اسم کامل-ورژن WEB UI--ورژن Firmware
اسم کامل-ورژن WEB UI--ورژن Firmware
اون جا همه چیز حساب کتاب داره یک چیزی به نام قانون است.
آقا یکی نیست تو این مملکت مشکل من رو داشته باشه؟ یا کسی هنوز بهش پی نبرده؟
چرا ایرانسل دسترسی به سرورهای داخلی رو محدود کرده؟
الان من سایتهای داخلی رو نمیتونم وارد بشم. مثلا سایت دانشگاهم باز نمیشه. تا دیروز فکر میکردم مشکل از دانشگاهه، دیروز میخواستم کانتر بازی کنم دیدم سرورهای داخلی هیچ کدومشون بپینگ نمیدن، سرورهایی که همه فعال بودن در حالیکه چند سرور ایرانی که آی پیشون با 10 شروع نمیشد رو میتونستم پینگ کنم ولی با latency زیاد. این یعنی اینکه ایرانسل الان به شبکه اینترانت کشور وصل نیست.
سرورهای داخلی همه ip شون با 10 شروع میشه و الان چند ماهه که این مشکل هست و عجیب اینکه کسی صداش در نیومده؟ آیا این کار رو کردن تا در مصرف پهنای باند صرفه جویی بشه؟
دوستان میشه یه راهنمایی کنید
این تجهیزاتی که نصب شده روی دکل بالا فقط برای نسل 3 بوده یا نسل 4 رو هم ساپورت می کنه؟ (همینجا خوندم سه تا فرکانس مختلف رو ساپورت می کنه.)
سلام دوستان میخواستم بدونم میشه ?همزمان با طرح شبانه ?طرح روز هم زد یا نمیشه ؟
اینم خدمت شما
بد نیست روی گزینه تشکر از کسی که برات وقت گذاشته هم کلیک کنی. ( چون تازه واردی گفتم)
![]()
سلام آره میشه فقط باید با فاصله 24 ساعت طرح ها رو انتخاب کنی.. مثلا الان طرح روز خریداری میکنی ... 24 ساعت بعد طرح شبانه خریداری میکنی.. یا بلعکس اول طرح شبانه میزنی بعد از 24 ساعت طرح روزانه میزنی... هیچ فرقی نمیکنه فقط باید 24 ساعت بگذره.
Last edited by Arsenal2012; 19-06-2015 at 14:34.
شهرک باهنر
کلا این یخورده عذاب اور شده این کاربر رضا که میرسه من یه مدت پیدام نمیشه اینجا چون
پشت سر هم اقا رضا اقا رضا اقا رضا ... انگار تو یه مزرعه هستی همه میگن بع بع
خیلی ببخشید ولی ادم حالش بهم میخوره امیدوارم یه ناضر بیاد این پستهای بیهوده رو کنترل کنه.
هر چند ممکنه پست خودم پاک شه ولی گفتم یجور بگم دیگه..
این طرح *555*3*10# که پنج ساعت مکالمه باشماره خاص داره رو زدم. الان می خوام دوباره همین طرحو بخرم نمیذاره. میگه شماره مورد نظر در لیست طلایی شما هست. چک کردم داره با تعرفه آزاد حساب میکنه. دوستان ممکنه راهنمایی کنید این چه داستانیه ایرانسل راه انداخته؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)