تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1420 از 1547 اولاول ... 420920132013701410141614171418141914201421142214231424143014701520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,191 به 14,200 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

با توجه به مصوبه زیر حدکثر مبلغ دریافتی باید 80 هزار تومن باشه نه 160 هزار تومن و نه 100 هزار تومن. حتما شکایت بزنید و جدول هم موقع شکایت ضمیمه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مصوبه تعرفه هاش رو همه شرکت ها اعمال شده که شاتلم داره به اسم "برنزی" که قیمتا همین قیمت های مصوبه هستن ( که اجازه بالابردن قیمت اونو ندارن از پیش خود) حالا در کنار اون تعرفه های ثابت سازمان تنظیم مقررات، شرکت ها میتونن خودشون یک تعرفه جدا ارائه بدن که شاتل اسمش و "نقره ای" گذاشته این و تا یک حدی اجازه دارن بالا پایین ببرن و با توجه به سیاست های شرکت مقدار حجم و قیمت و ببندن (حالت رقابتی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دنبال قانون نباشین
    قانون همیشه با ایناست و راه در رو زیاد داره. در صورت نیاز با یه امضا مجوز افزایش قیمت میگیرن
    مهم اینه که مشتری حمایت کنه یا نه. تا زمانی که خریدار هست قیمت صعودی و کیفیت نزولی

همین چند روز اخیر دیدید که تا اکثرا خواستن تخلیه کنن از افزایش قیمت منصرف شدن. پیش بینی من این بود که 50درصد رو به 30-40درصد تغییر بدن، ولی انقدر ریزش مشتری داشتن که کلا از افزایش قیمت منصرف شدن. البته این هم احتمالا موقتیه و نهایت برای سال جدید افزایش میدن یا شاید هم زودتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یک نامه بود که خیلی دوست داشتم بتونم عکس بگیرم اما نشد.. که از سازمان تنظیم مقررات شمال بهشون اجازه اضافه کردن قیمت رو داده بودن.. اما نگفتن بودن از چه تاریخی ولی سال ۹۹ اوایل شهریور ماه بود و اعلام شده بود که باید قبل از قیمت جدید پرومشن گذاشته بشه و سرویسها با مقدار بالاتری از حجم همینطور سرعت بسته بشه...

اولش هم نوشته شده پیرو درخواست نامه قبلی و پیگیریهای مکرر شرکتهای اینترنتی و جلسه مصوبه... که اسمه همین چندتا که باهم رقابت میکنن هم بود...تا ۳۰٪ حداکثر....

حالا برای همین میگم حتما سعی کنید سرویسهاتون رو حواستون باشه.. تا براتون فاکتور صادر میشه یا هرچی بزنید پرداخت کنید که اگر بعدش خواستن بزنن زیرش بتونید شکایت کنید و مقداری فشار روشون بیوفته.. وگرنه اینطور که پیداست یکم دیگه حمله ور میشن برای گرون کردن سرویس.. که البته فکر کنم منتظرن vdsl شاتل هم توی تهران کامل بشه... بعد شروع کنن به گرونی...

حرف خود شما جواب شماست.

افزایش سرعت نداشتیم

افزایش ححم هم نداشتیم

کیفیت هم که قربونش برم

پس چرا باید پول اضافی بدیم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حرف خود شما جواب شماست.

افزایش سرعت نداشتیم

افزایش ححم هم نداشتیم

کیفیت هم که قربونش برم

پس چرا باید پول اضافی بدیم ؟
    دقیقا اینا بدون اینکه با هم دیگه آماده باشن برای تغییرات خواسته پیش دستی کنه و این اتفاق افتاد.. چونکه نه تنها کاری نکردن بلکه برعکس گند زدن.. اما میگم باید خیلی حواسمون باشه که سوپرایز نشیم از دست اینا... چون اگر این سری گرون کنن دیگه نمیشه کاری کرد.. خودمون هم میدونیم متاسفانه دیگر مسایل بی دلیل روی هر چیزی داره تاثیر الکی میذاره...
    پس تا اونجا که میتونید خودتون رو حداقل برای یک بازه زمانی خوب جلو بندازید که نتونن اینکار رو بکنن..
    اینا اومدن هزینه کردن بابت تجهیزات vdsl و ادعاشون میشه اول ایران هستن... برای همین این برداشت رو کردن که هر کاری بخوان میتونن بکنن..
    یادمه اوایل دایلاپ ایز ایران فیلتر نمیکرد پارس آنلاین فیلتر میکرد.. انگار ماله باباش بود.. حالا اینا هم همین احساس رو کردن اما گند زدن...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دقیقا اینا بدون اینکه با هم دیگه آماده باشن برای تغییرات خواسته پیش دستی کنه و این اتفاق افتاد.. چونکه نه تنها کاری نکردن بلکه برعکس گند زدن.. اما میگم باید خیلی حواسمون باشه که سوپرایز نشیم از دست اینا... چون اگر این سری گرون کنن دیگه نمیشه کاری کرد.. خودمون هم میدونیم متاسفانه دیگر مسایل بی دلیل روی هر چیزی داره تاثیر الکی میذاره...
    پس تا اونجا که میتونید خودتون رو حداقل برای یک بازه زمانی خوب جلو بندازید که نتونن اینکار رو بکنن..
    اینا اومدن هزینه کردن بابت تجهیزات vdsl و ادعاشون میشه اول ایران هستن... برای همین این برداشت رو کردن که هر کاری بخوان میتونن بکنن..
    یادمه اوایل دایلاپ ایز ایران فیلتر نمیکرد پارس آنلاین فیلتر میکرد.. انگار ماله باباش بود.. حالا اینا هم همین احساس رو کردن اما گند زدن...
    در تمامی isp های پیشرو دنیا هزینه توسعه و بهبود شبکه از محل سود تامین میشه نه جیب مشتری

6. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در تمامی isp های پیشرو دنیا هزینه توسعه و بهبود شبکه از محل سود تامین میشه نه جیب مشتری
    متاسفانه در ایران بر عکس همه چی وجود داره..! دیدین دیگه.. بگی نخر گرون شده همه زودتر میخرن تا گرونتر نشه.. بگن صف شده همه میرن تو صفه که بیشتر تو صف واینستن.. در صورتیکه اگر مقداری تحمل کنن و کنار هم باشن ٪ درست شدن موضوع بیشتره...

اینکه میگید دنبال قانون نباشید ،متاسفانه مجبوریم که باشیم.. چون هیچ جای دنیا بی قانونی نمیکنن.. همین الان که شما میگی ریزش داشتن.. نه تنها ریزش نداشتن .. بلکه یوزرهاشون اگر ۱۰ نفر رفتن ۳۰ نفر هم ثبتنام کردن.. چونکه همه فکر میکنن اون لحظه دلیل این گرونی حتما سرویس دادن خاصی وجود داره ! پس با ۲ روز تغییر قیمت تعداد نفرات خاصی ریزش نکردن...
    بلکه توی دراز مدت میتونستیم ببینیم این موضوع رو...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه حدودا چه قدر تخلیه خط طول میکشه
    من زنگ زدم بهم گفتن ۷ تا ۱۰ روز !

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    سلام معمولاً سیاست شرکتا اینه که کاربر رو یک طوری مجاب به موندن کنن اگر زیاد طول دادن به 195 شکایت کنید ولی بعضیها رو تا دو هفته هم طول میدن شرکتا از 3 روز من شنیدم تا 14 روز

10. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    2 روز کاری تخلیه نکردن 195 شکایت کن

12. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

من برای تخلیه از پارس پاشدم رفتم حضوری مخابرات قسمت mdf اونجا به مسئولش گفتم اینا گفتن چن روز طول میکشه میشه سریعتر انجامش بدین؟
    که اوکی دادو تخلیه و رانژه شدن از شاتل شاید 24 ساعت تقریبا طول کشید

14. 3 کاربر از S M Λ S Ħ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •