شرکت برای تخلیه خیلی داره اذیت میکنه.
من یک هفته هست درخواست دادم ولی هنوز تخلیه نکردن![]()
شرکت برای تخلیه خیلی داره اذیت میکنه.
من یک هفته هست درخواست دادم ولی هنوز تخلیه نکردن![]()
خب حرف من همینه منصفانه تعیین نشده منصفانه یعنی چی؟
وقتی از اشتراک یک به هشت هم پایین تر میاد دیگه منصفانه نیست
این شرکت کلاه برداری کرده زیر تعهد حداقل سرعت اومده
کم فروشی میکنه میانگین در روز با احتساب ساعات رایگان ده کیلوبایتی 10 مگ نه 12 مگ
قرار داد تناقض داره
یکم اینا رو بنویس ببینیم چی میشه![]()
Last edited by sleeplessness; 22-09-2014 at 17:55.
خب شما ببینید نوک هرم همه شرکتا وصله به سازمانای امنیتی.... اینا هم دلشون به حال مردم نسوخته. همین وزیر انتظار داری بیاد چیکار کنه؟؟؟!! فقط یه حرفی میزنه بعدشم مردم به به وچه چه میکنن و اخرشم هیچی اصن.
دوستان، صبانت بیشترین تمرکزش روی یوزرهایی هست که برای گیم و یا آپلود از اینترنت استفاده میکنن.
من خودم گیم بازی میکنم و با قاطعیت میگم که صبانت یه سر و گردن از همه سرویس دهنده ها بهتره.
از اونجایی که نزدیک به 10 تا شرکت رو امتحان کردم میتونم با این قاطعیت بگم که اگر قصد بازیهای آنلاین رو دارین بهترین انتخابه ولی برای دانلود نه.
اگر دانلود شبانه رو کلا جمع میکرد اونموقع قانونی بود کارش چون نوشته در صورت پر نشدن بستر های مخابراتی ولی الان که سرعتا رو در ساعات رایگان عمدا پایین میاره کاملا غیر قانونی هست کارش
جواب حرف شما نباشه ولی حرف شما کوچکترین معنایی در دنیای تجارت نداره
البته مفهومی که متاسفانه شرکت های ایرانی و برندهای ایرانی با آن آشنا نیستند چون کلا ما با چیزی به اسم تجارت آنلاین آشنا نیستیم
سایت هامون شده زرد و پاپ آپ های مضخرف و بنرهایی که سو سو میزنه توی چشم هات !
دارم کتابی برای یک شرکت ترجمه میکنم به روز و 2014 است به اسم دیجیتال برندینگ زمانی که میخونم پپسی برای یک ایده تازه تبلیغاتی 20 میلیون دلار جایزه تعیین میکنه افسوس میخورم به حال این مملکت
حرف شما مثل این میمونه که چون من سیب میخورم و شما زردآلو و تعداد افرادی که زردآلو میخورند از من و امثال من بیشتر است میوه فروش فقط زردآلو بیاره !
برادر این چنین افکار در دنیای نوین زمانش گذشته
شرکتی موفق است که در قیف فروش کوچکترین کاربر را در نظر بگیره میخواد هر استفاده ای بکنه
یادمه یکی میگفت من نه دانلود میخوام نه گیم من میخوام فقط وب گردی کنم و یا ایمیل چک کنم ولی نمیتونم !
تف به این شرکت که باعث میشه بعد 8 سال باهاش خداحافظی کنم
منو بگو سرویس خانه مادرم رو که از قدیم خودم داشتم براشون 1 ساله تمدید کردم ! دیگه ولی خانه خودم این دفعه جدی عوض میکنم سرویس دهنده رو
صبانت اگه دوتا مشاور اقتصادی و تجاری می داشت میفهمید که Brand loyalty چیزی که در دنیای امروز مهم است
افسوس که سال ها عقب افتاده هستیم از همه دنیا
مساله اینجاست که حد و اندازه های مصرف منصفانه اصلا تعیین نمیشه(البته ظاهرا برای صبانت دو برابر مصرف روزانه میشه اندازه منصفانه در ساعات شبانهو اینو کاملا معلوم کرده
)و بعدشم این حد و اندازه مصرف منصفانه رو خود isp فقط تعیین میکنه که این غلط هستش و باید با کار کارشناسی و دخالت دادن نظر مشترکین این حد ومرز مصرف منصفانه مشخص بشه.در هر صورت چیزی که معلوم است 195 و وزارت مخابرات و سازمان تنظیم مقررات و isp های مختلف همشون دستشون توی یک کاسه است چون به هم سود میرسانند و شکایت رو پیش اینا بردن خنده دار هست.متاسفانه منطق حاکم بر قوانین اینترنت کشور ما کلا اینترنت شبانه و رایگان را بی معنی و غیر لازم و اضافه میداند و برای همین به شکایاتی که به اینترنت شبانه ربط داشته باشه هیچ ترتیب اثری نمیده.(غافل از اینکه حتی اگر در کشورهای پیشرفته چیزی به نام اینترنت شبانه وجود نداشته باشه به این علت است که یا اونجا اکثرا نامحدود هستن و یا قیمت هر گیگ برای مصرف کننده آنقدر ارزان تمام میشود که احتیاجی به اینترنت شبانه ندارند ما هممون قیمت اینترنت 3500 برابری نسبت به ژاپن و 2 برابری نسبت به افغانستان رو یادمونه
)هممون دیدیم که وقتی شرکت زیر ساخت گفت اینترنتو برای کاربر نهایی 20 درصد ارزون کرده شرکتها نهایتا فقط قیمت هر گیگ حجم اضافه رو 20 درصد کم کردند و نه قیمت سرویسهاشون.یعنی اگر مثلا سرویس 10 مگابیت فلان شرکت با 20 گیگ حجم در ماه 67 تومان بود بازم همان 67 تومان باقی ماند و فقط قیمت حجم اضافه کاهش پیدا کرد که این میشه عین دزدی.درصورتیکه زیرساخت گفت برای isp ها 35 درصد تخفیف اعمال کرده.یعنی شما حساب کنید isp با 35 درصد تخفیف پهنای باند رو میخره بعد نسبت به قبل قیمت سرویسهاش هیچ تفاوتی نکرده.این یعنی یکشبه میلیاردر شدن
اما همانطور که بارها به چند تا از مهندسین isp های مختلف گفتم الان isp موفق خواهد بود که بتونه نسبت به بقیه رقباش سرعت شبانه بیشتری رو به یوزرهاش بده و اگر بخواهد بگه این سیاست تشویقی است و گند بزنه به شبانش بخش عظیمی از یوزرهاشو از دست میده.چون سرعت روزانه دیگه برای کاربران چندان اهمیتی نداره و کاربر فقط دنبال isp با سرعت شبانه خوب میگرده.(حداقل بخش عظیمی از کاربران اینطوری هستند)به قول دوستمون اگر کمی از علم روز تجارت الکترونیک بهره داشتند میدونستن که الان بزرگترین فاکتور موفقیت یک شرکت اینترنتی اینترنت شبانش است.اما چون کاربرا از یک حدی بیشتر حوصله بحث با isp ها رو ندارن همیشه سیاستهای اونا برنده شده و تونستن با کمترین سرعتها بیشترین پولها رو از ما بگیرن.
![]()
سلام. میشه بگید پینگتون به سرورهای اروپایی مثل آلمان و یا فرانسه چنده؟
طی یک هفته ی جاری مشکل تایم اوت و dc در بازی های آنلاین مثل league of legends نداشتید؟
یا مثلا سایر بازیها اصلا مشکلی ندارید؟
سلام دوست عزیز حدود 1 ماهه کیفیت صبانت افت کرده قبلا پینگ من با آمریکا 110 بود الان شده 370-400 با اورپا 88 بود الان شده 250-300 و شدیدن در نوسانه
تو بازیها عزیت مکنه . البه من تو تبریزم شاید مال شما فرق کنه
در تایید حرف شما همانطور که شما اشاره کردی تقصیر کاربران هم است
یک سوزن به خودت یک جوالدوز به بقیه
من به عنوان مثال بارها با کاهش سرعت و ... مواجه بودم همه از فراز و نشیب های این شرکت توی چندین و چند سال اخیر آگاه هستند - مشتری های قدیمی - ولی همیشه به فکر تعویض نبودم و الان که یک دقیقه آنلاین نبودنم به ضررم است این تعویض به بهای زیادی برام ممکن است منجر بشه چون ممکن است چند روز برای تعویض شرکت قطع باشم که سعی دارم میکنم این مقدار حداقل باشه و تا اون موقع اقلا از سرویس های نظیر ایرانسل استفاده کنم
ولی الان قضیه فرق میکنه و جدی به فکر تعویض هستم و در نمایشگاهی که در مشهد برگزار میشه حتما به دنبال تعویض میگردم
اگه به گفته شما کاربران متحد بودند در پیج های فیسبوک یا توییتر یا کانال های اجتماعی این نارضایتی را به گوش همه می رساندند اینطور سوار ما نمی شدند ( کاملا عذر میخوام !)
الان اون طرف آب همین مبحث دیجیتال برندینگ یعنی رو آوردن به دنیای دیجیتال و استفاده از کانال های اجتماعی نظیر فیسبوک، سایت داری و توییتر و گوگل پلاس برای تبلیغ و فروش کالا و مباحث سئو که اینجا جاش نیست، رو ملاک قرار دادند و کوچکترین کاربر را در نظر میگیرند و هرگونه توییت، لایک و کامنت و نظری در هر گوشه نت را مانیتور میکنند
اونوقت ما میریم توی سایت مرجع نظر میدیم میگن سیاست منصفانه !
fair policy my ass ! ؟( دوباره عذر میخوام )
الان اینکه من 80 هزار تومن ریختم توی گلوی این بی ناموس ها ( نهایت عصبی بودن ) ولی یک ماه نشده 20 گیگ حجمم شده 8 گیگ این یعنی سیایت منصفانه ؟ خوب مریض بودم 3 ماهه 20 گیگ خریدم ؟ خوب طبق نیازم و استفاده ام گرفتم حالا درسته 2 ماه تموم میشد ولی حداقل شبانه میتونستم قسمتی از نیازهای روز رو تامین کنم نظیر ویدیوهای آموزشی یا ....
ولی حالا ....؟
من به شخصه صدای خودم رو توی اینترنت سر موقعش پخش میکنم و حسابی از شرکتی که وفادار بودم به زودی تبلیغات منفی خوبی راه میندازم براش
حیف پیسی ورلد ایندکسش نظیر پرشین تولز نیست وگرنه خیلی زود این صدا پخش میشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)