تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1422 از 4751 اولاول ... 42292213221372141214181419142014211422142314241425142614321472152219222422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,211 به 14,220 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

آقا جریان این ترافیک چی شد آخر!؟ امیدی نیست!!!؟

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سرعت شبانه برای من درست شد ! من 128 Eco دارم که روزا 512 هست ، ولی شبا 128،که دیشب شد همون 512 که از فرصت استفاده شد و 1,017,838KB دانلود کردیم ! و کلآ توی 10 روزه گذشته 7,725,493KB دانلود رایگان داشتم .

3. 2 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا جریان این ترافیک چی شد آخر!؟ امیدی نیست!!!؟
    به من که 3gb اضافه شد.

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقایون من اینترنتم تموم شده بود نتونستم بیام کامل درد دل کنم.

اگر از محدودیت شما مثلا 200 مگابایت مونده و با خودتون فکر میکنید که میتونید این 200 تا رو نگه دارید تا مثلا بتونید از شبانه رایگان استفاده کنید, باید بگم اشتباه میکنید. چون شاتل نمیذاره.

من چنین قصدی داشتم و متوجه شدم شاتل داره با شدت هر چه تمام تر پهنای باند رو میخوره.

مواظب باشید که ساعت شب ها و صبح رو خوب تنظیم کنید. شب ها ساعت 1:10 دقیقه دانلود رو شروع کنید و صبح هم ساعت 6:50 دقیقه دانلودها رو کنسل کنید وگرنه شاتل کم میکنه.

مخصوصا مشهدیها حواستون باشه که دانلود هاتون رو قبل از ساعت 6:50 کنسل کنید و گرنه پهنای باندتون به باد فنا میره.

بار اول گرفتم 300 مگابایت حجم گذاشتم و سعی داشتم استفاده نکنم. بعد ساعت 6:30 صبح بود که داشتم از شبانه استفاده میکردم. ساعت 7 که شد متوجه شدم 70 مگابایت کم شده. در حالیکه من قبل از 7 دانلودها رو کنسل کرده بودم. گفتم حتما اشتباه شده.

بعد فردا هم گرفتم قبل از ساعت 7 دیسکانکت کردم و با کمال تعجب دیدم باز هم پنجاه شصت تایی کم کرده. قابل توجه اینکه اینترنت من ساعت 1:05 دقیقه شب شروع میکنه به دانلود.

آخرش از بس کم کردن دیدم بدون اینکه من استفاده ای بعد از ساعت 7 بکنم, فقط و فقط 1 مگابایت برام باقی موند! من کابل مودم رو کشیدم که یه وقت مثلا اشتباهی کسی نیاد چیزی دانلود کنه.

میدونید چی شد؟ چند ساعت بعد گفتم برم سر بزنم شاتل ببینم چی شده. دیدم پیغام مشترک گرامی پول بدید. پول...

نتیجه اخلاقی:

میخواستم خسیس بازی کنم برم یک هفته دیگه اینترنت شارژ کنم و اینترنتی رو که میخواستم یک هفته دیگه پولش رو بدم, فرداش رفتم پول دادم که برام وصل کنند.

آقا بخور بخور زیاد شده حواستون باشه. نه تنها اون 300 مگابایت رو نتونستم نگه دارم بلکه نتونستم ازش استفاده ببرم. اگر برای شما هم 300 مگابایت مونده بود ازش استفاده کنید و خسیس بازی نکنید که همون رو هم از دست میدید.
    Last edited by online_amin; 09-01-2010 at 16:02.

6. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا من یه هفتس 512 اکو گرفتم و زاهدان هستم بالاترین سرعتم یه بار فقط 50 بود کلا سرعتم از 30 بیشتر نمیشه
    هر چی هم زنگ میزنم میگن درست میشه

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آقایون من اینترنتم تموم شده بود نتونستم بیام کامل درد دل کنم.

اگر از محدودیت شما مثلا 200 مگابایت مونده و با خودتون فکر میکنید که میتونید این 200 تا رو نگه دارید تا مثلا بتونید از شبانه رایگان استفاده کنید, باید بگم اشتباه میکنید. چون شاتل نمیذاره.

من چنین قصدی داشتم و متوجه شدم شاتل داره با شدت هر چه تمام تر پهنای باند رو میخوره.

مواظب باشید که ساعت شب ها و صبح رو خوب تنظیم کنید. شب ها ساعت 1:10 دقیقه دانلود رو شروع کنید و صبح هم ساعت 6:50 دقیقه دانلودها رو کنسل کنید وگرنه شاتل کم میکنه.

