سلام
دوستان اول از همه واقعا معذرت میخوام که اینجا دارم پست بی ربط میزنم
توو انجمن جایی نیست که بشه آهنگ هایه مشت واسه ماشین دانلود کنیم؟
سلام
دوستان اول از همه واقعا معذرت میخوام که اینجا دارم پست بی ربط میزنم
توو انجمن جایی نیست که بشه آهنگ هایه مشت واسه ماشین دانلود کنیم؟
1-توان خروجی کلیه HU ها در بهترین شرایط 18-22 وات هست لذا نمیتواند اسپیکرهای قویتر رو درایو کنه.
2- باید از آمپلیفایر با توان منساب استفاده نمائید.
3-؟
4-آمپلیفایر اضافه نمائید.
5-توصیه نمیشه. در غیر اینصورت دقیقا باید همون اسپیکری که نصب هست رو تهیه و نصب نمائید.
6-بستگی به میزان هزینه شما داره.مسلما هرچقدر میزان پرداختی تون بیشتر باشه آمپ بهتر میتونید تهیه نمائید.
100% تو کیفیت تاثیر داره.
7- ---
8-مسلما تهیه یک جفت کامپوننت 16سانتیمتری تو درهای جلو میتونه کیفیت صدا رو دو 100 چندان کنه.
خیلی ممنون از راهنماییتون
1 - من اصطلاحات ماشین رو نمیدونم منظور از یه جفت کامپوننت 16 سانتی برای جلوی ماشین یعنی برم به مغازه دار همین رو بگم یا باید چیز دیگری بگم و اینگه چه مارکی و حدود چند هست که گرون نخرم ؟
2 - خوب من 200 تا 250 میتونم واسه امپ هزینه کنم چی بگیرم به نظر شما که سیستم من جواب بده ؟
3 - راستی اصل بودن پخش رو از کجا میشه فهمید اخه جعبش نیست
با تشکر بسیار
سلام
با اجازه مدیر
خروجی پخش تو بهترین حالت 20 rms و شما اگر قصد بستن امپلی ندارید پیشنهاد نمیشه بیشتر از 250 تومن هزینه کنید چون در واقع نمیتونید با خروجی پخش باندتون رو کاملا درایو کنید
تو این رنج قیمت mtx/jbl/alpine خوبن .
برای ساب هم قطعا میدونید که به امپلی نیاز دارید و اگر میخواید ساب خریداری بفرمایید از الان کامپوننت بگیرید که در نهایت به کیفیت بهتر و بیشتری برسید(به نسبت بستن کواک با ساب!)
سلام دوست عزیز
امپ خوبیه(ازش تخفیف بگیرید)
البته برای 4 تا باند!چون این مدل قابلیت بریج رو نداره و نمیتونید دو کانالش رو بصورت بریج برای سابتون در نظر بگیرید!!!!!
برای کواکسیال هم hertz690 و mc609و co609 گزینه های خوبی هستن
ساب رو دارید الان؟
اگر ساب تو سیستم هست پس کامپوننت بگیرید بهتره تا کواکسیال.
ولی اگر حجم صدا بیشتر مهمه (و اطاق ماشین بزرگه مثل 405 و سمند)واستون همون کواک بهتر جواب میده
سلام
البته شاید لینک های قدیمی حذف شده باشن....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید دوست عزیز
کامپوننت یه نوع اسپیکر !
برای درک بهتره این تاپیک ارزشمند رو مطالعه بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل و قیمت رو بر اساس بودجه و سلیقه شما میشه مشخص کرد
کامپوننت از 150 هزارتومان هست تا 5 میلیون!
کامپوننت ها هم در سایز های مختلف تولید میشن
که معمول ترین سایز ها 10 /13 / 16.5 سانتی متری هستن
برای مثال در جلو 206 سایزش 16.5 و در عقبش 13 سانته
که در بعضی موارد میشه رودری رو برش داد و مثلا سایز 13 رو به 16.5 افزایش داد
(کامپ های 10 و 13 سانتی معمولا ارزش هزینه زیاد رو ندارن و شاید با فابریکی هم تفاوت محسوسی نداشته باشن)
یه بودجه کلی و انتظارتون از سیستم و قطعاتی که دارید رو بفرمایید.
ببخشید کامپ بیس هم میزنه؟؟؟؟
واسه کامپ,حتما باید آمپ بخرم؟؟چون فعلا بودجه ام نمیرسه
الان پوله من فقط به خرید 7056 و شاید دو جفت باند مناسب برسه![]()
Last edited by driftking132; 28-02-2014 at 19:07.
////سلام دوست عزیز
امپ خوبیه(ازش تخفیف بگیرید)
البته برای 4 تا باند!چون این مدل قابلیت بریج رو نداره و نمیتونید دو کانالش رو بصورت بریج برای سابتون در نظر بگیرید!!!!!
برای کواکسیال هم hertz690 و mc609و co609 گزینه های خوبی هستن
ساب رو دارید الان؟
اگر ساب تو سیستم هست پس کامپوننت بگیرید بهتره تا کواکسیال.
ولی اگر حجم صدا بیشتر مهمه (و اطاق ماشین بزرگه مثل 405 و سمند)واستون همون کواک بهتر جواب میده/////
با تخفیف که گرفتم شد 370..واقعا نمیشه بریج کرد برای ساب؟ اخه خودش گفت میشه و فولش میکنه!!
پس هرتز 690 از پاییونز 6975 بهتره داداش؟
اره ساب رو به همراه باکسش دارم
کامپونت قیمتش بالا نیست؟؟ واسه باند حداکثز میتونم 350 تا 400 هزینه کنم اگه کامپونت باکیفیت با این قیمت پیدا میشه یه مدل معرفی کن دادا
ماشین پراید 131 هست وصندوق بزرگی نداره... بیشتر کیفیت واسم مهمه![]()
ممنون
من پخش ۷۸۰۰ و باند اینفینی دارم
واسه تعویض اسپیکر جلو و خرید امپ واسه باند های عقب کلا ۳۰۰ میتونم هزینه کنم
و واسم افزایش کیفیت و بلندی صدا مخصوصا رو سی دی های mp3 مهمه چون رو سی دی های ادیو مشکلی ندارم
در ضمن نفرمودید من چطوری بفهمم پخشم اورجیناله ؟
دوستان سلام!!
میخواستم بین 1 تا 1200 حالا کمی بالا و پایین مشکلی نیست سیستم بخرم { فقط و فقط باکس و باند و امپ } !!
چی پیشنهاد میدین ؟؟
ضبط اکی هست !!
فقط میخوام اون سه مورد رو یه راهنمایی بکنین بین این همه چیز چی بخرم خوبه ؟؟؟
و اینکه کمی توضیح بدین من کلا سر در نمیارم جریانشون چطوریاست !!
سلام
شما جناب زندی هستید که تماس داشتید؟
یه مدل جی وی سی دیروز شنیدم با پخش پایونیر 9450.با توجه به اینکه 5Way بود ولی هم بیس پر حجمی داشت و هم دیستورشن خیلی کمی.واقعا برام جالب بود.دو جفتش به نظر من واقعا میتونه تامل برانگیز باشه.
باید فردا مدل و قیمت رو سوال کنم.باید اعتراف کنم اصلا از جی وی سی همچین صدائی رو انتظار نداشتم.
از بین این سه تا من 690 هرتز رو پیشنهاد میکنم.از اون بهتر آدیو سیستم CO 609 هست.قیمتش هم 455 تومن هست.
آمپ اگر جعبه داره ارزش داره.برای ساب خوبه ولی با توجه به کلاس D بودنش برای اسپیکر توصیه نمیکنم.
محبت داری شما. ممنونم
بدون شک MX165 .اگر تهران تشریف دارید حتما قرار بزارید صداش رو براتون تست میگیرم.واقعا ثداش به کامپوننتهای بالای 600 تومن میرسه.در حالی که 357 تومن هست.اتفاقا روی پارس هم نصبه.
آمپ تون چه مدلیه؟
اگر براتون مقدوره پایونیر رو بفروشید و از خط تولید M-Line آمپ خودش رو بگیرید ببینیدچیکار میکنه.ML75.4 fh rdlj 513 , h'v n, ;hkhg ldo,hidn ء» 60.2 با قیمت 310 تومن.
اگر ساب باکستون قوی هستند(مدل دقیقش چیه؟) بله حتما باید آمپلیفایر مونو که بتونه تغذیه کامل کنه ساب رو نیاز هست.
پخشتون هم باید سه جفت خروجی Pre داشته باشه.اگر برای استیج عقب هم اسپیکر نصب میکنید.
1-بفرمائید کامپوننت میخوام. همین.منتها اینجا بحث انتخاب برند هست که تو بازار برندهای متنوعی موجود هستند .از برندهای فیک چینی بگیر تا برندهای مطرح و استاندارد با کیفیت بالا. بستگی داره چه میزان میخواهید هزینه نمائید.ضمنا سایز کامپوننتها هم دارای سه سایز 10،13،16 سانتیمتر هست.
2-برای آمپلیفایر 4 کگانال 250 میخواهید هزینه کنید یا دو کانال؟
3- کدوم پخش؟اگر پایونیر میگیرید،لیبل گارانتی پایونیران روی جعبه الصاق شده.اگر از برند کن وود تهیه میفرمائید،لیبل گارانتی شرکت نت الکترونیک نصب هست.
بله اندازه خودش میزنه.
اگر توانش از 70 به بالا باشه باید با آمپلیفایر مناسب درایو بشه.
جسارتا،چه میزان در نظر دارید برای تهیه سیستم؟
سلام
ماشینتون چیه؟
منظورتون از باند کواکسیال هست یا کامپوننت؟
پخشتون چیه؟
اکسسوری دارید؟شامل کابل برق،کابل RCA ،فیوز و....
سلام
شما جناب زندی هستید که تماس داشتید؟
یه مدل جی وی سی دیروز شنیدم با پخش پایونیر 9450.با توجه به اینکه 5Way بود ولی هم بیس پر حجمی داشت و هم دیستورشن خیلی کمی.واقعا برام جالب بود.دو جفتش به نظر من واقعا میتونه تامل برانگیز باشه.
باید فردا مدل و قیمت رو سوال کنم.باید اعتراف کنم اصلا از جی وی سی همچین صدائی رو انتظار نداشتم.
آره قربونت,دستِ گلت درد نکنه
منتظرم عزیز
خیلی گلییییییییییییییییییییییی ییییی
فکر کنم این مدل باشه مگه نه؟؟؟CS-HX6958
http://www.jvc.co.uk/product.php?id=CS-HX6958&catid=100182
Last edited by driftking132; 01-03-2014 at 01:10.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)