همچین جیدی نیست هست بگید بگیرم تقدیمتون کنم
موفق باشید
همچین جیدی نیست هست بگید بگیرم تقدیمتون کنم
موفق باشید
فقط منتظر اینم که 17 روز دیگه که از سرویسم مونده تموم شه و جمع آوری کنم !
خیلی مشکلات داره های وب از وقتی اومدم های وب مشکل نوییز خط پیدا کردم ، حتی خودشونم نمیدونن باس چیکار کنن و فقط یه سری خزعبلات به آدم میگن !
تایم رایگان هم که دیگه نداره !
گاهی وقتا هم که هیچ فایلی نمیتونم آپلود کنم ! فقط باس مودم رو خاموش و روشن کنم تا دوباره بتونم با سرعت 20 کیلوبایت یه فایل رو آپلود کنم !
سلام
شما لطف میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لینکش برای یکسال پیش هست... احتمال میدم نباشه ... اگر بود ...خیلی خوشحال میشم بصورت خصوصی کد رو برام بفرستید
موفق باشید
جالبه منم خطم اومده پایین میگن از طرف ما نیست من مجبورم یه ماه دیگه بمونم چون زیاد فشفشه رایگان دارم تموم بشه منم تخلیه میکنم ، اینقدر ضعیفه ساده ترین کاره نمیشه انجام داد همش تایم اوت میده قطعی هم زیاد سرعت هم پایین.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
برادر من خوب مال يك سال پيشو مينويسي كه چي!!!قبل پست دادن واقعا فكر كنيد!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
یک سوال
من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دیدم برای "ترافیک عادی" بالای 10 گیگ آفری نداره های وب. این یعنی شما 20 گیگ بخوای بخری باید 2 تا 10 گیگ بدی؟ (به بیان دیگه 2 بار هزینه گزاف پلکانی رو بدی!!؟)
اگر اینجوری هست حتما به 195 شکایت کنید چون این دیگه آخر دزدیه!!
این که هیچی نیست . دلمون خوشه اینترنت 16 مگ گرفتیم . . نود درصد اوقات سرعت اندازه همون 8 مگ هست . فقط صبح می تونم اینترنت واقعی 16 مگ رو تجربه کنم سرعت دانلود یک و 500 تا یک و 600 مگابیت میشه. از ساعت 3-4 بعد از ظهر سرعت میاد رو 900 کیلو تا یک مگا بیت .عینهو موقعی که 8 مگ داشتم.. ( همین الان سرعت دانلود 800 کیلو بیت هست)
البته جالب ترش اینه که بعضی اوقات از سرورای داخل ایران سرعت خیلی پایین تر از سایتا و سرورای خارجی هست !!
داداش این موضوع فکر کنم مال دو هفته یا سه هفته قبل هست . واسه یه روز کد تخفیف داد فکر کنم 50 تومن یا بیش تر بود..اونم فکر کنم واسه اولین خرید بود کاربرا می تونستن ازش استفاده کنن . همین یه بار بود . فکر می کنی های وب خیرات می کنه روز و شب کد تخفیف دیجی کالا بفرسته واسمون ؟؟
خیلی های وب خاطرمون رو می خواد![]()
جدیدا هم کد تخفیف میده؟ چطور میشه گرفت؟
دوستان یه سوال دارم. لطفا اگر کسی از غیر از های وب هم همین الان در حال استفاده از اینترنت هست جواب بده.
ایا واسه شما هم یوتیوب و فیسبوک بدون فیلتر هست و می تونید بدون مشکل استفاده کنید همین الان؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)