بابا اینا من قبلا مفصل نوشته بودم وزیر گفته بود من بررسی میکنم جواب میدم این که الان نوشتم فقط برای یادوری بود که ببینم بررسی شون چی شد والا قبلا مفصل براش توضیح داده بودم
نتیجه بررسی هم این شد که خوب کاری کرده![]()
بابا اینا من قبلا مفصل نوشته بودم وزیر گفته بود من بررسی میکنم جواب میدم این که الان نوشتم فقط برای یادوری بود که ببینم بررسی شون چی شد والا قبلا مفصل براش توضیح داده بودم
نتیجه بررسی هم این شد که خوب کاری کرده![]()
قرار بود از 3 شنبه اول مهر ماه تغییراتی روی سرعت اعمال بشه برای من که فرقی نکرده برای دوستان چطور؟؟
Last edited by sunmaster_7; 23-09-2014 at 05:58.
داداش شما چقدر زودباوری سرعت شبانه دیگه درست نمیشه باید مثل شاتل با شبانه صبانت هم خداحافظی کنی اگه دانلود شبانه رایگان بدون محدودیت میخوای باید قید صبانت رو بزنی چون سیستم هاشون رو برای اعمال محدودیت تنظیم کردن اسکول نیستن دوباره سرعت های شبانه رو درست کنن کلی اطلاعیه و تغییر در پنل کاربری برای چی بوده برای همین محدودیت بوده بعد بیان دوباره محدودیت رو بردارن حرفایی میزنی دوست عزیز
Last edited by sorooshfm; 23-09-2014 at 07:46.
کاملا درسته و بنظر میرسه این سیاست جدید جزو همون پیوستهای فرهنگی مدنظرشون باشه
بعبارتی به همه ی isp ها اجازه دادند سرعت ها رو بالا ببرند تا هم دیگه کسی در داخل نگه سرعت چنین و چنانه و هم در فهرست کشورهای دنیا از نظر سرعت قدری وضعمون در ظاهر بهتر بنظر برسه ...ببین چقدر موذیانه!
اما همزمان فشار رو بر گلوی کاربرانیکه دانلود شبانه رایگان می کنند(که بهشون تازگیا میگن مفت خورها !) دارند بیشتر میکنند. چون میدونند صداشون به هیچ جا نمیرسه و هیچکسم ازشون دفاع نمیکنه ...
بعبارتی اولویتشون فعلا فقط بالا بردن ظاهری سرعت هست و بس
من و دوستانم دیروز 10 تا خط تخلیه کردیم ، ولی با این اوضاع شرکت معلومه عین خیالشم نیست ، ولی باید این جور شرکتها را کاربران ادب کنند که درس عبرتی بشه برای شرکتهای دیگه ، حالا میبینی بقیه شرکتها هم سیاستشون این بشه اون مووقع است که باید گفت.....زدن بمون و رفت
![]()
دلیل تخلیه ها رو هم میپرسن؟
اره داداش با وقاحت کامل میپرسن بعد طرف برمیگرده میگه از نیم بها استفاده کن عجب رویی دارن به مولا
بله مثل قبل که دیگه نمیشه ولی احتمال داره برا بعضی کاربر ها که دانلود های حجیم نمیخواند، الان به مرگ گرفته باشند تا به تب راضی شد. یعنی سرعت ها رو الان رو 10 کیلو بایت محدود کردند ممکنه بیارند مثلا رو 32 . در این حد رو میتونند انجام بدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در تلکام 2014 حدود 45 تا 60 شرکت خارجی و بیش از 115 شرکت داخلی حضور خواهند داشت.نمایشگاه تلکام را میتوان بزرگترین رویداد و گردهمائی در بخش مخابرات و ارتباطات ایران دانست که آخرین دستاوردهای صنعت ICT در آن ارائه میشود.معمولا نمایشگاه در آبانماه هر سال برگزار میشد که از سال گذشته زمان برگزاری نمایشگاه به مهرماه تغییر یافت.معمولا در هر دوره حدود 100 تا 150 هزار از نمایشگاه تلکام بازدید میکنند.
دوستانی که تهران هستند حواسشون باشه
Last edited by khoodet; 23-09-2014 at 12:31.
با سلام
دوستان گرامی سیاست صبانت که نه همه شرکتای اینترنتی همینه مگه خبرشو نخوندید برای 200هزار پورت فعال دارن مجوز میدن پس تمام شرکتها برای رسیدن به سقف مورد نظر دست به هر کاری می زنن که یکیش دانلود شبانه بود حالا هم که همه شاهد هستید بیشتر شرکتا شبانشونو برداشتن به قول معروف خرشون از پل گذشته تا قبل از این جریان چند ساله که صبانت داره اینترنت شبانه میده چطوره تو این چند سال کسی مفتخور نبود ولی الان شده مفتخور یعنی اون سالهای قبل کسی دانلود نمی کرده الان یهو دارن همه دانلود می کنن دارن چرت میگن خدا می دونه چی پشت پردست که اینا این کارو کردن متاسفانه توی کشورما هم که اصلا پشت همو ندارن برای مثال میگم توی یه کشور عربی وقتی قیمت مرغ رو بالا بردن همه نخریدن تحریم کردن تا خودشون قیمتارو پایین اوردن ولی توی ایران تا گفتن قیمتا رفته بالا همه حجوم اوردن حالا هم من میگم برای شرکتای اینترنتی اونایی که برای چند ماه اینده حجم دارن بصورت جزئی حجم بخرن وکسایی هم که تموم کردن از یه شرکت بهتر اینترنت بگیرن تا این صبانت حساب کار دستش بیاد مطمعن باشید هیچ شرکتی دوست نداره ریزش کاربر داشته باشه ولی متاسفانه صبانت با این کارش گورخودشو کنده وفقط دریک صورت هست که صبانت با قدرت این جریانو پی گرفته اونم اینکه جزو اپراتورهای برتر شده ومجوزو گرفتن ودلیلی برای دادن شبانه وامتیاز به کاربرنمیبینه که دراینصورت اعتراضات ما هم راه به جایی نمیبره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)