بهترین مکان برای خرید دوربین کجاست جمهوری یا ناصر خسرو؟
بهترین مکان برای خرید دوربین کجاست جمهوری یا ناصر خسرو؟
سلام عزیزان
تو رنج قیمت 600 تومن میخوام یه دوربین بخرم برای کارای معمولی و خانوادگی
توی سه مدل شک دارم
لطفا کمک کنین و دلیل انتخابتون رو هم بگین
poerrshot sx150 is
powershot sx 160 is
a4000
خیلی ممنون میشم زودتر جواب بدین
بشخصه جمهوری پاساز های حافظ جمهوری پردیس و ایرانیان رو ترجیح میدم
بین 160 و 4000 مهم ترین تفاوت زوم هست و البته سرعت لنز 4000 بهتره
فرق مهم دیگه ای ندارند اگر زوم مهمه 160 رو بخرید اگر نه با توجه به این که 4000 ارزون تر هست 4000 رو بخرید
منم دقیقاه همچین چیزی میخوام
زوم بالا هم میخوام
بیشتر برای کارم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوام و مناظر زیبای شمال رو میخوام عکس حرفه ای بندازم باهاش
با تشکر از دوست عزیزم Elsin
اینکه Sx150 , sx160 رو به نام نیمه حرفه ای معرفی میکنن فقط به خاطر زوم هستش؟
اگه فقط برای زوم باشه A4000 با زوم 8 برام کافیه و قیمتش هم خوبه
اما اگه لنزش تاثیری توی عکسا داشته باشه 160 رو بگیرم
آیا لنز قابل تنظیم دستی هست که می نویسه 28-338 mm یعنی میشه گفت با 30 یا مثلا 200 mm عکس بندازه؟؟؟
آخه یه جا شنیدم میگفت صورت هر کسی با یه لنز خاصی خوشگل تر میافته و اینکه میگن بد عکس و خوش عکس همش به خاطر لنز هاست
لطفا راهنمایی کنید
توی این روزا قصد خرید دارم
جایی که قیمت مناسب بده و اصل باشه سراغ دارید؟
سلام
نظرتون راجع به Sony Cyber-Shot DSC-WX50چیه؟ آیا بهترین گرینه تو رنج قیمت 500تا600 هست؟ اگه تجربه استفاده از این دوربین رو دارین لطفا
بنده رو راهنمایی کنید! ممنون
درود بر عزیزان
من یک دوربین عکاسی خوب میخواستم برای عکس از طبیعت با زوم بالا طوری که نما های دور به خوبی و با کیفیت بالا مشخص بشه . برای مصرف خونگی و عکس تولد و چه میدونم اینجور چیزا نمیخوام . مواردی که پیشنهاد میکنید و اگر ممکنه کامل بگید و رنج قیمت هاش هم خودتون بگید تا ببینم کدومش برای من مناسبه . با تشکر
لنزی هم که پیشنهاد میکنید اگر میشه کامل توضیح بدید دربارش . رنج قیمت کل از 800 تومن تا حداکثر 2 میلیون تومن مد نظرم هست .
Last edited by mohamad$; 20-02-2013 at 11:42.
سلام.
راه اول: با 2 تومن برای دوربین زوم بالا، قطعا sx50 کنون انتخاب خوبی هست.(میتونید 3 پایه، حافظه و کیف و ... رو هم با این بودجه راحت تهیه کنید.)
راه دوم: زوم خیلی بالا رو حذف کنید و یه مقدار (حدود 200 تومن) بودجه رو افزایش بدید تا بتونید canon 1100d + یه لنز تله 300mm ارزون بگیرید به همراه حافظه، سه پایه و کیف.(200 تومن واسه این لوازم هست).
راه دوم، راه حرفه ای هست. ولی یه معایبی هم داره، مثل اینکه عملا مجبور میشید یه لنز عمومی مثل 18-55 تهیه کنید. و ....
راه اول حرفه ای نیست. کیفیت دومی رو هم ندارید. ولی با اون لنز که تا 1200mm هست یه مزیت هایی رو دارید. مثل اینکه بدون تعویض لنز میتونید بین مود های مختلف کانورت کنید. از واید تا سوپر تله.
خلاصه اینکه شرایطی که میخواهید عکسبرداری کنید، بودجه، وقتی که میخواهید بزارید و ... تعیین کننده هست.
---
البته اینم بگم من حرفه ای نیستم، ولی چون واسه خرید تحقیق زیادی کردم گفتم نتیجه تحقیق رو در اختیار شما هم بذارم.
Last edited by Farshadd; 20-02-2013 at 18:31.
سلام فرشاد عزیز ممنون . sx50 که ذکر کردید اگر زوم بالاش و استفاده کنیم کیفیت عکس پایین نمیاد ؟ یا کیفیت در حد خودش حفظ میشه ؟ برای این دوربین میشه بعدا لنز جدا گرفت و روش نصب کرد و استفاده کرد ؟
Last edited by mohamad$; 21-02-2013 at 00:10.
سلام یه دوربین تا 1400 معرفی کنید دوستان که فیلم برداری هم داشته باشه زوم بالا برام ملاک نیست بودجه هم همین قدره بیشتر نمی تونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)