سپاهان 0 - 1 استقلال
جمعه 87/10/9
سپاهان اصفهان - استقلال تهران، ساعت 14:15 ، اصفهان
آخرین بازی :
استقلال 4 - 2 داماش
پیام 2 - 2 سپاهان
تا الآن 12 نفر بازی [سپاهان اصفهان - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 14547 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 14256 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 4 روز فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by emad64; 25-12-2008 at 03:24.
کميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال راي خود را براي تيم ها و بازيکنان متخلف صادر كرد.
* محروميت مربي استقلال تهران
گزارش رسيده از سوي ناظر مسابقه استقلال تهران و فولاد خوزستان حاکي از آن است که عبدالصمد مرفاوي به داور مسابقه اهانت کرده است.
بر همين اساس وي به مدت 2 جلسه از همراهي تيم خود در مسابقات محروم بوده و 10 ميليون ريال جريمه نقدي را بايد پرداخت كند.
مدير عامل باشگاه مس كرمان گفت:استقلاليها مبلغ بالايي براي بيگزاده ميخواهند
برهاني نژاد دربارهي احتمال جذب هاشم بيگ زاده از تيم استقلال تهران گفت: مبلغ درخواستي استقلالي ها بسيار بالا است و تا اندازهيي اين موضوع را بعيد ساخته است.
سلام به همه ی استقلالی های گل. صبحتون بخیر..
نظرتون رو راجع به این نظر میخواستم بدونم :
این بحث رو تو تاپیک سرخابی باز کردیم..بنظر من دو تاپیک های پرسپولیس و استقلال را آرشیو کنن مدیران .
و دو تا تاپیک جدید زده بشه ، یکی برای اخبار و دیگری برای بحث و تبادل نظر
این طوری کاربرا هم می تونن راحت به خبر ها دسترسی داشته باشن و خبر ها گم نمیشه تو بحث ها
و هم این که میشه همیشه تو بحث ها شرکت کرد ، یعنی یهو بعد از یه بحث 5 صفحه خبر نمیاد
لطفاً پست های بعدش رو هم بخونید. از صفحه ی 4 به بعد..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرهاتون رو بدید که میخوایم به یه نتیجه ی درست و حسابی برسیم.. اینجا نظراتون رو ندید که شاید جاش نباشه. بیاین تو همون تاپیک سرخابی..
یه خواهشی هم که ازتون دارم پست اول رو حتماً مطالعه کنید. تو اون تاپیک صحبتی نکنید که باعث شه مصدوم یا محروم بدیم..
ممنون![]()
جمعه مگه 9 ام می شه؟! جمعه فکر کنم 6 امه ها!
سلام عماد من موافقم اینطوری ار هم تفکیک میشن
تو سرخابیم گفتم
عماد اول دلایلشو بگو شاید زیادم خوب نباشه ها این کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
می بخشید اینجا پستو دادم حواسم نبود (:
Last edited by AntAreS; 25-12-2008 at 11:59.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)