از بابت راهنمایی ممنونم اما فرقی نکرد
از بابت راهنمایی ممنونم اما فرقی نکرد
سلام
مرسي از راهنمايي شما دوست عزيز
ويندوز كه 7 هستش.
اين قسمت رو برام يه توضيح ميدي؟ من كه سر در نميارم: برنامه نصب رو بصورت ادمین اجرا کن UAC رو هم غیرفعال کن
بعد ريستارت هم نصب نميكنه و وقتي كه دوباره خودم اجرا ميكنم هي ميگه بايد ريستارت كني.
سلام
من موقع نصب بازی c&c 3 kane's wrath با این مشکل رو به رو می شم :
ممنون
برای اجرای ادمین که روی فایل نصب کننده راست کلیک کن و گزینه run as administrator رو بزن و بعد سعی کن نصب کنی
UAC رو هم که میتونی از طریق Control panel - action center - change user account control settings غیر فعال کنی
سلام دوستان
شرمنده اينجا پست ميزنم نخواستم تاپيك جداگانه اي باز كنم...قديم تو اين بخش يه تاپيك بود كه بچه ها بصورت گروهي فوتبال بازي ميكردن؟ يعني يه نفر تركيب و ... بچه ها رو وارد ميكرد و بي طرف بود
بعد نتيجه ها رو اعلام ميكرد و ... !!! كسي يادش هست؟ اثري از اون تاپيك باقي مونده؟
موقع اجرای Cod:MW در ویندوز سون این ارور رو میده
مشکل چیه؟!
این ایراد دلایل زیادی میتونه داشته باشه:ضعف سیستم در اجرای بازی,مشکل کرک,ناقص بودن بازی,....خلاصه دلیل خاصی نداره!!
سیستم رو هفته پیش ارتقا دادم و مشکل خاصی از این نظر نیست
بازی هم کرک نداشت
ناقص بودن از چه نظر؟!
کامل و بدون مشکل نصب شد
خوب پس فعلا کرک رو عوض کن ببین چی میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا برای اطمینان دستورالعمل این پست رو هم انجام بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من قبلا هم گفتم که تا حالا چند تا بازی رو نصب کرده ام ولی صدا نداره ، در حد دو سه بازی
یکیشون SINGULARITY هستش که بازی قشنگیه و لی نمیدونم چرا صدا نداره
چند تا عکس براتون از منوی کارت صدام که چند روز پیش هم اپدیتش کردم میذارم ، ببینید چیزی دستگیرتون میشه ؟
به نظر شما ایراد از کرک نیست ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو وقتی هم SETING رو میزنی اینا هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسپیکرهام 5 تاییه ولی با این سوکت های قدیمی به کارت وصله
شما چیزی به نظرتون نمیرسه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)