واسه اين گفتم كه تنها يگاني كه 3 تا خيلي خوب گرفت يگان 714 بود كه به عنوان بهترين يگانم شناخته شد .
واسه اين گفتم كه تنها يگاني كه 3 تا خيلي خوب گرفت يگان 714 بود كه به عنوان بهترين يگانم شناخته شد .
مدرک و رسته ات رو بگو تا بگم رستگار شدی یا نه!![]()
من خوردم رسته اداری.
باید رسته پیاده رو بردارم اداری جاش بزنم؟
مگه فوق لیسانس رو هم مرز میندازن.
ما هم بالاخره بعد از 61 روز - یکم اسفند- ترخیص آموزشی شدیم. دو سه روزه آخر بدترین جنگ روانی رو داشتیم با پرسنل کادر. ما قرار بود شنبه ترخیص بشیم اما چون میگفتن تقسیمات نیومده (دروغ محض! فقط میخواستن تقسیمات رو دستکاری کنن و پارتی بازی کنن چون خود من پنجشنبه فهمیدم کجا افتادم!) روز بعد از روز ما رو الاف میکردن. دو روز آخر برای اینکه ساکتمون کنن گفتن پادگان پاسدار میخاد و هرکی کوچیکترین شلوغی هم بکنه اسمش بعنوان پاسدار رد میشه تا توی پایان دوره پاسداری بده. دو روز آخر بشدت بچه ها افسرده شدن و همه عصبی شدن و حتی به پرسنل کادر میپریدن.
ما لیسانس بودیم. توی گردان به نزدیک 30 نفر ستوانسوم دادن. کسانی که نمیتونن حتی دو قدم رژه درست برن! واقعا بر چه اساسی درجه دادن خدا داند! من خودم استواریکم شدم. توی تقسیمات افتادم مرزبانی استان کرمانشاه (استان خودم). بقیه ایلام و خوزستان و کردستان و کیش و قشم و بوشهر افتادن. یه نفر هم گیلان و 4 نفر (عند بدشانسی) آذربایجان غربی افتادن! در کل تقسیمات خوب بود چون برخلاف همیشه تعداد کمی برای آذربایجان برداشته بودن.
خلاصه اینکه بهمون 5 روز پایاندوره دادن و من باید دوشنبه صبح خودمو به ستاد مرزبانی کرمانشاه معرفی کنم تا مشخص بشه برای 17 ماه آینده کدوم مرز خدمت کنم. شنیدم توی مرز همه از جمله سرباز صفر و درجه دار باید مثل هم پست بدن :( خلاصه اینم سرنوشت ماست دیگه.
سلام .
آموزشی ما هم تموم شد و تقسیمات انجام شد
و با دو بار پذیرشی که از بچه ها کامپیوتر تو پادگان 06 و تلو کردن، من افتادم "قرارگاه فرماندهی نزاجا - دایره عملیات - آجودانی" که توی لویزان هستش
رسته هم شد رایانه، ستوانسوم
کسی اطلاعات از اینجا داره که چجور جاییه ؟
سلام
منم آموزشی نیروی انتظامی مالک اشتر اراک بودم که تمام شد و تقسیم شدیم افتادیم تهران (کل جنوبیا رو شوت کردن تهران) شنبه 7 صبح باید برم و خودمو معرفی کنم.
آموزش ما هم (در مرکز آموزش ولیعصر ناجا) که دو روز پیش تموم شده بود، انشالله در مورد مرکز آموزش مفصل مینویسم چون اطلاعات آنچنانی ازش تو اینترنت نیست.
عصر 29 بهمن در حال تمرین مراسم تحلیف بودیم که فرمانده گردان رفت و برگشت و مراسم رو قطع کرد، گفت ناجا گفته نیازی به پایان دوره نیست و فردا همه رو معرفی کنین به یگانها و فرمانده پادگان هم گفته که ترخیص شدن، خلاصه گفت زود وسایلهاتون رو جمع کنین و برین. همه تمرین ها و... هم پر...
این یعنی نظام...
تقسیمات اکثرا کرج بود، بعد تهران و بعد مازندران، تعدادی هم کرمانشاه و...، فقط افراد متاهل و تک فرزند مثل من افتادن آ.شرقی.
لازم به ذکره که حکم های مرزبانی جدای از بقیه میاد یعنی:
فرماندهی مرزبانی آ.شرقی
فرماندهی مرکز عملیات آ.شرقی
البته ما آخرش نفهمیدیم شنبه ساعت چند باید بریم، آیا دوره یگان ویژه رو به مدتیه هفته داریم یا نه، وسایل رو چیکار کنیم و...
ما که از آموزش سختی نکشیدیم که مرکز سهم بزرگی داشت که انشالله بعدا توضیح میدم، تو 58 روز 12 صفحه برگ مرخصی پر کردیم و حدود 11-12 روز مرخصی بودیم. (اخر هفته و تعطیلات)
مدركم ليسانس
رسته هم زده الهيات و علوم اجتماعي
شما اونجا بودي؟
رسته شما چون امور اجتماعی هست (مثل خودم ) همون روز تقسمیتون میکنن به عقیدتی های سراسر کشور و دیگه دوره کد نمیگذرونین و با درجه ستوانسومی میرین یگان. اونایی که الهیات خالی هستن می مونن و دو ماه دوره کد مسخره میگذرونن.تقسیم بندیتون هم بر اساس نمره فرماندهی هست. هر چی نمره فرماندهی بالاترباشه اولویت بهتری دارین توی انتخاب. مثل 20 نفر هستید و 20 تا انتخاب دارید بین مثلا 15 تا شهر که 2-3 تاش تهران هست.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)