تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1420 از 2365 اولاول ... 4209201320137014101416141714181419142014211422142314241430147015201920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,191 به 14,200 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه driftking132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

عرض ادب آقا حمید

ببخشید منظور از 3Way / 2Way Switchable Digital X’over چیه که سایت کنوود برای 7056 زده؟؟
    اونوقت منظور از نِتورک کردن چیه؟؟؟
    اون وقت پخش 7056 هم مثه 3way هست؟؟؟
    ممنون میشم توضیح مختصری بدین
    Last edited by driftking132; 26-02-2014 at 00:33.

در آغاز فعالیت Tumlouk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

مشورتی با دوستان گرانقدر داشتم

آقایون واسه باند کدوم یکی از این موارد رو پیشنهاد میکنید ؟

DLS 1073
    Cadence 703
    Pionner 6975
    Infiniti 693 kappa

توقعاتی که از باند دارم : 1. بیس بالا و دلنشین 2. کیفیت صدای عالی 3. عدم کاهش کیفیت درصورت زیاد کردن صدا

واسه هدیونیت هم بین این دو مورد برام مقایسه کنید

Kenwood 7056
    Pioneer 9550

لطفا دلیلتون رو هم ذکر کنید . باید قبول کنیم پایونیر جا افتاده تر از کنووده تو ایران اما اگه دوستان برام یه مقایسه منطقی بکنن ممنون میشم.

واسه آمپیلی چی پیشنهاد میدین که حداقل 100 rms خروجی بده ؟ ( راستش واسه امپ چیز خاصی مدنظرم نیست . آمپ دوکانال میخوام چون فعلن قصد هزینه کردن زیاد ندارم و از طرفی هم نمیخوام ساب ببندم )

کامپوننت کوچیک و با قیمت مناسب چیا وجود داره ؟ ( میخوام ببندم تو قسمت مربع شکل داشبورد پراید . حتما این نکته رو مدنظر قرار بدین )

پیشاپیش ممنونم
    Last edited by Tumlouk; 26-02-2014 at 11:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    ممنونمیشم راهنمایی کنید من ماشینم 111 هست
    1- بنده یک پخش 7800 پایونیر دارم که جعبش گم شده میخواستم ببینم خروجیش کلا چندوات هست ؟
    دو باند اینفینیتی کاپا هم گرفتم که روش نوشته :
    693.9
    110 rms
    330 peak
    2 - با وجود این که کل صدای خروجی رو به باندای عقب میدم روی صدای سی دی های mp3 اصلا حجم خروجی خوب و رضایت بخشی نداره و فقط روی سی دی های آدیو بلندی صدا رضایت بخشه
    3 - وقتی هم صدای خواننده زن باشه بعضی از حروف مثل ت و س و ی رو که میگه صدا گوش رو میزنه یکم
    4 - با توجه به این موارد من باند رو کلا عوض کنم یا تنظیمات رو باید عوضکنم یا باند اضافه کنم یا آمپلی فایر بزارم ؟
    5 - اگر بخوام بانداضافه کنم چند وات با چه مارکی؟
    6 - آمپلی فایر هم چه مارکی باشه و اینکه کیفیت رو هم بالایبره یا فقط بلندی صدا داره ؟
    7 - من چون آهنگ های متال گوش میدم تجزیه صداهای توی آهنگ واسم مهمه وقتی ولوم رو زیاد میکنم .
    8-تعویض باندای جلو تو اینمشکلات میتونه تاثیر مثبتی بزاره ؟
    ممنون
    اگر کسی هم تو این مسایل وارده شماره بزاریدزنگ میزنم اگر وقت نوشتن ندارید

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دروود !
    استاد حميد من فعلا از خريد منصرف شدم فقط يه جفت كاپا خريدم و يه سـاب ووفر باكس JBL 1000 كه از قبل داشتم
    بودجه ام خيلي محدوده ! به يه آمپلي نياز دارم كه بتونه جفتشون رو به خوبي درايو كنه يعني هم سـاب ووفر رو راه بندازه و هم دو تا اسپيكر رو !
    و اينكه اگر بودجه رو افزايش بدم يه آمپلی فایر واسه باندها جدا بخرم ، براي سـاب ووفر چه آمپي پيشنهاد ميديد كه خوش قيمت باشه ( چون زياد سـاب ووفر قوي نيست )
    پيشاپيش ممنونم . . .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من در حال حاضر یه ساب Earthquakeمدل 154و1500وات 15 اینج آیا امپیلی مونو پایونیر GM-D8500 برای این ساب خوب هستش یا نه؟ ممنون از راهنمایی تون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا منظورم بیس نبود.اتفاقا یه آهنگی بود مثل کی اشکاتو پاک میکنه ابی،که اولاش صدای خواننده غالبه،منظورم از قدرت حجم صدا بود.فوق العاده با کیفیت و شفاف.
    سلام
    بسیار عالی.من یه تحقیق کردم اتفاقا یکی از دوستان این برند رو میارن.اگر چیزی لازم داشتید مدل رو بفرمائید براتون تهیه کنم.
    اگه لطف کنید به ما هم یه راهنمایی ای بکنید ممنون
    این مشخصات سیستمم هست که جدیدا خریداری کردم:
    pioneer 2550
    cadence zrs 703i
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    sub cadence xbp 121
    amp pioneer gm-a6604 760watt 4 channel
    این آمپلی پایونیر 4 کانال که نصب کردم ( با توجه به توان واقعیش) جوابگوی سیستمم هستش؟ لازم نیست یه امپ مونو اضاف کنم؟( اهل ولوم دادن نیستم و بلندی صدا رو حداکثر حداکثر روی 50-60 درصد ولوم میزارم)
    برای داشتن فرکانش های ریز و پایین (و صدای شفاف خواننده) چه قطعه و تجهیزات دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
    دوست عزیز.
    اسپیکرهای شما 95وات RMS هست روی 4 اهم.در صورتی که آمپلیفایر شما در بهترین شرایط ولتاژی رو14.4V خروجی 60 وات میده.
    همچنین ساب ووفرتون نیز 300 وات هست.لذا آمپلیفایر انتخابی اصلا توانائی درایو کردن اسپیکر و ساب رو نداره.
    برای داشتن صدای عالی باید از سیستم کامپوننت استاندارد استفاده نمائید.
    عرض ادب آقا حمید

ببخشید منظور از 3Way / 2Way Switchable Digital X’over چیه که سایت کنوود برای 7056 زده؟؟
    اونوقت منظور از نِتورک کردن چیه؟؟؟
    اون وقت پخش 7056 هم مثه 3way هست؟؟؟
    ممنون میشم توضیح مختصری بدین
    ارادت دارم.
    منظور اینه که هم حالت استاندارد که همگی داریم استفاده میکنم داره و هم حالت شبکه بستن.نت ورک رو من در چند صفحه قبل توضیح دادم. ا
    سلام
    آقایون واسه باند کدوم یکی از این موارد رو پیشنهاد میکنید ؟
    DLS 1073
    Cadence 703
    Pionner 6975
    Infiniti 693 kappa
    توقعاتی که از باند دارم : 1. بیس بالا و دلنشین 2. کیفیت صدای عالی 3. عدم کاهش کیفیت درصورت زیاد کردن صدا
    واسه هدیونیت هم بین این دو مورد برام مقایسه کنید
    Kenwood 7056
    Pioneer 9550
    لطفا دلیلتون رو هم ذکر کنید . باید قبول کنیم پایونیر جا افتاده تر از کنووده تو ایران اما اگه دوستان برام یه مقایسه منطقی بکنن ممنون میشم.
    واسه آمپیلی چی پیشنهاد میدین که حداقل 100 rms خروجی بده ؟ ( راستش واسه امپ چیز خاصی مدنظرم نیست . آمپ دوکانال میخوام چون فعلن قصد هزینه کردن زیاد ندارم و از طرفی هم نمیخوام ساب ببندم )
    کامپوننت کوچیک و با قیمت مناسب چیا وجود داره ؟ ( میخوام ببندم تو قسمت مربع شکل داشبورد پراید . حتما این نکته رو مدنظر قرار بدین )

پیشاپیش ممنونم
    بنده پیشنهاد آمپ 75.4 +CO 609 رو به شما میدم.آمپ 75.4 قیمتش 513 و اسپیکر هم 455 تومن.
    به صورت بریج میبندید.صدای با کیفیت و پر قدرت تحویلتون میده.
    در مورد HU به نظر من 7056 یه پیچش می ارزه به 9550.
    سلام
    ممنونمیشم راهنمایی کنید من ماشینم 111 هست
    1- بنده یک پخش 7800 پایونیر دارم که جعبش گم شده میخواستم ببینم خروجیش کلا چندوات هست ؟
    دو باند اینفینیتی کاپا هم گرفتم که روش نوشته :
    693.9
    110 rms
    330 peak
    2 - با وجود این که کل صدای خروجی رو به باندای عقب میدم روی صدای سی دی های mp3 اصلا حجم خروجی خوب و رضایت بخشی نداره و فقط روی سی دی های آدیو بلندی صدا رضایت بخشه
    3 - وقتی هم صدای خواننده زن باشه بعضی از حروف مثل ت و س و ی رو که میگه صدا گوش رو میزنه یکم
    4 - با توجه به این موارد من باند رو کلا عوض کنم یا تنظیمات رو باید عوضکنم یا باند اضافه کنم یا آمپلی فایر بزارم ؟
    5 - اگر بخوام بانداضافه کنم چند وات با چه مارکی؟
    6 - آمپلی فایر هم چه مارکی باشه و اینکه کیفیت رو هم بالایبره یا فقط بلندی صدا داره ؟
    7 - من چون آهنگ های متال گوش میدم تجزیه صداهای توی آهنگ واسم مهمه وقتی ولوم رو زیاد میکنم .
    8-تعویض باندای جلو تو اینمشکلات میتونه تاثیر مثبتی بزاره ؟
    ممنون
    اگر کسی هم تو این مسایل وارده شماره بزاریدزنگ میزنم اگر وقت نوشتن ندارید
    1-توان خروجی کلیه HU ها در بهترین شرایط 18-22 وات هست لذا نمیتواند اسپیکرهای قویتر رو درایو کنه.
    2- باید از آمپلیفایر با توان منساب استفاده نمائید.
    3-؟
    4-آمپلیفایر اضافه نمائید.
    5-توصیه نمیشه. در غیر اینصورت دقیقا باید همون اسپیکری که نصب هست رو تهیه و نصب نمائید.
    6-بستگی به میزان هزینه شما داره.مسلما هرچقدر میزان پرداختی تون بیشتر باشه آمپ بهتر میتونید تهیه نمائید.
    100% تو کیفیت تاثیر داره.
    7- ---
    8-مسلما تهیه یک جفت کامپوننت 16سانتیمتری تو درهای جلو میتونه کیفیت صدا رو دو 100 چندان کنه.
    دروود !
    استاد حميد من فعلا از خريد منصرف شدم فقط يه جفت كاپا خريدم و يه سـاب ووفر باكس JBL 1000 كه از قبل داشتم
    بودجه ام خيلي محدوده ! به يه آمپلي نياز دارم كه بتونه جفتشون رو به خوبي درايو كنه يعني هم سـاب ووفر رو راه بندازه و هم دو تا اسپيكر رو !
    و اينكه اگر بودجه رو افزايش بدم يه آمپلی فایر واسه باندها جدا بخرم ، براي سـاب ووفر چه آمپي پيشنهاد ميديد كه خوش قيمت باشه ( چون زياد سـاب ووفر قوي نيست )
    پيشاپيش ممنونم . . .
    خواهش میکنم. لطف دارید.
    یه 8604 پایونیر کافیه

با سلام خدمت دوستان
    من در حال حاضر یه ساب Earthquakeمدل 154و1500وات 15 اینج آیا امپیلی مونو پایونیر GM-D8500 برای این ساب خوب هستش یا نه؟ ممنون از راهنمایی تون
    دوست عزیز. به جمع p30 World یها خوش آمدید.
    ساب ووفر شما 700 وات RMS هست و آمپلیفایرتوانش کمی کمتر هست..
    Last edited by hamidR15; 28-02-2014 at 01:14.

7. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

دستت درد نکنه,متنشو پیدا کردم
    گفتم بذارمش شاید کسی باز پرسید,15 صفحه خوندم تا پیداش کنم

منبع آقا حمید:
    نتورک بستن یه موضوع پیچیده ای هست.من به طور کلی خدمتتون عرض میکنم
    زمانی که ما چیدمان اسپیکرها رو از حالت استاندارد به نتورک تغییر میدیم،در واقع برای هر اسپیکر یه رنج فرکانس که توانائی اجرای آن را دارا میباشد تعریف میکنیم.
    به عنوان مثلا پخش پایونیر P99 رو با چهار جفت خروجی در نظر بگیرید.
    یک جفت خروجی با نام HI
    یک جفت خروجی بانام MID
    یک جفت خروجی با انم Low
    یک جفت خروجی با نام Sub Woofer
    برای شروع یه پروژه نتورک ما نیاز به اسپیکرهای مخصوص و آمپلیفایرهای جداگانه داريم.
    برای تیوتیرها یک آمپلیفایر.برای میدرنجها یک آمپلیفایر برای ووفرها یک آمپلیفایر و برای ساب ووفر نیز یک آمپلیفایر نیاز هست
    دیگه من بیشتر توضیح نمیدم چون طولانی میشه.
    پروسسور هم یه DSP هست که کار آنالیز صدا رو بر عهده داره و اغلب از طریق کامپیوتر تنظیم میشه.
    لذا در نهایت کیفیت صدا با یه پخش معمولی که به صورت استاندارد نصب شده کاملا متفاوت هست.
    اغلب خودروهای لوکس که دارای تعداد بالائی اسپیکر هستند از این گزینه بهره مند گردیده اند

9. 2 کاربر از driftking132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

آقا حمید میشه دو جفت باندِ واسه استفاده از 7056,البته بدون آمپ بهم معرفی کنید؟؟
    قیمتشون رو هم لطف کنید
    آیا واتِ زیاد هم تاثیر داره یا فقط از اون واتِ تعیین شده ی پخش استفاده میکنن؟؟
    اگه زیاد تاثیر نداره قیمت مناسب باشه,پیشنهاد میکنید یه جفت قوی بخرم ولی بدونِ آمپ؟؟؟
    یه باندی میخوام توی مایه های 6962,چون دوستم داره با پخش سری 7 پایونیر,بدون آمپ بیسش بد نبود.40 وات RMS هست.مرسی
    تابستون هم میخوام ساب براش بگیرم
    Last edited by driftking132; 28-02-2014 at 15:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    منم راهنمای کنین ممنون میشم
    من بین سه تا باند موندم کدوم بخزم بین هرتز690 پاییونز 6975 v2 وکننود 718 دوستان بگن کدوم بهتره ؟
    بعد امپ JVC 8004D امپ خوبیه؟ یکی از دوستان 370 میده دسته دو هست ولی تمیزه این قیمت ارزش داره؟ واسه ساب جی بی ال 1200 و یه جفت باند خوب جواب میده این امپ؟

اینم مشخصاتش

• RMS Power Rating:
      • 4 ohms: 120 watts x 4 chan.
      • 2 ohms: 130 watts x 4 chan.

• Max power output: 200 watts x 4 chan.

داره خودمونی میشه Snake5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوست عزیز.
    اسپیکرهای شما 95وات RMS هست روی 4 اهم.در صورتی که آمپلیفایر شما در بهترین شرایط ولتاژی رو14.4V خروجی 60 وات میده.
    همچنین ساب ووفرتون نیز 300 وات هست.لذا آمپلیفایر انتخابی اصلا توانائی درایو کردن اسپیکر و ساب رو نداره.
    برای داشتن صدای عالی باید از سیستم کامپوننت استاندارد استفاده نمائید.
    خيلى ممنون آقا حميد گل
    حميد خان چه مدل کامپوننتی رو پیشنهاد می کنید که هم کیفیت و شفافیت صدای خوبی داشته باشه هم بیس نرم و باکیفیت خوبی داشته باشه برای در جلو ...ماشین پارس هست
    امپلی پایونر که الان نصب کردم توانایی درایو این کامپوننت و باندهای عقب رو داره؟ یا بفروشمش یه امپلی دیگه بگیرم؟ (البت اینرو عرض کنم زیاد اهل ولوم دادن نیستم فوق فوقش 50-60 درصد)
    و سوال اخر اگه یه کامپوننت اضاف کنم، باید یه امپلی مونو برای ساب هم بگیرم. پیشنهادتون برای این قسمت چی هستش؟ اگه امپ مونو اضاف بشه به سیستم باید هدیونیت هم عوض بشه؟( از نظر خروجی هدیونیت...توضیح اینکه ساب باکس و اسپیکرهای فعلیم قدرت بالایی دارند)

تشكر فراوان از زحمتاى بي منتى كه ميكشيد اقا حميد
    Last edited by Snake5; 28-02-2014 at 23:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •