون بوده؟؟! من چون فکر کردم منظورشون برای آموزشی و 01 هست، زدم ندارم ولی برای خود خدمت یه جا مصاحبه کردم و گفتن قبولم شدم
    چه سوال چرتی پرسیدن ها ، خب کسی که امریه داره ، تو برگه سفیدش زده " امریه دار " دیگه ، ما هم که برگه هارو داده بودیم بهشون ، خب اونهارو میخوندن دیگه .

9. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سعی کن پوتین بهمن بگیری. یه مدت واکسش بزنی نرم نرم میشه.

11. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

چه سوال چرتی پرسیدن ها ، خب کسی که امریه داره ، تو برگه سفیدش زده " امریه دار " دیگه ، ما هم که برگه هارو داده بودیم بهشون ، خب اونهارو میخوندن دیگه .
    برای من که تو برگ سفیدم ننوشتن امریه دار
    هرکی امریه برای آموزشی و خدمت بگیره تو برگ سفیدش مینویسن "امریه دار" یا فقط اونایی که برای آموزشی امریه گرفتن؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها رسته من رو زدن اداری و پرسنلی و کد رو زدن امور اداری . از چند از دوستان پرسیدم گفتند خیلی خوبه و بهترین قسمت ممکن افتادی و برو حالش رو ببر درجه ما هم ستوان دوم حالا نظرتون در مورد رسته و کدش چیه ؟

راستی الان مدت مرخصی به ازای هر ماه چقدر هستش ؟

یه نفر از دوستان گفته یکی هست که یه پولی میگیره و برات کسر بسیج درست میکنه ! ایا هنوز این کسر قابل قبول هستش ؟ ارزش داره اقدام کنم براش

تو یگان میشه به پوتین زیپ انداخت ؟

رسته ای که بر حسب این مورد اداری پرسنلی که بایدد روی لباس بزنم همون دو تا اسلحه هستش یا فرق میکنه ؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

برای من که تو برگ سفیدم ننوشتن امریه دار
    هرکی امریه برای آموزشی و خدمت بگیره تو برگ سفیدش مینویسن "امریه دار" یا فقط اونایی که برای آموزشی امریه گرفتن؟
    منظورتون رو متوجه نمیشم ، امریه برای آموزشی یعنی چی ؟

کلا شما میتونستی قبل از اعزام به خدمتت تو یکی از ارگان های غیر نظامی امریه بگیری ( که میگی گرفتم ) و وقتی برگ سفیدت میاد ، توش نوشته ، " امریه دار " ، در این صورت یعنی نظام وظیفه باهاش موافقت کرده ،

ولی اگه ننوشته باشه " امریه دار " باید پیگیری کنی ، شاید اصلا امیرت مورد موافقت قرار نگرفته باشه .

حالا بچه هایی که امریه تو ارگان غیر نظامی نگرفتن ، و به صورت آزاد رفتن ، روزه آخره آموزشی ، تقسیم میشن ، و باز اینجا هم لفظ " امریه " به کار برده میشه که فکر کنم این دوتارو با هم خلط کردی !!! و یا شایدم من منظورتون رو خوب متوجه نمیشم .

موفق باشید .

15. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من تابستان پارسال ، حدود 2.5 ماه رفتم سربازی ، بعد ارشد قبول شدم و ترخیص شدم
    اگر بعد از تموم شدن ارشد ، بخوام برم خدمت دوباره ، ماههای باقیمانده رو به قانون الان حساب میکنن یا به قانون همون موقع؟

پیشاپیش ممنون ازدوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •