تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1421 از 4105 اولاول ... 42192113211371141114171418141914201421142214231424142514311471152119212421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,201 به 14,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه ها من افتادم شاهرود لشگر تکاور 58 رسته الکترونیک (ستوان سوم)
    اقا چه جور جایه ؟؟؟
    کسی میدونه؟

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

اگر قبل از سال 91 ثبت شده باشه مشکلی نیست و حساب می شه. ولی الان حدود 2 ماهه که میگن اون کسایی که سال 91 اعزام شدن و حتی کسریشونو قبل از سال 91 ثبت کرده بودند از سیستم پاک شده.
    اگه رو برگتون بیاد مشکلی نیست.
    من کسریم رو سال 90 ثبت کردم و تو برگ سبزم هم هست ولی الان یگان می گه باید تاییدش کنید
    برا تایید باید به کجا مراجعه کنیم؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان....
    بالاخره اموزشی تمام شد...
    من یه پارتی داشتم و بدون اینکه خودم واسه عقیدتی ثبت نام کنم..پارتی من سفارشم رو کرده بود و خودشون (پادگان 02) امدن و اسم منو صدا زدن و رفتم امتحان و همچنین همون لحظه مصاحبه رو انجام دادم(پیشه معاون عقیدتی 02 که سفارش شده پودم پیشش)..همه چی خوب پیش رفت..ولی وقتی امروز امریه رو گرفتم نوشته بود که کد خوردم رسته پیاده و دوباره همون مرکز 02....تعجب کردم..یعنی چطور ممکنه که عقیدتی واسم نزدن؟؟؟به نظرتون دلیلش چیه؟؟ یک هفته مونده با اموزشی تمام بشه..همون معاون از مرکز 02 رفت و بجاش یه معاون دیگه امد...ولی فکر نکنم به این ربطی داشته باشه چون قبلش از همه مصاحبه و امتحان رو گرفته بودن و امریه ها فکر کنم حاضر بود و معاون جدید فکر نکنم دخالتی داشته بود.....
    حالا بنظرتون الانم میشه تغییرش داد و کد رو عوض کنند بزنن عقیدتی لویزان؟؟؟منظورم همون پارتیمه..یعنی میتونه کاری واسم کنه یا اینکه الان که امریه صادر شد دیگه نمیشه کاری کرد؟؟؟پارتیمم تو عقیدتی نیروی هوایی کار میکنه....
    راهنمایی کنید لطفااااااا
    سلام میلاد جان خوبی داداش ؟ فدت شم من امروز صبح اومدم 02 واسه شروع آ»وزشی لباسامون رو بهمون دادن و مرخصی دادن تا شنبه 7 صبح دوباره بریم اونجا .. داش میلاد حرفات و کمکات خیلی به دردم خورد دمت گرم داداش گلم ... متاسفم دوباره افتادی 02 کاشکی زودتر کارت درست شه برات دعا میکنم .. داداشی من افتادم گردان فجر و گروهان 2 میگی واسم چجور جاییه ؟فرماندمون کیه ؟؟ از کی حساب ببرم ؟ چیکار کنم خوبه ؟ اگه خواستی میتونیم همدیگه رو ببینیم اصلا اونجا ... ما خیلی مخلصیم خلاصه داداش .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    امروز بالاخره از قزوین اعزام شدیم 01 و ساعت حدودای 1:30 رسیدیم و رفتیم تو پادگان و به صف شدیم. کسایی که اعزام مجددی بودیم رو جدا کردن و بردن تو پذیرش یه فرم پر دادن و پر کردیم و تا 13 اسفند مرخصی دادن.
    من خودم 53 روز سابقه خدمت دارم برای همین باید مجدد برم اموزشی ولی باید منتظر بمونم و 13 اسفند برم ببینم برنامه از چه قراره.
    بچه ها من اعزام مجددی هستم و شرایط دار هم هستم(پدر نظامی) رشتم هم عمرانه پارتی هم چند تایی هست به نظرتون میشه که دوره کد نخورم و بیوفتم شهر خودم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    امروز بالاخره از قزوین اعزام شدیم 01 و ساعت حدودای 1:30 رسیدیم و رفتیم تو پادگان و به صف شدیم. کسایی که اعزام مجددی بودیم رو جدا کردن و بردن تو پذیرش یه فرم پر دادن و پر کردیم و تا 13 اسفند مرخصی دادن.
    من خودم 53 روز سابقه خدمت دارم برای همین باید مجدد برم اموزشی ولی باید منتظر بمونم و 13 اسفند برم ببینم برنامه از چه قراره.
    بچه ها من اعزام مجددی هستم و شرایط دار هم هستم(پدر نظامی) رشتم هم عمرانه پارتی هم چند تایی هست به نظرتون میشه که دوره کد نخورم و بیوفتم شهر خودم؟
    دوره کد نخوری رو بعید میدونم. ولی 99% میوفتی شهر خودت ( به خاطر پدر نظامی)

6. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم که مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه بودم امروز رفتیم پادگان
    با کلی معطلی پذیرش شدیم و تا صبح روز بعدش مرخصی دادن
    بازم مرخصی بیام اطلاعات بیشتری میزارم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان....
    بالاخره اموزشی تمام شد...
    من یه پارتی داشتم و بدون اینکه خودم واسه عقیدتی ثبت نام کنم..پارتی من سفارشم رو کرده بود و خودشون (پادگان 02) امدن و اسم منو صدا زدن و رفتم امتحان و همچنین همون لحظه مصاحبه رو انجام دادم(پیشه معاون عقیدتی 02 که سفارش شده پودم پیشش)..همه چی خوب پیش رفت..ولی وقتی امروز امریه رو گرفتم نوشته بود که کد خوردم رسته پیاده و دوباره همون مرکز 02....تعجب کردم..یعنی چطور ممکنه که عقیدتی واسم نزدن؟؟؟به نظرتون دلیلش چیه؟؟ یک هفته مونده با اموزشی تمام بشه..همون معاون از مرکز 02 رفت و بجاش یه معاون دیگه امد...ولی فکر نکنم به این ربطی داشته باشه چون قبلش از همه مصاحبه و امتحان رو گرفته بودن و امریه ها فکر کنم حاضر بود و معاون جدید فکر نکنم دخالتی داشته بود.....
    حالا بنظرتون الانم میشه تغییرش داد و کد رو عوض کنند بزنن عقیدتی لویزان؟؟؟منظورم همون پارتیمه..یعنی میتونه کاری واسم کنه یا اینکه الان که امریه صادر شد دیگه نمیشه کاری کرد؟؟؟پارتیمم تو عقیدتی نیروی هوایی کار میکنه....
    راهنمایی کنید لطفااااااا
    خوب شما دوره کد خوردی ، احتمالا هم افسر آموزشی میشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رسته شما چون امور اجتماعی هست (مثل خودم ) همون روز تقسمیتون میکنن به عقیدتی های سراسر کشور و دیگه دوره کد نمیگذرونین و با درجه ستوانسومی میرین یگان. اونایی که الهیات خالی هستن می مونن و دو ماه دوره کد مسخره میگذرونن.تقسیم بندیتون هم بر اساس نمره فرماندهی هست. هر چی نمره فرماندهی بالاترباشه اولویت بهتری دارین توی انتخاب. مثل 20 نفر هستید و 20 تا انتخاب دارید بین مثلا 15 تا شهر که 2-3 تاش تهران هست.
    من رشتم برقه بابا چجور بدون ذوره كد تقسيمم ميكنن؟
    من دوس دارم دوره رو بگذرونم
    مطمئني كه روز اول تقسيممون ميكنن؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام میلاد جان خوبی داداش ؟ فدت شم من امروز صبح اومدم 02 واسه شروع آ»وزشی لباسامون رو بهمون دادن و مرخصی دادن تا شنبه 7 صبح دوباره بریم اونجا .. داش میلاد حرفات و کمکات خیلی به دردم خورد دمت گرم داداش گلم ... متاسفم دوباره افتادی 02 کاشکی زودتر کارت درست شه برات دعا میکنم .. داداشی من افتادم گردان فجر و گروهان 2 میگی واسم چجور جاییه ؟فرماندمون کیه ؟؟ از کی حساب ببرم ؟ چیکار کنم خوبه ؟ اگه خواستی میتونیم همدیگه رو ببینیم اصلا اونجا ... ما خیلی مخلصیم خلاصه داداش .
    سلام هادی جان....
    البته 02 جای خوبیه برای ما مازندرانیا و مستقیمه و هم چنین با اوضاع و احوال اونجا اشناییم ولی من دوست داشتم بیوفتم عقیدتی تا بعد بتونم همونجا اگه خدا خواست بمونم که ظاهرا قسمت نبود......
    از فجر تا اونجا که شنیدم میگفتن که خوبه ولی همه چیز بستگی به فرماندتون داره.....هر طوری که در مورد خدمت فکر کنی همونطور هم برات میگذره....زیاد سخت نگیر زود میگذره...
    هر چی فرماندها گفتن انجام بده و به بقیه بچه ها کاری نداشته باش....اگه میخوای گردنت همیشه پیشه فرمانده ها کلفت باشه و اقای خودت باشی..هر کاری که فرماندهات گفتن رو انجام بده..اگه گفتن لباسانتو بشورین..حتما بشور و تنبلی نکن تا مجبور نشی به کسی جواب پس بدی(امیدوارم منظورمو گرفته باشی)...
    اگه سوال داری بازم بپرس...تا جمعه مهمانی مایی داداشی..
    راستی روزه اول خیلی خیلی خیلی بهت سخت میگذره..انگار این یک روز یک هفتست که گذشته...نه که اذیتت کنن هااااااااااااا..فقط واسه اینکه نمیدونی برنامه چیه و هر دقیقه شما رو به خط میکنن تا بگن که چیکار باید کنین و چیکار نکنین....
    انشاالله اونجا همو میبینیم.....پنج شنبه بهت میگم که چطور همو ببینیم..یادت باشه فراموش نکنم..البته اگه دوست داری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستای گل
    آموزشی ما تو اموزشگاه علمی و تخصصی مرزبانی شهید ادیبی ناجا (مرزن اباد چالوس) تموم شد
    نمیدونم چرا تقسیمات این دوره انقدر بد بودن؟؟!!
    کل بچه ها افتادن مرزهای خطرناک ایران منم افتادم اردبیل.نمیدونم چه جور جاییه
    تک فرزندها بیچاره ها افتادن هرمزگان
    خیلی هم افتادن آذربایجان غربی و شرقی و سیستان
    چند نفری هم افتادن گیلان و گلستان
    ایشالله هر کی هر کجا که خدمت میکنه سالم و سرزنده باشه

12. 2 کاربر از masoud05 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •