ترکه تو خیابون داشت راه می رفت یه هو یه ماشین بهش میزنه بلند میشه میگه : حلا من هیچی اگه یه آدم بود چی
ترکه تو خیابون داشت راه می رفت یه هو یه ماشین بهش میزنه بلند میشه میگه : حلا من هیچی اگه یه آدم بود چی
مي دوني فرق بزرگترين موز دنيا با كوچيك ترين موز دنيا چيه؟
نمي دوني؟ باشه از يه ميمون ديگه مي پرسم
اگه گفتي چرا پرنده ها تابستونها از جنوب به شمال پرواز ميكنن؟
احمق پس ميخواستي اين همه راه رو پياده برن؟
ترکه با قطار میرفته مشهد، به مسافرایی که رو صندلی روبه روئیش نشسته بودن میگه :
به سلامتی دارین از مشهد بر میگردین؟....زیارت قبول
ترکه خشته و کوفته از سر زمین داشته بر میگشته بعد میبینه یه قطار داره میاد و کوه هم روی ریل ریزش کرده. بعد پیرنش رو در میاره میندازه اونطرف به خودش نارنجک میبنده میره زیره قطار ، بعد بهش میگن آخه آدم حسابی این چه کاری بود ؟؟؟!!! میگه ااااااه من همیشه دهقان فداکار رو با حسین فهمیده قاطی میکردم.
یه روز یه خودکار قرمزه برادرش می میره ، تا یه سال مشکی می نویسه.
به لره ميگن: با بيد جمله بساز. ميگه: در خانه ما يك بيد بيد! ميگن: اون بيد
نيست، بوده. ميگه: آهان باشه ، در خانه ما !!! يك بود بيد.
به لره میگن جنگ چند سال طول کشید؟ میگه چهار سال ولی اگه به ما کنتورات می دادند ما دو ساله تمومش می کردیم.
از ترکه میپرسن میدونی Usa مخفف چیه؟؟ میگه: یوم الله سیزده آبان!!
عربه می ره که نون بخره می بینه صف برادرها خیلی شلوغه، واسه همین می ره توی صف خواهرا می گه" ولک خواهرم گفت 5 تا نون بده"
تركه ميره تو جوب آب بهش میگن:اونجاچکار داری بیا بیرون میگه:می خوام در جریان باشم
یه روز یه ترک رو میبینن که زیر خر خوابیده . ازش میپرسن چرا ؟ میگه : (( ما که پدر نداشتیم زیر سایه عمو بزرگ شدیم ))
تركه تو سينما وسط نشسته بوده ، دست ميكنه تو دماغش و حسابي تميزش ميكنه اما نه دستمال داشته نه ميتونسته بلند بشه به بغل دستيش ميگه : آقا لطفاً اينو دست به دست كن بمالش به ديوا
خوب بيد جيگر پتج تومن وشد
Haa.. Salam
Aghe vagofti E akse ki bid?
Navafahmidi?
Dobare nega vakon.
In akse khorzoo khan bid.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)