مخصوصا مشهدیها حواستون باشه که دانلود هاتون رو قبل از ساعت 6:50 کنسل کنید و گرنه پهنای باندتون به باد فنا میره.

بار اول گرفتم 300 مگابایت حجم گذاشتم و سعی داشتم استفاده نکنم. بعد ساعت 6:30 صبح بود که داشتم از شبانه استفاده میکردم. ساعت 7 که شد متوجه شدم 70 مگابایت کم شده. در حالیکه من قبل از 7 دانلودها رو کنسل کرده بودم. گفتم حتما اشتباه شده.

بعد فردا هم گرفتم قبل از ساعت 7 دیسکانکت کردم و با کمال تعجب دیدم باز هم پنجاه شصت تایی کم کرده. قابل توجه اینکه اینترنت من ساعت 1:05 دقیقه شب شروع میکنه به دانلود.

آخرش از بس کم کردن دیدم بدون اینکه من استفاده ای بعد از ساعت 7 بکنم, فقط و فقط 1 مگابایت برام باقی موند! من کابل مودم رو کشیدم که یه وقت مثلا اشتباهی کسی نیاد چیزی دانلود کنه.

میدونید چی شد؟ چند ساعت بعد گفتم برم سر بزنم شاتل ببینم چی شده. دیدم پیغام مشترک گرامی پول بدید. پول...

نتیجه اخلاقی:

میخواستم خسیس بازی کنم برم یک هفته دیگه اینترنت شارژ کنم و اینترنتی رو که میخواستم یک هفته دیگه پولش رو بدم, فرداش رفتم پول دادم که برام وصل کنند.

آقا بخور بخور زیاد شده حواستون باشه. نه تنها اون 300 مگابایت رو نتونستم نگه دارم بلکه نتونستم ازش استفاده ببرم. اگر برای شما هم 300 مگابایت مونده بود ازش استفاده کنید و خسیس بازی نکنید که همون رو هم از دست میدید.
    من که الان چند روز بیشتر نیست شاتل گرفتم . قبلا فن اوا بودم .
    اونجا اینطوری بود که اگه مثلا 128 یه ماهه 2 گیگ رو هر وقت تموم میکردیش تا 1 هفته شبانه اش باز بود
    و تازه بعد از 2 گیگ که تموم میشد دوباره میرفتم 2 گیگ 128 یه ماهه میخریدم و همونجا شارژ میکرد
    حالا میبینم شاتل یه چیزی به اسم ترافیک اضافی داره . مثلا 1 گیگ اضافه تقریبا 10000 تومن میده
    موضوع این چیه
    یعنی یعد از این که مثلا 5 گیگ من زودتر از 3 ماه تموم شد نمیشه همون موقع رفت و یه سرویس دوباره خرید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا کسی میتونه راجع به " سابقه مالی " من توضیح بده ؟؟؟؟؟

اینم عکسش :

بیشتر منظورم قسمت بستانکار هستش .

دوستان اگر کسی میدونه کمک کنه .

مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا کسی میتونه راجع به " سابقه مالی " من توضیح بده ؟؟؟؟؟

اینم عکسش :

بیشتر منظورم قسمت بستانکار هستش .

دوستان اگر کسی میدونه کمک کنه .

مرسی
    با خط بالای صاف شده
    بدهی و بستانکاری شما
    درنتیجه حساب شما 0

11. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

اقا من یه هفتس 512 اکو گرفتم و زاهدان هستم بالاترین سرعتم یه بار فقط 50 بود کلا سرعتم از 30 بیشتر نمیشه
    هر چی هم زنگ میزنم میگن درست میشه
    سلام . دوست عزيز همه همينطوريم...اكثر روزا ! شايدم درست بشه ! دست خداست .

اما ديشب سرعت من خوب بود . 60 كيلو بايت ! منم اكو 512 دارم .

منم يه 5 روز ديگه بايد با ( 388.17 MB ) دووم بيارم

13. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

بالاخره بعد از 10 روز و 6 ساعت و 19 دقیقه خطم رانژه شد و آماده ی نصبه ولی نفهمیدیم جرا انقد زیاد طول کشید

ضمنا یه لطفی میکنین توضیح بدین که چرا برای بدست آوردن سرعت دانلودمون، سرعت سرویس رو تقسیم بر 8 میکنیم ؟ فلسفش چیه ؟

ممنون.
    Last edited by OSEN; 09-01-2010 at 21:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •