دوست عزیز قصد ندارم با نظر شما مخالفت کنم، ولی تعداد چراغ معیار مناسبی برای مقایسه ی دو مودم مختلف نیست. بهتر بود شاخص هایی مثل CINR Reuse1 و CINR Reuse3 و RSSI رو با هم مقایسه می کردید.
دوست عزیز قصد ندارم با نظر شما مخالفت کنم، ولی تعداد چراغ معیار مناسبی برای مقایسه ی دو مودم مختلف نیست. بهتر بود شاخص هایی مثل CINR Reuse1 و CINR Reuse3 و RSSI رو با هم مقایسه می کردید.
این مودم ها مگه همشون از یه کارخونه نیستن؟ بنابرابن فرق آنچنانی نباید با هم داشته باشند.
متاسفانه اون موقعي كه برا تست سيگنال اومده اومده بود, وقت نشد كامپيوتر رو روشن كنم و ببينم rssi و cinr مودم اون طرف چقدره..ولي شما خودت حدس ميزني وقتي كه يه مودمي 2 تا از 5 تا چراغش روشن باشه, و مودم ديگه 4 تا از 5 چراغش, همينطوري نميتوني تخمين بزني كه كدوم بهتر سيگنال ميده؟
الان كه دارم با شما صحبت ميكنم..سيگنال هاي مودم من تقريبا اينا هست: RSSI: 74 و CINR: 20 ..با چهار چراغ روشن..البته الان سعي نكردم بهترين جاي خونه رو براي سيگنال دهي پيدا كنم..همين كه ديدم يه جا كه پريز برق بود و به اينترنت بدون مشكل وصل ميشد, مودم رو همونجا گذاشت..اگه يه زماني سيگنالم اونقدري كم بشه كه به اينترنت وصل نشم, همه جاي خونه رو تست ميكنم تا بهترين نقطه سيگنال دهي رو پيدا كنم.
Last edited by mostafadc; 12-03-2013 at 05:30.
نه..از يه كارخونه نيستن..
مثلا مودم هاي BM ساخت شركت هوآوي چين هستن..ولي مودم wixfmm-130 مال شركت Gemtek تايوان هست.
البته خود شركت Gemtek اصلش مال تايوان هست..ولي مودم ها بعضا توي چين مونتاژ يا توليد شدن..
نمیدونم والا! من BM632w دارم. با RSSI -74 چارتا چراغ دارم. CINR Reuse3 ام بالای بیسته (حدود 25) و Reuse 1 حدود 20.
Last edited by امیر انصاری; 12-03-2013 at 11:38.
دوستان من سرویس 2 مگ با 3 گیگ ترافیک رو بیشتر از 10 روز نتونستم نگه دارم. حجم اضافه که خیلی گرونه (12 تومن)، مصرف منم بالاس. این شد که به ناچار 1 مگ نامحدود اداری گرفتم (حدود 58 تومن). تا الان که از کیفیتش راضیم. بد ندیدم تست های خودم رو اینجا بزارم، شاید به درد بخوره:
تست با سرور روسیه:
آمستردام (Ookla Beta):
استانبول (Vodafone):
روبه فرانسه (OVH):
لندن (Structured Communications):
تگزاس (SoftLayer):
دانشگاه هاوایی:
ایران (ایرانت):
سرعت دانلودمم بین 130 تا 140 متغیره.
مسلمان نیست کسی که روی وایرلس اینترنتش پسورد میزاره در حالی که همسایه اش بدون اینترنت سر روی بالش میگذارد
میشه هیتلر شکن(Https یا s-o-c-k-s) رو روی وایرلس شیر کرد؟(یعنی طوری بشه که وقتی از وایرلس برا گوشی یا ایکس باکس استفاده میکنم بدون هیتلر باشه)
مدل مودمم هم SWC9200 هست.
من سرعت 2 مگ دارم ولی شبها فقط با سرعت 20 الی 30 کیلوبایت دانلود دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)