تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1421 از 1783 اولاول ... 421921132113711411141714181419142014211422142314241425143114711521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,201 به 14,210 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شایدم بخاطر مسائل امنیتی کم کم دارن شبانه رایگان رو برمیچینن تا کسی متوجه نشه و کسی از اینترنت زیاد استفاده نکنه و محتوای مولتی مدیا فرهنگی دانلود نکنه یا به عبارتی جلوی تهاجم فرهنگی رو بگیرن یا جهاد فرهنگی کنن البته در این میان از سود فروش ترافیک هم نباید غافل شد به نظر من طی دو یا سه سال آینده نه نامحدود ارزانی در کار خواهد بود و نه شبانه رایگانی چرا چون اینجا ایرانه و قانون هر روز عوض میشه

2. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کم کم اینترنت رو هم تیدیلش میکنن به اینترانت و حتی روزی میزسه که اینترانت رو هم رو 16 کیلو قفل میکنن.

4. 3 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کم کم اینترنت رو هم تیدیلش میکنن به اینترانت و حتی روزی میزسه که اینترانت رو هم رو 16 کیلو قفل میکنن.
    بابا دیگه خیلی هندی شد ... سال قبل همین موقع سرعت ماکزیمم 2 مگ بود و 250 کیلو ماکزیمم سرعت دانلود بود ، ولی الان پارس داره 16 مگ میده ، پس خیلی هندیش نکنین جان ما!!
    اینکه یک ISP گند زده رو به همه نسبت ندین ! همین 3G ایرانسل هم نقطه ی عطفی هستش که بصورت لاک پشتی داریم جلو میریم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بابا دیگه خیلی هندی شد ... سال قبل همین موقع سرعت ماکزیمم 2 مگ بود و 250 کیلو ماکزیمم سرعت دانلود بود ، ولی الان پارس داره 16 مگ میده ، پس خیلی هندیش نکنین جان ما!!
    اینکه یک ISP گند زده رو به همه نسبت ندین ! همین 3G ایرانسل هم نقطه ی عطفی هستش که بصورت لاک پشتی داریم جلو میریم!
    شما بهتره مارو‌از نظر پیشرفت اینترنت با کشور دوست و‌بردادر جنگ زده مقایسه کنید.. سال ۲۰۱۴ هستیم هنوز درمورد کیلو‌بایت داریم با شرکتا دعوا میکنیم. (جهان سوم)

7. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

جواب حرف شما نباشه ولی حرف شما کوچکترین معنایی در دنیای تجارت نداره
    البته مفهومی که متاسفانه شرکت های ایرانی و برندهای ایرانی با آن آشنا نیستند چون کلا ما با چیزی به اسم تجارت آنلاین آشنا نیستیم
    سایت هامون شده زرد و پاپ آپ های مضخرف و بنرهایی که سو سو میزنه توی چشم هات !
    دارم کتابی برای یک شرکت ترجمه میکنم به روز و 2014 است به اسم دیجیتال برندینگ زمانی که میخونم پپسی برای یک ایده تازه تبلیغاتی 20 میلیون دلار جایزه تعیین میکنه افسوس میخورم به حال این مملکت
    حرف شما مثل این میمونه که چون من سیب میخورم و شما زردآلو و تعداد افرادی که زردآلو میخورند از من و امثال من بیشتر است میوه فروش فقط زردآلو بیاره !
    برادر این چنین افکار در دنیای نوین زمانش گذشته
    شرکتی موفق است که در قیف فروش کوچکترین کاربر را در نظر بگیره میخواد هر استفاده ای بکنه
    یادمه یکی میگفت من نه دانلود میخوام نه گیم من میخوام فقط وب گردی کنم و یا ایمیل چک کنم ولی نمیتونم !
    تف به این شرکت که باعث میشه بعد 8 سال باهاش خداحافظی کنم
    منو بگو سرویس خانه مادرم رو که از قدیم خودم داشتم براشون 1 ساله تمدید کردم ! دیگه ولی خانه خودم این دفعه جدی عوض میکنم سرویس دهنده رو
    صبانت اگه دوتا مشاور اقتصادی و تجاری می داشت میفهمید که Brand loyalty چیزی که در دنیای امروز مهم است
    افسوس که سال ها عقب افتاده هستیم از همه دنیا

حرف شما 100 درصد تاییده .
    رشته تحصیلی من اصول بازاریابی و . . . هست و همه این مساولی که شما میگین رو کاملا قبول دارم.

اما توجه کنید که ما داریم در مورد ایران حرف میزنیم.
    کشوری که به جای کیفیت تربیت فرزندان به کمیت تعداد فرزندان اهمیت میده.
    کشوری که یه فدراسیون ورزشی که همه جا با 10 نفر اداره میشه، شونصد تا پست و مقام الکی توش حقوق میگیرن.
    سوالی که مطرحه اینه که اگر صبانت رو دزد فرض کنیم کدوم شرکت درسته ؟
    من از شرکتی اینترنت داشتم که وعده اینترنت شبانه رایگان میداد اما شبها هر 20 دقیقه DC میکرد.
    فایل یک گیگ رو گذاشتم واسه دانلود و صبح دیدم که همش 210 مگ ازش دانلود شده اما تو گزارش مقدار مصرف نوشته بود 2.5 گیگ دانلود شده.

در جواب اون دوستمون هم
    من الان با صبانت wow بازی میکنم و پینگ بین 90 تا 130 میگیرم که خیلی عالیه.

9. 4 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جواب حرف شما نباشه ولی حرف شما کوچکترین معنایی در دنیای تجارت نداره
    البته مفهومی که متاسفانه شرکت های ایرانی و برندهای ایرانی با آن آشنا نیستند چون کلا ما با چیزی به اسم تجارت آنلاین آشنا نیستیم
    سایت هامون شده زرد و پاپ آپ های مضخرف و بنرهایی که سو سو میزنه توی چشم هات !
    دارم کتابی برای یک شرکت ترجمه میکنم به روز و 2014 است به اسم دیجیتال برندینگ زمانی که میخونم پپسی برای یک ایده تازه تبلیغاتی 20 میلیون دلار جایزه تعیین میکنه افسوس میخورم به حال این مملکت
    حرف شما مثل این میمونه که چون من سیب میخورم و شما زردآلو و تعداد افرادی که زردآلو میخورند از من و امثال من بیشتر است میوه فروش فقط زردآلو بیاره !
    برادر این چنین افکار در دنیای نوین زمانش گذشته
    شرکتی موفق است که در قیف فروش کوچکترین کاربر را در نظر بگیره میخواد هر استفاده ای بکنه
    یادمه یکی میگفت من نه دانلود میخوام نه گیم من میخوام فقط وب گردی کنم و یا ایمیل چک کنم ولی نمیتونم !
    تف به این شرکت که باعث میشه بعد 8 سال باهاش خداحافظی کنم
    منو بگو سرویس خانه مادرم رو که از قدیم خودم داشتم براشون 1 ساله تمدید کردم ! دیگه ولی خانه خودم این دفعه جدی عوض میکنم سرویس دهنده رو
    صبانت اگه دوتا مشاور اقتصادی و تجاری می داشت میفهمید که Brand loyalty چیزی که در دنیای امروز مهم است
    افسوس که سال ها عقب افتاده هستیم از همه دنیا
    این گفته هاتون کاملا درسته و نابودم کرد !!!

11. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فکر نمیکنم پارس آنلاین فعلا سرعت شبانش اسمی و برا بعضیا کمتر از اسمیه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من که میگم یه تجمع اعتراضی برپا کنین جلوی وزارت ارتباطات و فن آوری گیگا هرتز( اشاره به سوتی وزیر مربوطه وقتی میخواست پهنای باند کشور رو 1000 گیگاهرتز افزایش بده )

شعار بدین : دانلود شبانه حق مسلم ماست

14. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نمیکنم پارس آنلاین فعلا سرعت شبانش اسمی و برا بعضیا کمتر از اسمیه
    سوع تفاهم نشه ، اون 16 مگی که من گفتم برای روزانه هستش و شبانه عمرا با اون سرعت نمیشه دانلود کرد !
    البته پارس گفته برای سرویس های بالاتر از 128 روی 16 مگ میبنده ولی برای من که روی 4 مگ هستش ، ولی خب برام خیلی فرقی نداره و مهمم نیست ( سرعت روزانه هرچی بیشتر = حجم بیشتر خورده میشه )
    شبانه پارس همون سرعت اسمی میشه که درستشم همینه و ماکزیمم سرعت اسمی هم همون 2 مگ هستش ، کاری که اگر صبا هم میکرد به این روز نمیوفتاد!
    و البته برای من که سرویسم 2 مگ هستش سرعت پایین تر از سرعت اسمی هستش و تقریبا 100 کیلوبایت هستش ...

16. این کاربر از Eliminal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

چیزم تو سیاست های کثیفشون ، بالاخره منم محدود کردن اونم با سرعت 10kb/s :|

امروز فردا تخلیه میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •