سلام
من یه w950 تمیز با وسایل کامل دارم میخام بفروشم به نظرتون چقدر میخرن ؟
120 تومن چطوره ؟
سلام
من یه w950 تمیز با وسایل کامل دارم میخام بفروشم به نظرتون چقدر میخرن ؟
120 تومن چطوره ؟
سلام
من می خوام w950 بخرم الان آکبندش تو بازار هست؟
سلام دوس عزیز.مبارک باشه.منم w950دارم و واقعا ازش راضیم ولی اگه میشه بگید چه جوری گوشیمو هک کنم که صفحه کلیدش فارسی هم داشته باشه و بگید چرا ترتیب smsها به هم میخوره.ممنون میشم زود خبرم کنی.اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه !منم w950 دارم!از نظر بلندي w580 بهتره ولي كيفيت صداي w950 بهتره ! مخصوصا كه هدستش تركونده !![]()
شماره گيرش لمسي نيست ! ولي كار باهاش راحته !
چطوري ميشه رمز گذاشت كه وقتي خواستيم آنلاك كنيم رمز بپرسه؟
خود گوشی چنین امکاناتی نداره، مگر اینکه روش برنامه نصب کنی که کار زیاد جالبی نیست!چطوري ميشه رمز گذاشت كه وقتي خواستيم آنلاك كنيم رمز بپرسه؟
سلام دوستان.
یه w950 دارم که چند ماهی هست خریدم و با هر بار شارژ کردن تقریباً دو روز کمتر جواب میده البته در حالت استندبای تا چند روز روشن میمونه حالا میخوام بدونم که این مقدار مصرف باطرب به خاطر مونیتوره و عادی هستش و یا غیر عادی.؟
دوست عزیز
میتونی بری به بخش " هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی " به این آدرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به تمامي دوست داران w950، من دو سال پيش اين گوشي رو داشتم و خيلي راضي بودم حالا دنبال دست دوممشم كه دوباره بگيرم. اگر كسي براي فروش داره بهم پ.خ بديد ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)