تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1422 از 2376 اولاول ... 4229221322137214121418141914201421142214231424142514261432147215221922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,211 به 14,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واعظ آشتيانى : از نشست هاى مجمع حمايت مى كنيم

قلعه نويى روزى ۳ نوبت گزارش مى دهد

ايران ورزشى- واعظ اميدوار است زمان برگزارى دربى تغيير كند: هنوز برنامه نيم فصل دوم را مطالعه نكردم اما مى دانم كه بازى هاى فشرده اى پيش رو است. درباره تاريخ بازى دربى ما در خواست كتبى را به سازمان ليگ ارائه داده ايم تا در صورت امكان تاريخ آن را تغيير دهند. ما به تصميم هاى فدراسيون فوتبال احترام مى گذاريم اما اميدواريم اين احترام دو طرفه باشد تا باشگاه ها نيز متضرر نشوند.
    مديرعامل استقلال درباره نشست مجمع سازمان ليگ حرف هايى مى زند: برگزارى اين نشست ها بسيار تأثير گذار است و ما از آن حمايت مى كنيم. بى ترديد نظرخواهى از مديران باشگاه ها و استفاده از خرد جمعى در برگزارى هر چه بهتر و منطقى تر ليگ برتر مؤثر خواهد بود و هر تصميمى كه گرفته شود با كمترين نقص و چالش مواجه مى شود.
    فرصتى دست مى دهد تا واعظ درباره اردوى تركيه حرف هايى بزند: اين اردو در شرايط بسيار خوبى برگزار شد و خوشبختانه آرامش موجود در اردو براى تيم فوتبال بسيار مهم بوده است. من در روز سه نوبت گزارش اين اردو را از قلعه نويى دريافت مى كنم و خوشبختانه با مديريت خوب قلعه نويى تمرينات در شرايطى بسيار خوب در تركيه در جريان بود. من نيز قصد داشتم در تركيه حاضر شوم اما به دليل مشغله كارى نتوانستم.

استقلال بازيكن جديد مى خواهد يا خير واعظ به اين سؤال پاسخ مى دهد: درباره اولروم با ابومسلم به تفاهم نرسيديم ضمن آن كه پيشنهاد جذب اشپيتيم آرفى نيز چندان جدى نبود. درباره جدايى بازيكنان نيز پيشنهادى درباره جذب فرهاد مجيدى از باشگاه مس كرمان وجود داشت كه با آن مخالفت كرديم اما در حال حاضر پيرامون حضور هاشم بيك زاده در تيم مس كرمان با اين باشگاه در حال مذاكره هستيم كه احتمال مى دهم در آخرين روزهاى نقل و انتقالات اين انتقال نهايى شود.
    واعظ به بازى حساس با سپاهان هم اشاره مى كند: اميدوارم با اردوى خوبى كه در تركيه برگزار شده است و همچنين ادامه تمرين ها در تهران استقلال بتواند در بازى مقابل سپاهان نيز به روند روبه رشد خود ادامه دهد و در صدر جدول بماند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درحالى كه كميته داوران قضاوتش را تكذيب مى كند

مظفرى زاده: اين بحث را من راه نينداختم

دربى هميشه حاشيه هاى خاص خودش را داشته است. هفته ها قبل از آن بحث هاى مختلفى مطرح مى شود. مصاحبه ها و به ميان كشيدن جنجال سال هاى قبل ...
    سال ها بعد از ماجراى ابهران و باز شدن پاى داوران خارجى بحث قضاوت دربى رنگ و بوى ديگرى به خود گرفت و بعد از آن هر بار كارنامه داور خارجى دربى و دستمزدى كه قرار بود به او پرداخت شود، مورد بحث قرار مى گرفت اما اين بار درحالى كه ۷ هفته تا دربى باقى مانده نامى آشنا مطرح مى شود. به نظر مى رسد بعضى از دوستان مى خواهند داور اين دربى خودى باشد و درحالى كه كميته داوران به شدت حضور مظفرى زاده را تكذيب مى كند، اين داور مى گويد از عهده قضاوت دربى بر مى آيد ضمن اينكه قبول ندارد خودش اين مساله را مطرح كرده است.

چى شده خيلى سر و صدا به پا كرديد
    چطور چه سر و صدايى !
    بحث قضاوت تان در دربى
    در جريان نيستم. فقط شنيدم فدراسيون قصد دارد از داوران ايرانى استفاده كند.
    اما اين طور كه گفته مى شود خودتان اين بحث را راه انداختيد و كميته داوران بى خبر است.
    من از شما مى شنوم كه اين بحث و خبر را خودم راه انداختم.
    روز دربى در ايران هستيد
    بله، از كلاس هاى AFC برمى گردم و در ايران هستم.
    از سوى كميته داوران به عنوان بهترين داور انتخاب شديد
    بله، در اين مورد چه بحثى راه انداختند.
    بعضى از داوران معترض نشدند
    دست من كه نبود، نمره ناظران باعث شد نمره ام از همه بهتر باشد. اميدوارم همين روند ادامه پيدا كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيروز قربانى: باز هم جواب اعتماد دايى را مى دهم

پيروز قربانى مدافع ملى پوش استقلال لحظاتى پيش از پرواز به فرانكفورت گفت: «اردوى خوبى را پيش از پرواز به اسپانيا پشت سرگذاشتيم و دو ديدار انجام شده در تورنمنت عمان باعث شد از هر لحاظ با آمادگى راهى اسپانيا شويم.
    با بازى هايى كه در تورنمنت عمان و چند ديدار گذشته براى تيم ملى انجام دادم انگيزه و روحيه خوبى براى بازى در تيم ملى پيدا كرده ام. خوشبختانه اعتقاد دايى به جوانان باعث شده بازيكنان تيم ملى اعتماد به نفس خوبى پيدا كنند و از انگيزه و روحيه بالايى برخوردار شوند.
    واقعاً خوشحالم كه از زمان حضور دايى فرصت بازى در تيم ملى را پيدا كردم و مطمئناً با انجام بازى ها براى تيم ملى جواب اعتماد دايى را مى دهم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

طالب لو: مهم اين است كه لباس تيم ملى را پوشيدم

طالب لو يكى از بى حاشيه ترين بازيكنان تيم ملى است. وقتى حرف هاى طالب لو را پيش از سفر به اسپانيا مى شنويم بيشتر به اين مهم دست مى يابيم: «از هر لحاظ براى بازى در تيم ملى آماده ام و چنانچه كادر فنى صلاح بداند تمام تلاشم را براى بسته نگه داشتن دروازه تيم ملى انجام خواهم داد. من و رحمتى رقابت خوبى با يكديگر داريم اما ما با هم دوستان خوبى هستيم و براى من فرقى نمى كند كه من درون دروازه تيم ملى بايستم يا رحمتى.
    نكته مهم پوشيدن پيراهن تيم ملى است كه خدا را شكر به اين افتخار بزرگ دست يافته ام و مطمئناً به عنوان دروازه بان تيم ملى ارزش اين پيراهن را براى خودم محترم نگاه خواهم داشت.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرفاوى روى نيمكت مى نشيند
    گزارش رسيده از سوى ناظر بازى استقلال - فولاد حاكى از آن است كه عبدالصمد مرفاوى به داور مسابقه اهانت كرده است كه بر همين اساس وى به مدت ۲ جلسه از همراهى تيم خود در مسابقات محروم بوده و يك ميليون بايد جريمه پرداخت كند. البته دو جلسه محروميت مرفاوى به پايان رسيده و اين مربى مى تواند با شروع نيم فصل دوم روى نيمكت استقلال بنشيند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نشست هيات مديره درباره اسپانسر
    نشست هيات مديره باشگاه استقلال سه شنبه در محل اين باشگاه برگزار شد. در اين نشست كه تمامى اعضاى هيات مديره در آن حضور داشتند جدا از مسائل روز باشگاه، چگونگى امضاى قرارداد با اسپانسر و مباحث مالى در دستور جلسه قرار گرفت و در اين رابطه تصميماتى اتخاذ شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

براى تغيير تاريخ دربى
    واعظ به ديدار عزيزمحمدى مى رود

باشگاه استقلال به دليل حضور چهار بازيكن در تيم ملى و ديدار تيم ملى با كره جنوبى و برخى از مشكلات ديگر، معتقد به تغيير زمان دربى است. مديرعامل استقلال به همين دليل براى اعتراض به تاريخ دربى قصد دارد ملاقات و گفت وگويى با عزيزمحمدى داشته باشد تا در صورت امكان تاريخ دربى نيز تغيير كند. گفته مى شود شوراى تأمين نيز براى برقرارى اين مسابقه در تاريخ اعلام شده با مشكلاتى مواجه است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رجبى به اصفهان رفت
    امير قلعه نويى از رضا رجبى آناليزور استقلال خواسته به اصفهان سفر كرده و تمرينات سپاهان را از نزديك تماشا كند. از اين رو رجبى ديروز به اصفهان رفت تا از نزديك سپاهان را آناليز كند.

استقلال شنبه پولدار مى شود
    بازار موبايل اسپانسر جديد استقلال در ليگ برتر است. حامى مالى استقلال قصد دارد شنبه مبلغى را به حساب اين باشگاه واريز كند تا مسؤولان اين باشگاه بتوانند مقدارى از طلب بازيكنان را پرداخت كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برهانى مقابل سپاهان بازى مى كند
    از آنجايى كه تيم ملى يك روز قبل از بازى استقلال - سپاهان به تهران مى رسد مسؤولان استقلال قصد داشتند از آرش برهانى در تركيب استقلال استفاده نكنند و به احتمال زياد عليزاده را به جاى برهانى بازى دهند اما اميرقلعه نويى از تركيه پيغام داده كه آرش را هم در تركيب اصلى قرار مى دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جانواريو به تهران برگشت
    جانواريو، هافبك برزيلى استقلال كه از تعطيلات ليگ استفاده كرد و به كشورش سفر كرد نتوانست همراه استقلالى ها به تركيه برود و به همين خاطر شايعه جريمه ۱۵ ميليونى اين بازيكن بر سر زبان ها افتاد! اما از جريمه خبرى نيست و مسؤولان استقلال مى گويند جانواريو با هماهنگى با باشگاه به كشورش سفر كرد و هيچ جريمه اى در انتظارش نخواهد بود. جانواريو سه شنبه شب به تهران بازگشت و از شنبه در تمرينات استقلال شركت مى كند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •