ویندوزت چیه ؟؟؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوزت چیه ؟؟؟نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد
راه حل ها رو رفتم اما بازم ارور میده
راستی یادم رفته بود بگم
قبل از اجرای بازی اینو میاره!
![]()
توی 7 و vista برو به:نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
control panel/harware and soun/sound/speakers /advace و سپس default format رو روی studio quality)24bit,48000hz) قرار بده.
توی xp برو به:
my computer/view system info/hardware/device manager/sound video,game controller وسپس disable unimodem half deplux audio device
ببین درست میشه یا نه.....
ویندوزم 7 هستش ولی اون بازی در اکس پی هم همین جوری بود
من با میکرفون هم مشکل دارم
alex fera عزیز
دوستان قبلا اون رو گفتند ولی بازم نشد
سلام
من یه بازی نصب کردم که این ارور رو وقتی میخوام اجراش کنم میده
This application has failed to start because wxmsw28u-core-vc-custom.dll was not found.
چیکارش باید بکنم؟![]()
من یه مشکل توی بازی lord of the rings conquest داشتم که فکر میکنم مال خود بازی هم باشه و مشکل اینه که به هیچ وجه از در ها وارد نمیشه داخل مراحل اول میشد از نردبونی چیزی بالا رفت و در رو دور زد ولی داخل یکی از لول ها حتما همون اول بازی باید از در رد شد کسی میدونه مشکلش چیه؟.
مشکل در بازی Frontlines - Fuel of War
کامل نصب شد و بین نصب ارور نداد
دایرکت ایکس هم نصبه !
ویندوز رو هم یک بار تغویض کردم ( الان ویندوز xp sp2 نصبه *) روی همین ویندوز یک سیسیتم دیگه این بازی اجرا میشه ولی سیتم خودم مشکل داره
ولی همچنان مشکل با این بازی هست
مشحصات سیستم من از مشخصاتی که پشت بازی نوشته بود بالا تره !
نمیدونم باید چه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
کرک می خواد
من تو مرحله ی سومش گیر کرده بودم از در داخل نمی رفت کرکش و دانلود کردم حل شد
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
Cities in Motion
من این بازی رو از سایت P30Day دانلود کردم وقتی اجرا می کنم توی پروسس تسک منجر نشون می ده که اجرا شده
اما من چیزی نمی بینم
حتی آلت+تب رو هم میزنم چیز نشون نمی ده در حال اجراست یا نه؟
کسی می دونه مشکلش چیه؟
درایور های داخل بازی رو نصب کردی؟؟؟
چه بازی رو میخوای نصب کنی؟؟؟
بازی هیچ درایوری نداره
این بازیو The Scourge Project Episode
فایل DLL ی که میگه نیستو دانلود کردم ولی باز درست نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)