تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 942 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 خدمات جديد ايرانسل در راه است

تا 48 ساعت ديگه هم دو سرويس Who Called و Voice Mail راه اندازي ميشه
    تا ببينيم چي از آب در مي ياد
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    مسي عجب گلي رو زد
    مسي واقعا مارادوناي دومه
    تيم فقط بارسلونا

ببخشيد جو گير شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

جواب به XGAME

منم همين فكر رو مي كنم .

شايد منظورشون همون ام ام اس ...
    ولي يه چيزي كه هست اين كه شايد هم بشه با اس ام اس ... يعني ممكنه همون ملودي ها يا انيميشن هاي كوچيكي كه تو منوي پيام كوتاه گوشي ها هست رو بشه فرستاد ...
    مثلا من خودم از سيم كارت دولتي مي تونم آهنگ ( ملودي ) كه گفتم رو بفرستم ... يه چيزي در حدود 2 ثانيه هست اين ملودي ها كه مي گم ...
    وگرنه نمي دونم ديگه !!!!!!!!!!
    نه عزيزم اينا رو من هم با سيم كارت ايرانسل و هم با سيم كارت ارتباطات سيار فرستادم
    اين صداها و تصاوير به صورت يه كد خاص ارسال ميشه كه اگه براي گوشي هم نوعش ارسال بشه گوشي دريافت كننده هم ميتونه دوباره اين كدهاي مخصوص رو كه هر كدوم مربوط به يه فايل خاص هستش به آهنگ و تصوير تبديلش كنه
    در ضمن اين فايلها بايد در هر دو گوشي فرستنده و دريافت كننده باشه
    و اين فايلها رو نميشه پاكشون كرد و اين كدهاي خاص از طرف شركت سازنده براي گوشي در نظر گرفته ميشه
    ولي فكر كنم اون چيزي كه تو سايت ايرانسل نوشته ربطي به اين مطلب نداشته باشه.

ولي بازم ممنون

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه جز اين چيزي به ذهنم نرسيد
    چون يا بايد ام ام اس باشه يا هموني كه گفتم
    واقعا بايد ببينيم منظورشون چيه
    يا اينكه مي شه مثلا يه آهنگ 6 مگا بايتي رو به دوستمون اس ام اس كنيم ...!!!!!!!!!
    ها ا ا ا ا ا چي مي شــــــه ...!! ؟؟؟

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض آیا پشیمان میشویم؟

بچه ها امروز من 14-15 تا sms با ایرانسلم زدم همش failed شد . امروز کلا خط خطی بودم . ما غرب تهران هستیم
    (شهران) بچه ها اینور خیلی افتضاحه امیدوارم برا شما اینطوری نباشه هر چی بهم زنگ می زنن یا در دسترس نیستم یا قطع و وصل می شه خدا صبرم بده جلو رفیقا ودوستا و همکارا دیگه دارم ضایع می شم پس کی دیگه؟
    تا حالا 10 بار به 140 گزارش دادم تو سایتشون نوشتم و فرستادم فعلا که خبری نیست !!!
    اگه بیاین اینجا هایی که من میگم از داشتن سیمتون(ایرانسل) پشیمون میشید: شهران - صادقیه - اشرفی اصفهانی
    تقریبا از تیراژه تا صادقیه و نقطه کورم تا دلتون بخواد داره یه دفعه آنتن از صفحه گوشی میره و ... 10 متر اونورتر ... ایشالا میاد... بچه ها اگه کسی از شما ارتباطی چیزی داره لطفا حتما منتقل کنید . جاهای دیگه تهران چطوره؟
    غیر از غرب جای دیگه ای ایراد نداره ؟ ممنون میشم جواب بدین .

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا شرمنده چون پستم غلط بود و من توی یه سری محاسبات اشتباه کرده بودم این پستما پاک کردم ...
    Last edited by vahooli; 19-04-2007 at 19:26.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ir-tci اومد تعرفه مکالمه هاش رو اورد پایین و ما هنوز اندر خم یک SMS فرستادنیم ما به چه چیز ایرانسل ببالیم آنتن دهی فوق العاده یا سرویس اینترنت و ام ام اس که کسی نمیره استفاده کنه چی فکر میکردیم چی شد!

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ir-tci اومد تعرفه مکالمه هاش رو اورد پایین
    نه بابا امروز صبح اخبار گفت كه حالا قراره كه بياره ..!‌ولي معلوم نيست كه ...
    الان برای دانلود 15 کیلوبایت مبلغ 150 تومن از اعتبارم کم کرد
    خيلي زياده !!!!!!

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تا 48 ساعت ديگه هم دو سرويس Who Called و Voice Mail راه اندازي ميشه
    تا ببينيم چي از آب در مي ياد
    اين سيستم WC ديگه چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض Who Called

سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده (Who Called):
    اين سرويس شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها امروز من 14-15 تا sms با ایرانسلم زدم همش failed شد . امروز کلا خط خطی بودم . ما غرب تهران هستیم
    (شهران) بچه ها اینور خیلی افتضاحه امیدوارم برا شما اینطوری نباشه هر چی بهم زنگ می زنن یا در دسترس نیستم یا قطع و وصل می شه خدا صبرم بده جلو رفیقا ودوستا و همکارا دیگه دارم ضایع می شم پس کی دیگه؟
    تا حالا 10 بار به 140 گزارش دادم تو سایتشون نوشتم و فرستادم فعلا که خبری نیست !!!
    اگه بیاین اینجا هایی که من میگم از داشتن سیمتون(ایرانسل) پشیمون میشید: شهران - صادقیه - اشرفی اصفهانی
    تقریبا از تیراژه تا صادقیه و نقطه کورم تا دلتون بخواد داره یه دفعه آنتن از صفحه گوشی میره و ... 10 متر اونورتر ... ایشالا میاد... بچه ها اگه کسی از شما ارتباطی چیزی داره لطفا حتما منتقل کنید . جاهای دیگه تهران چطوره؟
    غیر از غرب جای دیگه ای ایراد نداره ؟ ممنون میشم جواب بدین .
    منم غرب تهرانم >> مرزداران
    من که تو این منطقه فقط 4 روز تونستم از سرویس های رایگان gprs و MMS استفاده کنم فقط 4 روز اول بعدش دیگه قطع شد الانم به سلامتی هنوز قطعه
    حالا اینا بخوره تو سرشون یه sms ساده هم نمیتونم دیگه بفرستم پیش همه دوستام ضایع شدم رفت اولش اومدیم کلی از این خط تعریف کردیم رفتم این خط بیخود رو خریدم حالا موندم چیکار کنم
    واقعا دیگه هر جا این تبلیغات ایرانسل رو میبینم حالم بد میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •