خداييش بازي رو دست اويل نيست.منم هنوز اويل 3 رو بازي ميكنم .الانم دارم اويل يك رو براي اولين بار بازي ميكنم بابا محشره اين اويل 1 معماهاش خيلي باحالن.
خداييش بازي رو دست اويل نيست.منم هنوز اويل 3 رو بازي ميكنم .الانم دارم اويل يك رو براي اولين بار بازي ميكنم بابا محشره اين اويل 1 معماهاش خيلي باحالن.
اویل 1 به نظر من یکی از بهترینهای اویل بود هنوزم تمام صحنه هاش تو ذهنمه کاش می شد یه بار دیگه بسازنش منتها با گرافیک امروزی
ساختنش. منتها برای GameCube.
دوستان ظاهرا" از شماها کسی زیاد تو خط دانلود نیست. اون لینکی رو که من گذاشتم کسی شروع به دانلودش کرده؟؟
من وقت بازیBiohazard 4 رو اجرا میکنم صفحه سیاه میسه و کامپیوترم هنگ میکنه مشکل از چیه لطفا راهنماییم کنید
طبق معمول احتمالا مشکل از کارت گرافیکته ،
کارت گرافیکت چیه؟
یعنی نسخه PC نداره ، چه ضد حال
این CAPCOM همیشه به PC ضد حال میزنه
مشخصات سیستمتو بگو
مرسی دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1153424", true);
از جوابت اما قبل از اینکه بیام سر بزنم به انجمن از اون مرحله رد کردم الان جایی هستم که سوار 3 تا واگن میشه و داره یک مسیر تونل مانند رو طی میکنه اما موقع پریدن میگه کلید 3 یا 1 رو بزن من با دسته هم بازی می کنم اما نمیپره چرا
و سوال دیگه اینکه چقدر دیگه تا آخر بازی مونده مرسی ؟
احتمالا کارت گرافیک ضعیفه یا رم کم میاره
من وقتی بازی می کنم روی تسک منجر رم میره روی 1.18MG
سیستم مورد نیاز حد اقل
CPU:1.4
RAM:512
VGA:128
عزيز، دانلود 3 گيگ كه شوخي نيست، اونهم چيزي كه هيچ اطميناني بهش نيومده. منظورم اينه كه معلوم نيست كه نسخهي جديد هست يا نه؟
راستش من تورنت مشابهي رو دو سه روز پيش تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيداكرده بودم كه شبيه چيزي هست كه شما گذاشتي، اما چون مطمئن نبودم و نيستم، چيزي نگفتم.
Last edited by maxeemo; 03-06-2007 at 19:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)