یعنی k800 من cid چنده ؟
مال شما چند بود که تونستی منو بریزی توش ؟ اگه میتونی یه عکس از منوی گوشیت بزار ممنون.
یعنی k800 من cid چنده ؟
مال شما چند بود که تونستی منو بریزی توش ؟ اگه میتونی یه عکس از منوی گوشیت بزار ممنون.
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون....اما من در مورد p990 خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که خیلی از کارایی های گوشی به درد من نمی خوره چون ظاهرا گوشی بیشتر برای بیزینس است.....و جالبه بدونید من در موقع خرید w810(حدود 1 ماه پیش) با اطمینان کامل این گوشی رو انتخاب کردم و خیالم از همه جهت راحت بود(این رو مدیون تاپیک 810 و آقای مصطفی خان هستم) اما در مورد p990 این طور که معلومه خیلی باهاش به مشکل بر خوردن و کلا گوشی پیچیده ای هست و دوستان من که استفاده می کنن میگن خیلی هنگ میکنن(البته اونها حرفه ای هستن و بهشون ننداختن!!!)این علت ها باعث شد که من از خرید گوشی p990 صرف نظر کنم اما نمی تونم خودم راضی کنم که از صفحه نمایش لمسی اش بگذرم حال از دوستان و اساتید خواهش مس کنم گوشی با صفحه ای لمسی معرفی کنن که دارای کیفیت عکس برداری خوب (در حدw810 ) و کیفیت و بلندی صدایی در حد k750 و دارای امکانات خوب و در کل گوشی مد نظرم هست که چیزی که از همه نظر در حد قابل قبولی باشه البته می دونم که هر گوشی یه سری معایب و محاسنی داره ولی منظور من هم کیفیت عکاسی در حد n90 و یا کیفیت صدایی در حد w850 نیست و راستی تا یادم نرفته قیمتش هم چیزی تو حول و حوش 250000 تا 310000 باشه.....منتظرم راهنمایی های ارزشمند شما بزرگواران هستم.
با تشکر
Last edited by Dj.Bobo; 29-08-2007 at 01:31.
اينجا كلوب k800 هست دوست عزيز. بهر حال تو اين رنج قيمت همونه.
only sonyericsson k800
مال من cid 52 هست
اینم عکس منو
![]()
قابل توجه دوستان ایکون انتن و باتری هم میتونید تغییر بدید.
یه منبع خیلی خوب برای دانلود کاستومایز و ... گوشی K800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا این منو خیلی زیباست Preview هم در فایل RAR هست:
خوب یاد بده چه جوری عوض کردی اخه میگن cid 52 باشه نمیشه هکش کرد.
ماله منم CID52 بود با SETOOL2LT خیلی راحت منو ، آکوستیک و درایور دوربین رو عوض کرد
حتی افکت نور صفحه کلید هم عوض میشه.
بچه ها تو همین فروم و فروم زیر PDF آموزششو گذاشتن من هم اصلا بلد نبودم با اون یاد گرفتم
آقا سعید ممنون. اما مطمئن هستید تو گوشی k800 عمل می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)