axxo با هاستش در سایت thepiratebay دعواش شده، اینه که تا اطلاع ثانوی فایل جدید آپلود نمی کنه. اگه فایل جدیدی هم به اسم axxo می بینین، فیک هست.
پیشنهاد می کنم تورنت های FxM و FXG رو دانلود کنین، از نظر کیفیت هیچی از axxo کم ندارن.
axxo با هاستش در سایت thepiratebay دعواش شده، اینه که تا اطلاع ثانوی فایل جدید آپلود نمی کنه. اگه فایل جدیدی هم به اسم axxo می بینین، فیک هست.
پیشنهاد می کنم تورنت های FxM و FXG رو دانلود کنین، از نظر کیفیت هیچی از axxo کم ندارن.
سلام آقا پیمان البته من به پای شما که عمرا نمی رسم
ولی ببینید ساده ترین راه پیدا کردن یه تورنت اینه که مثلا اسمه فلان فیلمو می نویسیم به اضافه کلمه تورنت وقتی اینو تو گوگل سرچ می کنی بالاخره حتی اگه تراکر خصوصی هم باشه باید یه جایی سرو کلش پیدا بشه ولی هرچه پیش میری هیچی پیدا نمیکنی جز اونایی که مثلا توی mininova thepirate bay isohunt ,btmon
باشن و بعد هم بشه تو چند تا سایت خصوصی عین همونها رو با سیدهای بیشتری پیدا کرد که با اون قوانین واقعا ... آدم باید بترسه که کی بن میشه کی عذرشو می خوان و.... این مزیتشون هم کم رنگ میشه من خودم بخصوص توی thepirate bay تورنتهای تک سید ه ودو سیده رو خیلی راحت دانلود کردم
البته demonoid یک استثنا بود من یکی خودم بعد از نابودشدنش لنگ لنگ شدم
در مورد axxo هم البته شما بهتر می دونید ولی من اینجوریی شنیده بودم که گویا یه گروه چند نفرن که با کپی رایت سانسور و خصوصی کردن و... مخالف هستن فیلمهای dvd رو تبدیل به xvid می کنن وتوی نت پخش می کنن تا برای همه قابل استفاده باشه وبعد هم کاربر های خصوصی توی تراکر های خصوصی آپ می کنن
ممنون از همه اساتید
لطفا ادرس ان فایل تورنت را اینجا بگذارید ما چک کنیم ببینیم مشکل چیست.
درسته SHABAHPASHA جان پيدا کردن تورنت از با استفاده از ګوګل و یه سرچ کوچولو خیلی راحت هست و ترکر هاش هم اکثر عمومی هستنولی ببینید ساده ترین راه پیدا کردن یه تورنت اینه که مثلا اسمه فلان فیلمو می نویسیم به اضافه کلمه تورنت وقتی اینو تو گوگل سرچ می کنی بالاخره حتی اگه تراکر خصوصی هم باشه باید یه جایی سرو کلش پیدا بشه ولی هرچه پیش میری هیچی پیدا نمیکنی جز اونایی که مثلا توی mininova thepirate bay isohunt ,btmon
باشن و بعد هم بشه تو چند تا سایت خصوصی عین همونها رو با سیدهای بیشتری پیدا کرد که با اون قوانین واقعا ... آدم باید بترسه که کی بن میشه کی عذرشو می خوان و.... این مزیتشون هم کم رنگ میشه من خودم بخصوص توی thepirate bay تورنتهای تک سید ه ودو سیده رو خیلی راحت دانلود کردم
البته demonoid یک استثنا بود من یکی خودم بعد از نابودشدنش لنگ لنگ شدم
در مورد axxo هم البته شما بهتر می دونید ولی من اینجوریی شنیده بودم که گویا یه گروه چند نفرن که با کپی رایت سانسور و خصوصی کردن و... مخالف هستن فیلمهای dvd رو تبدیل به xvid می کنن وتوی نت پخش می کنن تا برای همه قابل استفاده باشه وبعد هم کاربر های خصوصی توی تراکر های خصوصی آپ می کنن
ممنون از همه اساتید
ولی علت اینکه ګوګل فایل های ترکر های خصوصی رو نشون نمیده اینه که نمیتونه داخل سایت های خصوصی ( database) رو سرچ کنه من خودم چندین بار امتحان کردم ( ګوګل امکان جست و جو در سایت های خواص ) همین الان سعی کردم با استفاده از ګوګل داخل bitme رو سرچ کنم ولی هیچی نشون نداد بعد همون کلمات رو داخل خود سایت bitme سرچ کردم و فایل ها رو پیدا کرد.
در مورد axxo من خودم هم شنیدم کل زندګیش رو هم خوندم ولی همین چند هفته قبل داخل یکی از سایت ها در مورد axxo ګفته بودن که دی وی دی های سایت های خصوصی رو ریپ میکنه و خود سورس فایل هاش نیست
ولی هر کی هست کارش درسته من قبلا ها خیلی از تورنت هاش استفاده کردم و وقعا کیفیت و سرعت خوبی داشتن
اقا اینم لینک تورنت برای فیلم امریکن پای هست من 5 روز پیش داشتم دانلود می کردم که منصرف شدم و کاری پیش اومد الان که می خوام دانلود کنم نمی شه یه راهنمایی کنید حدود 100 مگابایتش رو گرفتم
اینم لینک تورنت
(درخواست سید با ترکر می خواد)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل تورنت از isohunt برداشته شده . تست کردم 762 seed و peer 247 دارد و من در مدت 1 min به 43 تا peer وصل شدم (احتمالا بقیه سرعتشان خیلی زیاد است که اینجوری شده ) . ولی برای من تمام قسمت های فایل موجود است. اگر در ان بخش اخر گیر کردی باید صبر کنی چون کسایی که ان بخش را گرفتن کم هستند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من چیکارش کنم هر چی وا می ستم چیز ی نمی شه
از صفحه اصلی نرم افزار عکس گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشیداین فایل ارور داده در حال در یافت نیست چی کارش کردین ؟ دوباره دکمه دریافت را بزنید تا دریافت کند.
و موقع دریافت ازش عکس بگیرید.
رو فایلت رایت کلیک کن و force recheck رو بزن بعد دوباره شروع به دانلود کناقا من چیکارش کنم هر چی وا می ستم چیز ی نمی شه
اقا درست شد من فایل ی که داشت دانلود می کرد رو انتقال داده بودم یه جای دیگه برای همین فایل رو پیدا نمی کرد تا ادامه بده به ججای قبلی اووردم و درست شد و سید ها و داره تن تن بالا می ره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)