داداش downstream ت خیلی کمه یعنی شما با این دان استریم 40 کیلوبایت در ثانیه میتونی دانلود کنی این چطور 2 مگ نامحدودیه ... زنگ بزن بگو خاک تو اون سر شارلاتانتون کنن ... این خط خراب شده رو بزارین رو 2048 برای دو مگ نه 408 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
داداش downstream ت خیلی کمه یعنی شما با این دان استریم 40 کیلوبایت در ثانیه میتونی دانلود کنی این چطور 2 مگ نامحدودیه ... زنگ بزن بگو خاک تو اون سر شارلاتانتون کنن ... این خط خراب شده رو بزارین رو 2048 برای دو مگ نه 408 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
شما احتمالا آخر تابستون گرفتید 2 ماه اول مثل این که اون مشکل بوده بعدش اوکی کردن
دوستان این وضعیت خط من هست
S/n(upload )
چرا انقدر کم هست؟
چیکار باید بکنم؟
![]()
نه اشتباه برداشت کردید...البته من مقصر که درست ننوشتم
اینDownstream و Upstream مربوط به snr هست...و گرنه برای سرعت 639 و 2304 بسته شده
یک سالی هست که مشکلی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سرعت شما چنده؟ منظورم سرعت دانلودتون راسته که میگن ۲ برابر بسته میشه یعنی اگه من ۲ مگ محدود بگیرم باید ۵۰۰ سرعت دانلود باشه ؟ و اینکه از ۱ تا ۷ که رایگان سرعت رو که محدود نمیکنن ؟
آقا من اینترنت نامحدود 256 دارم.تا به حال اصلا مشکلی نداشتم فقط گاهی قطعی چند دقیقه ای و کوتاه.
15 روزه از 7 شب تا 12-1 کلا قطع میشه سرویس.یعنی شبا قطع وروزا مشکلی نیست.2020 هم شبا کلا اشغاله و سر کاری.هر بار زنگ میزنیم 2020 یه روز درسته باز همینطور میشه.
من فک کنم خودشون قطع میکنن.نظر شما چیه؟
محدودیت وجود نداره سرعت روی ۲۵۰ بسته شده برای دو مگ
Sent from my iPhone using Tapatalk
این مشکل قطعی و چشمک زدن چراغ ای دی اس ال که اخبرا بعض دوستان که حتی قبلا مشکلی نداشتن این روزها باهاش روبرو شدن خیلی مشکوک به نظر میرسه. یامخابرات به شدت از نظر سخت افزاری دچار مشکله یا دارن ارتقا میدن. حالا کم کم گندش در میاد
سلام دوستان![]()
از تهران ، پاسداران مزاحم میشم![]()
نت 1 مگ نامحدود دارم ، ماهی حدودا 45 ت .
مصرف ماهیانه 45 گیگ . بیشتر دانلود فیلم ولی بازی و ... هم دارم
میخواستم ببینم ، میارزه بکنمش 2مگ محدود ؟ این دوستمون گفت محدود کردن رو 250 ! ولی دوستم گرفته میگه روزانه رو 500 ا شبا میاد رو 300 !منطقه پاسداران کسی داره ببینم کیفتش چطوریه ؟ مخصوصا پینگ ؟ میترسم این نامحدود و از دست بدم ... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)