سلام
آقا مهدي لطف ميكني بيشتر راهنمايي كني(البته فرموديد كه خاطرتان نيست)نوشته شده توسط mehdi_7070
با تشكر
سلام
آقا مهدي لطف ميكني بيشتر راهنمايي كني(البته فرموديد كه خاطرتان نيست)نوشته شده توسط mehdi_7070
با تشكر
از اساتيد كسي هست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
يكي از دوستان لينكي براي مترجم پارس گذاشته اما روش كار با اون رو نميدونم.اسم اين فايل اينه:
8fda-img-parsmabna
كه شامل فايلهاي زير هستش
disk.bin
disk.fmt
disk.rpt
disk.wri
لطفا يكي كمك كنه
چيكارش كنم يكم توضيح بدين
ممنون
من كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو مي خوام
masoudkhsh
مربوط به اينجا نميشه
آقا درست هر قفلي رو ميشه شكست.ولي يه روشي كه حد اقل زياد كار ببرهشكستنش.در ضمن شرمنده بايد تاژيكارو نگا مي كردم ولي به خدا وقت ندارم الان هم شب ساعت 3 كه بيكار شدم اومدم ژاي كامپيوتر.
آقا اصلا يه امداد فوري از برو بچ پي سي ورد مي خوام.
مهدي 7070 عزيز
--------------------------------------------------------------------------------
از اساتيد كسي هست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
يكي از دوستان لينكي براي مترجم پارس گذاشته اما روش كار با اون رو نميدونم.اسم اين فايل اينه:
8fda-img-parsmabna
كه شامل فايلهاي زير هستش
disk.bin
disk.fmt
disk.rpt
disk.wri
لطفا يكي كمك كنه
چيكارش كنم يكم توضيح بدين
ممنون
من كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو مي خوام
همون طور كه گفتي با winimage بازش كردم اما فايل ايميج گرفته شده 1.04 مگا بود نه 1.44
با تشكر
خوب پس چي كار كنيم كه درست رايت بشهنوشته شده توسط peyman khatar
يعني هم اتوراني كه برا برناممون ساختيم باضافه اتوراني كه خود نرم افزار داره داخل سي دي ميذاريمنوشته شده توسط mehdi_7070
بچه ها من دودل شدم كه كپيش كنم يا نه البته كپيش كردم دو سه بارم امتحلان كردم ولي چيز مشكوكي تو سخت افزارم نديدم (سيدي ويرانگرفوق حرفه اي) حالا موندم استفاده كنم يا نه شماها ميفرماييد چيكار كنمنوشته شده توسط mehdi_7070
بعد آقا مهدي با چي ايميج بگيرم (اشكال از گيرنده است)
راستي آقا اين ولاء رو يه كم زودتر جوابشو بدي بد جوري محتاجم ولي فكر نميكنم كلون بتونه بزنه شايد موقعي كه شما سيدي كپيث را تست ميكردي اورجينالش تودرايو بوده
خيلي آقايي
نوشته شده توسط peyman khatar
سلام آقا پيمان گل
دست شما درد نكنه.
بي زحمت لطف كنيد لينك دانلود كلون 3.2.1.1 را بگذاريد.
با تشكر.
آقا صادق برنامه رو لينك شو توpmزدم كلون نميگم ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)