فیس بوق و بقیه ی سایتای شیلتر مشکل ندارم فقط همین یو*تیو*ب که الان دو ماهه رو اعصابه. یه رفیق تو اهواز دارم که اونم از مخابرات نت داره.اونم همچین مشکلی داره.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فیس بوق و بقیه ی سایتای شیلتر مشکل ندارم فقط همین یو*تیو*ب که الان دو ماهه رو اعصابه. یه رفیق تو اهواز دارم که اونم از مخابرات نت داره.اونم همچین مشکلی داره.![]()
شاتل دارم منطقه سه از روزي كه 512 بالا تر نميدن حالم گرفتس niamعزيز صبانت داري هزينه راه اندازي و سرويسش چقدره چه ساعاتي رايگانه ؟
دادا سرعت شب و روزت همينه ؟واسه من شب و روز70 هست 512 محدود مركز3
فقط شما نیستی همه ی کسایی که از پورت 443 استفاده میکنن چنین مشکلی دارن
ساعت رایگان سرعت 20-30% افت میکنه
شما هم س ا كس يا وي پي ان مشكل داري؟
شما گویا حالت خوش نیستش ؟؟؟؟ توی همه استانها امدی اینو کپی پیست کردی ؟ که چی ؟ خوب برو شهر خودت ؟ گویا تا حالا سرعت بالای 50 ندیدی ذوق کردیتهران مازندارن گیلان همدان کرمانشاه اراک و غیره ؟
خدا بهت شفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سالته ؟
Last edited by naim697; 10-01-2013 at 06:22.
در مورد صبانت سرعت شبانهاش افتضاحه، هم ساعتش نسبت به بقیه ispها کمتره (1 تا 6) هم سرعتش خیلی پایینه یعنی شما بخوای کار معمولیتو بکنی باید 1 به بعد تعطیل کنی چه برسه دانلود و این حرفا...
اما سرعت روزانش خوبه
طبیعیه , یه فرقی بین رایگان و غیر رایگان باید باشه. جنسی رو که در طول روز با قیمت ایکس تومن به من و تو میفروشه رو نمیتونه در طول ساعت رایگان ایکس بر 10 تومن بفروشه.
قضیه مخابراتهای استانی فرق داره اونا میخوان با یه سری "شگردهای خارق العاده" نبض بازار رو به دست بگیرن ولی از اونجائی که مخابرات هیج تجربه ای در بازار اینترنت نداره بعد از یه مدت کوتاهی خودش میفهمه که "کار هر کس نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهد و مرد کهن"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)