آقا جریان این ترافیک چی شد آخر!؟ امیدی نیست!!!؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا جریان این ترافیک چی شد آخر!؟ امیدی نیست!!!؟
سرعت شبانه برای من درست شد ! من 128 Eco دارم که روزا 512 هست ، ولی شبا 128،که دیشب شد همون 512که از فرصت استفاده شد و 1,017,838KB دانلود کردیم
! و کلآ توی 10 روزه گذشته 7,725,493KB دانلود رایگان داشتم .
به من که 3gb اضافه شد.
آقایون من اینترنتم تموم شده بود نتونستم بیام کامل درد دل کنم.
اگر از محدودیت شما مثلا 200 مگابایت مونده و با خودتون فکر میکنید که میتونید این 200 تا رو نگه دارید تا مثلا بتونید از شبانه رایگان استفاده کنید, باید بگم اشتباه میکنید. چون شاتل نمیذاره.
من چنین قصدی داشتم و متوجه شدم شاتل داره با شدت هر چه تمام تر پهنای باند رو میخوره.
مواظب باشید که ساعت شب ها و صبح رو خوب تنظیم کنید. شب ها ساعت 1:10 دقیقه دانلود رو شروع کنید و صبح هم ساعت 6:50 دقیقه دانلودها رو کنسل کنید وگرنه شاتل کم میکنه.
مخصوصا مشهدیها حواستون باشه که دانلود هاتون رو قبل از ساعت 6:50 کنسل کنید و گرنه پهنای باندتون به باد فنا میره.
بار اول گرفتم 300 مگابایت حجم گذاشتم و سعی داشتم استفاده نکنم. بعد ساعت 6:30 صبح بود که داشتم از شبانه استفاده میکردم. ساعت 7 که شد متوجه شدم 70 مگابایت کم شده. در حالیکه من قبل از 7 دانلودها رو کنسل کرده بودم. گفتم حتما اشتباه شده.
بعد فردا هم گرفتم قبل از ساعت 7 دیسکانکت کردم و با کمال تعجب دیدم باز هم پنجاه شصت تایی کم کرده. قابل توجه اینکه اینترنت من ساعت 1:05 دقیقه شب شروع میکنه به دانلود.
آخرش از بس کم کردن دیدم بدون اینکه من استفاده ای بعد از ساعت 7 بکنم, فقط و فقط 1 مگابایت برام باقی موند! من کابل مودم رو کشیدم که یه وقت مثلا اشتباهی کسی نیاد چیزی دانلود کنه.
میدونید چی شد؟ چند ساعت بعد گفتم برم سر بزنم شاتل ببینم چی شده. دیدم پیغام مشترک گرامی پول بدید. پول...
نتیجه اخلاقی:
میخواستم خسیس بازی کنم برم یک هفته دیگه اینترنت شارژ کنم و اینترنتی رو که میخواستم یک هفته دیگه پولش رو بدم, فرداش رفتم پول دادم که برام وصل کنند.
آقا بخور بخور زیاد شده حواستون باشه. نه تنها اون 300 مگابایت رو نتونستم نگه دارم بلکه نتونستم ازش استفاده ببرم. اگر برای شما هم 300 مگابایت مونده بود ازش استفاده کنید و خسیس بازی نکنید که همون رو هم از دست میدید.
Last edited by online_amin; 09-01-2010 at 16:02.
اقا من یه هفتس 512 اکو گرفتم و زاهدان هستم بالاترین سرعتم یه بار فقط 50 بود کلا سرعتم از 30 بیشتر نمیشه
هر چی هم زنگ میزنم میگن درست میشه
من که الان چند روز بیشتر نیست شاتل گرفتم . قبلا فن اوا بودم .
اونجا اینطوری بود که اگه مثلا 128 یه ماهه 2 گیگ رو هر وقت تموم میکردیش تا 1 هفته شبانه اش باز بود
و تازه بعد از 2 گیگ که تموم میشد دوباره میرفتم 2 گیگ 128 یه ماهه میخریدم و همونجا شارژ میکرد
حالا میبینم شاتل یه چیزی به اسم ترافیک اضافی داره . مثلا 1 گیگ اضافه تقریبا 10000 تومن میده
موضوع این چیه
یعنی یعد از این که مثلا 5 گیگ من زودتر از 3 ماه تموم شد نمیشه همون موقع رفت و یه سرویس دوباره خرید ؟
آقا کسی میتونه راجع به " سابقه مالی " من توضیح بده ؟؟؟؟؟
اینم عکسش :
بیشتر منظورم قسمت بستانکار هستش .
دوستان اگر کسی میدونه کمک کنه .
مرسی
با خط بالای صاف شده
بدهی و بستانکاری شما
درنتیجه حساب شما 0
سلام . دوست عزيز همه همينطوريم...اكثر روزا ! شايدم درست بشه ! دست خداست .
اما ديشب سرعت من خوب بود . 60 كيلو بايت ! منم اكو 512 دارم .
منم يه 5 روز ديگه بايد با ( 388.17 MB ) دووم بيارم![]()
سلام .
بالاخره بعد از 10 روز و 6 ساعت و 19 دقیقه خطم رانژه شد و آماده ی نصبهولی نفهمیدیم جرا انقد زیاد طول کشید
ضمنا یه لطفی میکنین توضیح بدین که چرا برای بدست آوردن سرعت دانلودمون، سرعت سرویس رو تقسیم بر 8 میکنیم ؟ فلسفش چیه ؟
ممنون.
Last edited by OSEN; 09-01-2010 at 21:32.
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)