تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1422 از 2199 اولاول ... 4229221322137214121418141914201421142214231424142514261432147215221922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,211 به 14,220 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

عزيزم من خودم تست كردم..كسي كه برا تست سيگنال اومده بود, مودم خود مبين نت رو داشت..مال اون دو تا آنتن از 5 تا ميداد..خيلي كه دقيق ميزونش ميكرد, و پنجره رو هم باز ميكرد و ميزاشت بيرون پنجره ميشد 3 تا..ولي مودم من كه همين wixfmm-130 هست, به راحتي 4 تا آنتن رو ميده و اگه جاش رو دقيق تنظيم كنم , 5 آنتنش كاملا روشن ميشه...
    فقط اگه خواستي اون مدل رو بگيري, FirmWare قديمي بگير
    مثلا با اين ورژن خوبه v2.10.13-g1.0.13-mtn
    به هيچ عنوان به آخرين ورژن آپديتش نكن كه بعدا كانفيگ كردنش برات دردسر ميشه.
    دوست عزیز قصد ندارم با نظر شما مخالفت کنم، ولی تعداد چراغ معیار مناسبی برای مقایسه ی دو مودم مختلف نیست. بهتر بود شاخص هایی مثل CINR Reuse1 و CINR Reuse3 و RSSI رو با هم مقایسه می کردید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عزيزم من خودم تست كردم..كسي كه برا تست سيگنال اومده بود, مودم خود مبين نت رو داشت..مال اون دو تا آنتن از 5 تا ميداد..خيلي كه دقيق ميزونش ميكرد, و پنجره رو هم باز ميكرد و ميزاشت بيرون پنجره ميشد 3 تا..ولي مودم من كه همين wixfmm-130 هست, به راحتي 4 تا آنتن رو ميده و اگه جاش رو دقيق تنظيم كنم , 5 آنتنش كاملا روشن ميشه...
    فقط اگه خواستي اون مدل رو بگيري, FirmWare قديمي بگير
    مثلا با اين ورژن خوبه v2.10.13-g1.0.13-mtn
    به هيچ عنوان به آخرين ورژن آپديتش نكن كه بعدا كانفيگ كردنش برات دردسر ميشه.
    این مودم ها مگه همشون از یه کارخونه نیستن؟ بنابرابن فرق آنچنانی نباید با هم داشته باشند.

3. 2 کاربر از flash@p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز قصد ندارم با نظر شما مخالفت کنم، ولی تعداد چراغ معیار مناسبی برای مقایسه ی دو مودم مختلف نیست. بهتر بود شاخص هایی مثل CINR Reuse1 و CINR Reuse3 و RSSI رو با هم مقایسه می کردید.
    متاسفانه اون موقعي كه برا تست سيگنال اومده اومده بود, وقت نشد كامپيوتر رو روشن كنم و ببينم rssi و cinr مودم اون طرف چقدره..ولي شما خودت حدس ميزني وقتي كه يه مودمي 2 تا از 5 تا چراغش روشن باشه, و مودم ديگه 4 تا از 5 چراغش, همينطوري نميتوني تخمين بزني كه كدوم بهتر سيگنال ميده؟
    الان كه دارم با شما صحبت ميكنم..سيگنال هاي مودم من تقريبا اينا هست: RSSI: 74 و CINR: 20 ..با چهار چراغ روشن..البته الان سعي نكردم بهترين جاي خونه رو براي سيگنال دهي پيدا كنم..همين كه ديدم يه جا كه پريز برق بود و به اينترنت بدون مشكل وصل ميشد, مودم رو همونجا گذاشت..اگه يه زماني سيگنالم اونقدري كم بشه كه به اينترنت وصل نشم, همه جاي خونه رو تست ميكنم تا بهترين نقطه سيگنال دهي رو پيدا كنم.
    Last edited by mostafadc; 12-03-2013 at 05:30.

5. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این مودم ها مگه همشون از یه کارخونه نیستن؟ بنابرابن فرق آنچنانی نباید با هم داشته باشند.
    نه..از يه كارخونه نيستن..
    مثلا مودم هاي BM ساخت شركت هوآوي چين هستن..ولي مودم wixfmm-130 مال شركت Gemtek تايوان هست.
    البته خود شركت Gemtek اصلش مال تايوان هست..ولي مودم ها بعضا توي چين مونتاژ يا توليد شدن..

7. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خلاصه
    یه خط adslدارم ،میخوام مودم نگیرم و به جاش ازین مودم استفاده کنم(یه مودم برا adslدارم ولی میخوام دیگه مودم وایرلس نگیرم برای کامپیوتر دیگه ای که داریم)
    مدلX350
    برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

متاسفانه اون موقعي كه برا تست سيگنال اومده اومده بود, وقت نشد كامپيوتر رو روشن كنم و ببينم rssi و cinr مودم اون طرف چقدره..ولي شما خودت حدس ميزني وقتي كه يه مودمي 2 تا از 5 تا چراغش روشن باشه, و مودم ديگه 4 تا از 5 چراغش, همينطوري نميتوني تخمين بزني كه كدوم بهتر سيگنال ميده؟
    الان كه دارم با شما صحبت ميكنم..سيگنال هاي مودم من تقريبا اينا هست: RSSI: 74 و CINR: 20 ..با چهار چراغ روشن..البته الان سعي نكردم بهترين جاي خونه رو براي سيگنال دهي پيدا كنم..همين كه ديدم يه جا كه پريز برق بود و به اينترنت بدون مشكل وصل ميشد, مودم رو همونجا گذاشت..اگه يه زماني سيگنالم اونقدري كم بشه كه به اينترنت وصل نشم, همه جاي خونه رو تست ميكنم تا بهترين نقطه سيگنال دهي رو پيدا كنم.
    نمیدونم والا! من BM632w دارم. با RSSI -74 چارتا چراغ دارم. CINR Reuse3 ام بالای بیسته (حدود 25) و Reuse 1 حدود 20.
    Last edited by امیر انصاری; 12-03-2013 at 11:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان من سرویس 2 مگ با 3 گیگ ترافیک رو بیشتر از 10 روز نتونستم نگه دارم. حجم اضافه که خیلی گرونه (12 تومن)، مصرف منم بالاس. این شد که به ناچار 1 مگ نامحدود اداری گرفتم (حدود 58 تومن). تا الان که از کیفیتش راضیم. بد ندیدم تست های خودم رو اینجا بزارم، شاید به درد بخوره:
    تست با سرور روسیه:

آمستردام (Ookla Beta):

استانبول (Vodafone):

روبه فرانسه (OVH):

لندن (Structured Communications):

تگزاس (SoftLayer):

دانشگاه هاوایی:

ایران (ایرانت):

سرعت دانلودمم بین 130 تا 140 متغیره.

12. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسلمان نیست کسی که روی وایرلس اینترنتش پسورد میزاره در حالی که همسایه اش بدون اینترنت سر روی بالش میگذارد

14. 9 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

میشه هیتلر شکن(Https یا s-o-c-k-s) رو روی وایرلس شیر کرد؟(یعنی طوری بشه که وقتی از وایرلس برا گوشی یا ایکس باکس استفاده میکنم بدون هیتلر باشه)

مدل مودمم هم SWC9200 هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من سرعت 2 مگ دارم ولی شبها فقط با سرعت 20 الی 30 کیلوبایت دانلود دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •