تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 400 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فریمور جدید HIWEB واقعا پایدار و خوبه و قابلیت انتخاب MIMO 4*4 و CA داره روی حالت MIMO علامت آنتن روی +4G هم میره ولی من افزایش سرعتی حس نکردم
    دوستان دیگه هم تست کنن نتیجه رو برا بقیه بذارن
    لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آنلاک هست؟

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه nobody2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

دوستانی که در زمینه برنامه نویسی و ویرایش فریمور مودمها مهارت دارند، جهت کمک و آموزش به دوستان برای Repack و Unpack فایل های فریمور و نحوه فلش آنها بر روی مودم، یک پست جدیدی تو فروم ایجاد کنید تا بتونیم با فریمورهای کاستوم شده خیلی از قابلیت های مودم رو که توسط هواوی در فریمور غیر فعال شده دوباره فعال کنیم.
    من فریمور «های وب» رو اکسترکت کردم که دیدم خیلی از گزینه ها مانند: USSD ، نمایش تمامی باندهای فرکانسی جهت قفل شبکه، مشاهده مشخصات دکل و... در WebUI فریمور غیرفعال بود که به راحتی میشه فعالشون کرد. در خیلی از تالارها خارجی چنین آموزش هایی رو کاربران بین خودشون تبادل می کنند که در تالارهای گفتگوی ایرانی کمتر دیده میشه.
    سلام
    دوست عزیز اگر امکان داره اول از همه خودتون بگید با چطور و با چه نرم افزاری فریمور را اکسترکت کردید و چطور دیدید گزینه ها غیر فعال هست ؟ در کدوم فایل و با چه نرم افزاری ؟
    اگر هم لینکی از تاپیک های خارجی دارید بزارید .

3. این کاربر از nobody2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اگر امکان داره اول از همه خودتون بگید با چطور و با چه نرم افزاری فریمور را اکسترکت کردید و چطور دیدید گزینه ها غیر فعال هست ؟ در کدوم فایل و با چه نرم افزاری ؟
    اگر هم لینکی از تاپیک های خارجی دارید بزارید .
    چشم دوست عزیز. من به صورت جزء به جزء میگم تا افراد مبتدیی مثل من بهتر متوجه بشند و یه آغازی باشه برای تکامل آن.
    بیشتر برای ویرایش کردن فریمورها از فرمان های لینوکسی استفاده می کنند. اما من یه برنامه ای پیدا کردم که در محیط ویندوز فایل bin فریمور رو اکسترک می کنه.

1- فایل مقابل رو دانلود و اکسترکت کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- فایل Bin. فریمور مورد نظرتون را رو در پوشه ای که اکسترکت کردید، کپی کنید.(برای نمونه در اینجا از فریمور HiWeb استفاده می کنیم)
    3- در داخل پوشه، فایل extract.cmd رو اجرا کنید.
    4- در محیط Cmd باز شده، از شما می خواهد که جهت اکسترکت کردن فریمور یکی از حروف یا اعداد کیبرد(از A تا Z و یا 1 تا 10) وارد کرده و اینتر را بزنید.
    5- اکنون فریمور شما در اون پوشه به صورت 12 فایل bin. جدید اکسترکت میشه که این فایل ها با نرم افزار 7zip قابل باز کردن و اکسترکت هستند.
    6- در اینجا ما برای نمونه فایل WebUI رو اکسترکت می کنیم. چون خیلی از قابلیت ها که تو فریمور مودم موجوده اما شرکت هواوی نمایش آنها را در WebUI غیرفعال کرده و از دسترس ما خارج شده.
    7- بعد اکسترکت کردن webUI در پوشه اکسترکت شده پوشه config رو را باز می کنیم.
    8- در پوشه config پوشه های زیادی مثل VPN ، Network و... که در بردارنده فایل هایی با پسوند Xml. هستند که با مرورگر کامپیوتر باز میشند و با نرم افزار Notepad پارامترهای آنها قابل ویرایش هستش، وجود داره.
    9- برای نمونه من در پوشه config پوشه USSD فایل config.xml را با مرورگر باز می کنم که مشاهده میشه در میان خط <enable>0</enable> مقدار صفر وارد شده. عدد صفر نشان دهنده نامشخص بودن فرمان و یا غیرفعال بودن یک فرمان است. به همین خاطر هستش که شما در WebUI فریمور HiWeb گزینه USSD رو نمی بینید و از دسترس شما خارج شده است. برای فعال کردن مجدد آن کافیه همین فایل را با Notepad باز کنید و مقدار آن را از 0 به 1 تغییر دهید و آن را ذخیره کنید. اکنون شما گزینه USSD رو در فریمور HiWeb فعال کرده اید.

برای Repacking مجدد پوشه و فایل های bin. فریمور مودم دقیقا نمی دونم باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم و اینکه اگه با 7zip به فایل bin. مجددا repacking کنیم، آیا هنگام فلش توسط مودم قابل شناساییه یا نه.
    Last edited by balouchi; 31-07-2018 at 22:10.

5. 7 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تو سایت فلپینی زیر یه چیزهایی درباره ویرایش WebUI مودم B315 گفته شاید جهت اطلاعات تکمیلی برای برخی دوستان مفید باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    با توجه به دو پست قبل که دوستمون گذاشتن متوجه شدم برنامه balong_flash.exe قابلیت اکسترکت فریمور رو هم داره
    بنده رفتم سورس برنامه رو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در داخل سورس فایل balong_flash.c رو اگه باز کنین قسمت help نرم افزار به زبان روسی نوشته شده که با گوگل ترنسلیت انگلیسیش کردم
    کد:
    خب همون طور که مشخص هست با flag های -e یا -s میشه فایل فریمور رو به ترتیب بدون header و با header اکسترکت کرد
    برای مثال
    کد:
    در قسمت توضیحات برنامه README نوشته که این برنامه قابلیت فلش فریمور رو از طریق پوشه حاوی فایل های فریمور داره(روشش رو ذکر نکرده)
    واین نشون میده لازم نیست حتما ما مجددا فریمور رو pack کنیم
    کد:
    تو پروژه های توسعه دهنده همین برنامه برنامه ای به نام qhuaweiflash وجود داره
    که در توضیحاتش نوشته ابزاری دارای محیط گرافیکی برای فلش مودم و روتر و ویرایش فایل فریمور
    متاسفانه فقط سورس هست و build ازش وجود نداره
    یکی از دوستان اگه زحمتشو بکشه اینو کامپایل کنه بزار فایل اجراییشو اینجا عالی میشه

9. 5 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

پيش فرض

بسیار عالی
    من هم یک برنامه پیدا کردم که باید کامپایل بشه .GUI هست ولی به زبان چینی :
    HuaWei Router Firmware Editor - GUI
    https://github.com/csersoft/HWFW_GUI

11. 5 کاربر از nobody2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بسیار عالی
    من هم یک برنامه پیدا کردم که باید کامپایل بشه .GUI هست ولی به زبان چینی :
    HuaWei Router Firmware Editor - GUI
    https://github.com/csersoft/HWFW_GUI
    در قسمت release فایل کامپایل شده هست

13. 4 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    با توجه به دو پست قبل که دوستمون گذاشتن متوجه شدم برنامه balong_flash.exe قابلیت اکسترکت فریمور رو هم داره
    بنده رفتم سورس برنامه رو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در داخل سورس فایل balong_flash.c رو اگه باز کنین قسمت help نرم افزار به زبان روسی نوشته شده که با گوگل ترنسلیت انگلیسیش کردم
    کد:
    خب همون طور که مشخص هست با flag های -e یا -s میشه فایل فریمور رو به ترتیب بدون header و با header اکسترکت کرد
    برای مثال
    کد:
    در قسمت توضیحات برنامه README نوشته که این برنامه قابلیت فلش فریمور رو از طریق پوشه حاوی فایل های فریمور داره(روشش رو ذکر نکرده)
    واین نشون میده لازم نیست حتما ما مجددا فریمور رو pack کنیم
    کد:
    تو پروژه های توسعه دهنده همین برنامه برنامه ای به نام qhuaweiflash وجود داره
    که در توضیحاتش نوشته ابزاری دارای محیط گرافیکی برای فلش مودم و روتر و ویرایش فایل فریمور
    متاسفانه فقط سورس هست و build ازش وجود نداره
    یکی از دوستان اگه زحمتشو بکشه اینو کامپایل کنه بزار فایل اجراییشو اینجا عالی میشه
    تشکر. بسیار عالی و مفید. دوستان دیگه هم اگه اطلاعات و تجربه ای در این زمینه دارند اعضای گروه رو جهت ویرایش فریمورها یاری کنید.
    تو لینک زیر از سایت 4pda نرم افزارها و اطلاعات خوبی جهت ویرایش فریمور مودمها وجود داره که اعضا می تونند از اون استفاده کنند.

Last edited by balouchi; 01-08-2018 at 06:59.

15. 6 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    جلو مونیتور

17. 4 کاربر از nobody2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. 3 کاربر از balouchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •