تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1420 از 2199 اولاول ... 4209201320137014101416141714181419142014211422142314241430147015201920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,191 به 14,200 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان 512 20 گیگ یه ساله دارم.سرعت آپلود کلیپ تو آپارات 3 الی 4.5 کیلوبایته!!!!!!!! اصلا نمیشه آپ کرد.وسطش گیر میکنه.این چه سرعت آپلودیه؟یعنی با مبین نت آپلود تعطیل؟
    فایلم 30 مگ هستش
    بله متأسفانه آپلود 512 پایینه. قدیما که داشتم آپلودش 110 تا 120 کیلوبیت بود. اما در این حد که شما میگی افتضاح نبود. البته شنیدم آپلود 512 طرح های جدید رو 250 بسته شده.
    شما با سایتای دیگه هم تست کردی؟

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

بله متأسفانه آپلود 512 پایینه. قدیما که داشتم آپلودش 110 تا 120 کیلوبیت بود. اما در این حد که شما میگی افتضاح نبود. البته شنیدم آپلود 512 طرح های جدید رو 250 بسته شده.
    شما با سایتای دیگه هم تست کردی؟
    آره یجا دیگه تست کردم تا 15 رفت دیگه کنسل کردم.با آپارات اینطوریه.نمیدونم چرا
    آپارات باید از لینک هم بتونه آپ کنه که متاسفانه فعلا امکانش نیست

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من سنگ مبین نت و هیچ شرکت دیگه ای رو به سینه نمیزنم. تا وقتی از خدمات شرکتی راضی باشم، دلیلی برای اعتراض الکی نمی بینم. همین مخابرات که شما میگی، قطعی های مکرر و پینگ های تخیلی شو از نزدیک دیدم. سرویس مبین نت گرون تره، ولی خیلی پایدارتره. یا این حال اگر مطمئن باشم سرویس مخابرات پایداری مطلوب رو داره، حتماً میرم به سمتش.
    در ضمن من همیشه هستم. شما انگار خوشت میاد...بگی. خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه.
    خوبه سرعت شبانه ات اینه و اینقدر سینه چاکی مبین نت را می کنی:

ساعت 3:48 صبح، مبین نت، 2 مگابیت در ثانیه با 3 گیگ ترافیک:

ساعت 11:55 صبح:

من موندم اگر یه شب یا دم صبح خواستی یه استفاده عادی از اینترنت بکنی مثلا وبگردی یا.... با اون اینترنت 2 مگت فکر کنم فقط صفحه سفید میبینی
    در مورد جمله آخرت هم باید بگم حقیقت تلخ هست و حتما خیلی بهت فشار آورده (به قول یه بابایی: آب را بریز ..... .. ......) البته بهتره به حقیقت اعتراف کرد حتی اگر سخته ولی متاسفانه ما ایرانیا مرغمون یک
    پا بیشتر نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

خدا شفات بده. من این تست رو به نشونه ی اعتراض گذاشتم. شما میگی سینه چاک؟ خیلی باحالی. کلی خندیدم. معنی سینه چاک رو هم فهمیدم.
    طرح جدیدم مثل طرح قبلیم کیفیت نداره (البته فقط شبانه منظورمه). در ضمن با همین شرایط سرعت دانلودم بالاست. تو وبگردیم مشکلی ندارم.
    من تا وقتی منافعم تأمین بشه دلیلی برای اعتراض نمی بینم (تو طرح قبلی)، اما از طرح جدیدم راضی نیستم و اعتراضم میکنم و البته به شما هم هیچ ربطی نداره.
    در کل با امثال شما بحث کردن مثل آب در هاون کوبیدنه. من الله التوفیق.

5. 3 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خدا شفات بده. من این تست رو به نشونه ی اعتراض گذاشتم. شما میگی سینه چاک؟ خیلی باحالی. کلی خندیدم. معنی سینه چاک رو هم فهمیدم.
    طرح جدیدم مثل طرح قبلیم کیفیت نداره (البته فقط شبانه منظورمه). در ضمن با همین شرایط سرعت دانلودم بالاست. تو وبگردیم مشکلی ندارم.
    من تا وقتی منافعم تأمین بشه دلیلی برای اعتراض نمی بینم (تو طرح قبلی)، اما از طرح جدیدم راضی نیستم و اعتراضم میکنم و البته به شما هم هیچ ربطی نداره.
    در کل با امثال شما بحث کردن مثل آب در هاون کوبیدنه. من الله التوفیق.
    اولا خدا خودت را شفا بده
    دوما وقتی کم میارید امثال شما همه مثل هم میشید
    سوما من در ارتباط با پست های یکماه پیشم که داشتم نسبت به کیفیت اینترنتم اعتراض می کردم و اونجا هم به شما هیچ ربطی نداشت ولی خیلی دخالت می کردید پست گزاشتم :
    اولا عزیز شما دلیل نداره اصلا خودت را بندازی جلو من سوالم را از اون یکی کاربر پرسیدم اونوقت شما جواب دادی
    دوما منم جدول 1 مگ را گفتم و قبلشم گفتم با سرعت 1 مگم تست گرفتم
    سوما حالا شما 2 نفر سرعتتون توپ به نظرت ما %99.99 کاربرا که سرعتمون داغونه و حقمون ضایع شده نباید اعتراض کنیم؟!!! نباید بیاییم نظر بدیم یه وقت به شما بر نخوره (همین جاش آدم مشکوک می شه)
    ددوست عزیز شما باید بازم عقب تر می رفتی میدیدی تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که روی صحبت من با کاربر مبین نت بوده شما نوشته من را نقل قول کردی و از طرف اون جواب دادی
    راستش من از موقعی که سرویس با حجم 20 الی 30 گیگ میداد کاربرش بودم و به غیر از سال اول کیفیت خوب و کاربر راضی به اون صورت از مبین نت ندیدم.
    خدا را شکر قراره به زودی تعرفه ها بر اساس گیگ مصرفی بشه دیگه حتما سرعت به یه نوایی می رسه ولی برای کسایی که دنبال شبانه باشند خبر بدی هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما را به خیر ما را هم به سلامت
    و من الله التوفیق
    Last edited by yasaroj; 08-03-2013 at 22:51.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها وی ---ان رو مبین نت بازه یا بستنش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها وی ---ان رو مبین نت بازه یا بستنش؟
    L2TP بازه ولی PPTP رو بستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس شما از شبانه مبین نت راضی هستی دوست عزیز؟
    برا من خوبه..سرعت من بعضي وقتا با IDM به 112 KB/s ميرسه يعني تقريبا ميشه 900 كيلوبيت در ثانيه..طرح من هم 512 هست..يعني شبانه برا من خيلي بيشتر از سرعت طرحم هست.
    ولي خوب دو تا اشكال عمده داره: 1) سرعت شبانه هميشه پايدار نيست و بعضي وقتا خيلي كم ميشه در حد Dial Up
    2) اگه از ساعت 1 تا 8 يا حداقل 2 تا 9 صبح بود و روزهاي تعطيل هم رايگان بود خيلي بهتر ميشد.
    اگر يه زماني مبين نت شبانه رايگانش رو برداره , من ديگه عمرا تمديد كنم. چون اگه بنا به خريد ترافيك باشه, يه شركت هست اينجا هر گيگابايت ترافيك رو ميفروشه 1500 تومن..هزينه اشتراك اولش هم تقريبا رايگان در مياد.
    البته خيلي آي اس پي هاي ديگه شبانه رايگان هم دارن, كه از لحاظ قيمت خيلي به صرفه تر از مبين نت در مياد.ولي خوب چون خط تلفنم فيبر نوري هست, مجبور شدم از مبين نت بگيرم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

میخواستم بین یه مودم با مودم مبین نت ارتباط بر قرار کنم به طوری که با کمک مودم مبین نت بشه از اینترنت اون مودم استفاده کنم و کاری به اینترنت مبین نت نداشته باشم،این کار شدنیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •