تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 307 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من که دارم ازلینوکس خسته می شم البته مشکل از لینوکس نیست تقصیر از منه که داشتن اینترنت پرسرعت گناه کبیره من محسوب میشه چرا که اینترنت فقط برای کفار و در بلاد کفر مجازه . ما اصلا نیازی نداریم به همچین چیزهایی که باعث گمراهی بنی بشر از دین و دنیا میشه . منم باید برم به معنویاتم برسم ( بزارین روحساب ناراحتی من با اینترنت 24 کیلو بیتی )

من که نه می تونم بدون اینترنت یک فایل mp3 در لینوکس اجرا کنم نه درایو کارت گرافیگم رو دارم و ... فکر کنم باید از لینوکس خداحافظی کنم
    راستی نمیشه جای دیگه درایوها رو دانلود کرد و به صورت افلاین به سیستم داد ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه dodor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    بنده امروز تونستم لینوکس اوبونتو 9.10 را در کنار ویندوز سون نصب کنم اما چند سوال دارم

لینوکس را من از مجموعه کینگ 16 تایی نصب کردم.

سوال اول: نسخه ویندوز سون من 64 بیتی است( البته انهم به خاطر 8 گیگ رم ) اما موقع نصب لینوکس گزینه ای که باشه من نسخه 32 یا 64 بیتی را انتخاب کنم پیدا نکردم البته بعد نصب توی لینوکس گشتم و دیدم لینوکسی که من نصب کردم 32 بیتی است

سوال دوم :مادربرد من گیگا مدل EP45 UD3P V 1.6 است وقتی سی دی مادربرد را گذاشتم توی سی دی هیچ چیزی را نشان نداد در واقع درایور را من میخواستم نصب کنم که نشد توی سایت گیگا هم درایوری برای لینوکس نبود

سوال سوم: درایور کارت گرافیکی را که برای لینوکس بود دانلود کردم اما نصب نشد
    فعلا همین 3 تا بقیه اش هم برای بعد
    با تشکر
    سلام دوست من!
    در مورد سوال اولتون باید بگم شما از ابتدا باید نسخه ی ۶۴ بیتی رو نصب می کردید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی از ابتدا نسخه رو باید انتحاب کرده و آن رو نصب کرد.
    سوال دومتون : شما چه چبز رو می خواهید از روی سی دی مادربوردتون نصب کنید ؟ اگر منظورتون کارن صدا یا شبکه و یا یو اس بی است اصلا نیازی نیست چون اونها در کرنل به صورت default هست و نصب میشن. اگر منظورتون چیز خاصی است لطفا بیان کنید.
    و سوال سوم یرند کارت گرا فیک تون چیه؟ ati or nvidia . چه جوری نصبش می کنید و پیغام خطا چه چیز است. لطفا اینها را بگید تا راحتتر بشه تصمیم گرفت.
    موفق باشید.

3. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    من که دارم ازلینوکس خسته می شم البته مشکل از لینوکس نیست تقصیر از منه که داشتن اینترنت پرسرعت گناه کبیره من محسوب میشه چرا که اینترنت فقط برای کفار و در بلاد کفر مجازه . ما اصلا نیازی نداریم به همچین چیزهایی که باعث گمراهی بنی بشر از دین و دنیا میشه . منم باید برم به معنویاتم برسم ( بزارین روحساب ناراحتی من با اینترنت 24 کیلو بیتی )

