سلام
از من 86 مگ کم کردن.دانلود از سرور خارجی کلا قطع بود.(نامردا کاملا زدن اون درش)
ولی از سرور ایرانی می شد دانلود کرد.
همیشه این مخابرات مشکل ایجاد میکنه.
پینکیو آدم شد اما مخابرات نه.
سلام
از من 86 مگ کم کردن.دانلود از سرور خارجی کلا قطع بود.(نامردا کاملا زدن اون درش)
ولی از سرور ایرانی می شد دانلود کرد.
همیشه این مخابرات مشکل ایجاد میکنه.
پینکیو آدم شد اما مخابرات نه.
سلام
از بس گفتید و از سرعت شبانه شکایت کردید که الان می خوان اینترنت شبانه رو وردارنکه دیگه مردم فیلم وسریال در شب دانلود نکنن و سرعت شبانه خوب بشه
![]()
مملکت ..ده شده توش چه ربطی به جوون بدبخت داره که تنها دلخوشیش دیدن فیلم و سریاله .
چه امشب وضع اینترنت داغون شده یک میل خواستم بفرستم پدرم در اومد...
سلام مگه فقط فیلم دانلود میکنن؟
من هر ماه اپدیت ویندوز و انتی ویروس و ... حتی اپدیت نرم افزاری اندروید رو با شبانه میگیرم .
امثال شماها اگه نمیومدن هی نمیگفتن پارس خوبه صبا اینقد دانلود میکنن این وضع ما نمیشد
حالا هم نشستین ربطش میدین به فیلم سریال
اصلا من نوعی میشینم فیلم +18 دانلود میکنم به شماها و دولت چه ربطی داره اینقدر بزرگ هستم بتونم تصمیم بگیرم برای جهنمو و بهشت!!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اقا بیا ج اینارو ندیم خودشونو زدن به اون در فقط کارشون خراب کردنه تاپیک و مخابراته
ولشون کن
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ساعت 2 شب جمعه سرعت دانلود از سرور خارجی5 کیلو بایت بر ثانیه طرح طلایی پاییزه 2 مگ
افرین بر ملت و دولت غیور و میهن پرست جامعه وهمچنین مسولین دلسوز جامعه که در راستای برنامه پنجم توسعه سرعت اینترنت در کشور رو در 10 سال گذشته طبق قولی که دادند 10 برابر کردن 10 سال پیش دایل اپ با سرعت 500 بایت بر ثانیه
Last edited by ali2424; 05-12-2014 at 02:51.
منم همین طرح رو امشب با همین مشکل دارم
ولی خدارو شکر الان باز درست شد
دیگه کم کم اون ک/س کلک بازیهایی که شرکتای خصوصی سر دانلود شبانه در اوردن به مخابرات هم داره سرایت میکنه
Last edited by ghnjfg; 05-12-2014 at 04:06.
وضعیت دانلود:
سرور خارج:
سرور داخل:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)