من که نه می تونم بدون اینترنت یک فایل mp3 در لینوکس اجرا کنم نه درایو کارت گرافیگم رو دارم و ... فکر کنم باید از لینوکس خداحافظی کنم
    با تشکر
    سلام دوست من!
    چه مشکلی براتون پیش اومده؟ شما کلا adsl ندارید ؟ بشما می تونید فایل ها رو از طریق کافینت دریافت کنید. و انشا الله برای adsl هم اقدام کنید. (البته اگر ندارید) چون من منظورتون رو متوجه نشدم.
    شما از دوستاتون نمی تونید فایل ها رو بگیرید؟ من هم یک زمانی مثل شما بودم اما هیج وقت اینجوری نشدم! شما سعی خودتون رو بکنید.
    در ضمن اگر شما خداحافظی از لیتوکستون بکنید آیا سیستم عامل دیگری(منظورم ویندوز!) هست که شما از اون خسته نشید ؟ آیا مشکلاتتون برطرف میشه؟! البته هر طور خودتون میدونید درست است همون کار رو انجام بدید.
    موفق باشید
    Last edited by dodor; 12-04-2010 at 22:13.

5. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من فکر میکردم مثل ویندوز خوش گزینه میاره که کدوم نسخه را میخواهید نصب کنید این نسخه هم که توی مجموعه کینگ بود 32 بیتی بود

کارت گرافیکی ati 4870 است درایور رو دانلود کردم
    ایرادی که داد نوشته بود با یونی کد سازگار نیست UTF-8 و شما باید یونی کد را عوض کنی من هم راستش نمیدونستم کدام یونی را جایگزین کنم

اما برای مودم دی اس ال که من از لن اون استفاده میکنم کانکشن ایجاد کردم اما کانکت نشد و من هم مجبور شدم مودم را به صورت اتوماتیک دربیاورم که با روشن شدن سیستم خودش کانکت بشه البته این شمکلی نیست و بعد هم میشه حلش کرد

و ضمنا این مخزن ها را باید از کجا تهیه کرد و یا اینکه از کجا میشه دانلودش کرد

با تشکر
    Last edited by 123list; 12-04-2010 at 22:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    می تونید لوگ فایل خطای نصب کارت گرافیکتون رو اینجا بذارید؟ چون نمی دونم دقیقا مشکل چی است؟
    موفق باشید.

8. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

با سلام

با تشکر
    شما میتونید از توزیع هایی که همه ی کدک ها و برنامه های اضافه رو به صورت پیش فرض دارند استفاده کنید ، مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... تا کمبود اینترنت پرسرعت کمتر احساس بشه !

10. این کاربر از sudotux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام دوست من!
    چه مشکلی براتون پیش اومده؟ شما کلا adsl ندارید ؟ بشما می تونید فایل ها رو از طریق کافینت دریافت کنید. و انشا الله برای adsl هم اقدام کنید. (البته اگر ندارید) چون من منظورتون رو متوجه نشدم.
    شما از دوستاتون نمی تونید فایل ها رو بگیرید؟ من هم یک زمانی مثل شما بودم اما هیج وقت اینجوری نشدم! شما سعی خودتون رو بکنید.
    در ضمن اگر شما خداحافظی از لیتوکستون بکنید آیا سیستم عامل دیگری(منظورم ویندوز!) هست که شما از اون خسته نشید ؟ آیا مشکلاتتون برطرف میشه؟! البته هر طور خودتون میدونید درست است همون کار رو انجام بدید.
    موفق باشید
    با سلام و تشکر
    adsl بخوره تو سرم . من توي يه روستا زندگي مي کنم که حداکثر سرعت 24 کيلو بيت است ( قابل توجه وزير ارنباطات که ميگه اينترنت ما هيچ مشکلي نداره ) تازه اونم با چه هزينه اي . از adsl هم تا چند قرن بعد خبري نيست
    پس من بايد به شهرهاي مجاور برم و درايوها رو اونجا دانلود کنم و به صورت افلاين به سيستم عامل بدم . در مورد پخش فايلهاي mp3 هم ميشه همون کدک يا چيزي که مي خواد براي پخش رو . از کافي نت بگيرم ؟
    براي اهنمايي بيشتر دوباره مزاحم ميشم . چون الان dc ميشه
    با تشکر

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
    Last edited by K1lou; 13-04-2010 at 10:22.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

خوب کار کردن با اين توزيع ها که زياد مشکل نيست چون همونطور که مي دونيد من تازه دارم ياد مي گيرم . و شما کدوم توزيع رو براي من پيشنهاد مي کنيد ؟ اولين استفاده من از ubuntu 9.10 بوده
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام

من نسخه 64 بیتی رو دانلود کردم و 32 بیتی راپاک و 64 را نصب کردم .

برای کارت گرافیکی من اکتیوش کردم و خودش انرا دانلود کرد ( چون هیچ برنامه ای برای عکس گرفتن از خطا نداشتم مجبور شدم این کار رو انجام بدم )

اما چند تا مشکلی که برام پیش امده
    اولیش اینکه من فایرفاکس جدید و چند نرم افزار دیگه که برای لینوکس است را دانلود کردم توی همین لینوکس انها را اکستراکت کردم وقتی توی فایلها میروم تا انها را نصب کنم نمیدونم روی کدوم فایل کلیک کنم تا برنامه نصب بشه مثل ویندوز فایل exe نداره حالا من چطور باید انها را نصب کنم؟

من سی دی مخازن را نتونستم بخرم چونکه همچین چیزی توی هیچ فروشگاهی نبود الان من میخواهم لینوکس را اپدیت کنم روش اتوماتیک مشکلی نداره اما من میخواهم خودم انها به صورت دستی دانلود کنم تا بعدا از انها اگه لینوکس پاک شد دوباره استفاده کنم کدوم سرور و سایتی اپدیتها را داره ؟

من دیروز برای حل مشکل اینترنت سه تا فایل دانلود کردم تا مشکل کانکشن حل بشه که البته با نصب این سه تا فایل حل شد
    اما یک فایل به صورت دوجور بود
    یکی با این مشخصات network-manager_0.8-0ubuntu5~nmt5~karmic_i386.deb
    و دیگری network-manager-dev_0.8-0ubuntu5~nmt5~karmic_i386.deb
    این دو فایل چه تفاوتی باهم دارند هردوشون ظاهرا یکی هستند اما فایل دوم یک پسوند با dev داره؟

یک برنامه برای عکس گرفتن از دسکتاپ لازم دارم که نتونسته ام برای لینوکس پیدا کنم ؟

فعلا مشکلات من بودند البته برای دو روز با لینوکس خیلی زیاده اما خوب ادم چیزهای زیادی یاد میگیره که ارزششو داره
    با تشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

خوب کار کردن با اين توزيع ها که زياد مشکل نيست چون همونطور که مي دونيد من تازه دارم ياد مي گيرم . و شما کدوم توزيع رو براي من پيشنهاد مي کنيد ؟ اولين استفاده من از ubuntu 9.10 بوده
    با تشکر
    سلام...
    خیلی خوشحالم که پیگیر مشکلاتتون هستید.

ببینید توزیع هایی هستند که می تونید از اونها بدون داشتن اینترنت استفاده کنید، و یا توزیعی مانند اوبونتو در ایران براش یک ( یا چند ) سی دی به نام هما وجود داره که می تونید با خرید اونها نیاز خودتون رو به اینترنت محدود کنید به فقط و فقط آپدیت ها، توزیع هایی که همکار عزیزم حسین گفت خیلی خوب هستند، اوبونتو ( و خانوادش) هم خیلی خوبند ولی خوب شما به دیسک هما نیاز دارید - اگر اینترنت نداشته باشید.

یک مسئله رو هم دوستانه بهتون بگم، بعد از حدود 4-5 سال که از اولین تجربه ی لینوکسی من می گذره، راحت بگم، اگر می خواهید در لینوکس فقط به دنبال کارهای ساده ی ویندوزی بگردید ویندوز رو بهتر می بینید در آینده، اما اگر دنبال این هستتید که به عالم کامپیوتر و مخصوصا سیستم عامل به صورت تخصصی وارد بشید اون موقع هست که ویندوز رو در حد یک برنامه ی ساده خواهید دید.
    بنابراین از همین اول تصمیمتون رو بگیرید.

15. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •