آنلاک هست؟
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
آنلاک هست؟
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
سلام
دوست عزیز اگر امکان داره اول از همه خودتون بگید با چطور و با چه نرم افزاری فریمور را اکسترکت کردید و چطور دیدید گزینه ها غیر فعال هست ؟ در کدوم فایل و با چه نرم افزاری ؟
اگر هم لینکی از تاپیک های خارجی دارید بزارید .
چشم دوست عزیز. من به صورت جزء به جزء میگم تا افراد مبتدیی مثل من بهتر متوجه بشند و یه آغازی باشه برای تکامل آن.
بیشتر برای ویرایش کردن فریمورها از فرمان های لینوکسی استفاده می کنند. اما من یه برنامه ای پیدا کردم که در محیط ویندوز فایل bin فریمور رو اکسترک می کنه.
1- فایل مقابل رو دانلود و اکسترکت کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- فایل Bin. فریمور مورد نظرتون را رو در پوشه ای که اکسترکت کردید، کپی کنید.(برای نمونه در اینجا از فریمور HiWeb استفاده می کنیم)
3- در داخل پوشه، فایل extract.cmd رو اجرا کنید.
4- در محیط Cmd باز شده، از شما می خواهد که جهت اکسترکت کردن فریمور یکی از حروف یا اعداد کیبرد(از A تا Z و یا 1 تا 10) وارد کرده و اینتر را بزنید.
5- اکنون فریمور شما در اون پوشه به صورت 12 فایل bin. جدید اکسترکت میشه که این فایل ها با نرم افزار 7zip قابل باز کردن و اکسترکت هستند.
6- در اینجا ما برای نمونه فایل WebUI رو اکسترکت می کنیم. چون خیلی از قابلیت ها که تو فریمور مودم موجوده اما شرکت هواوی نمایش آنها را در WebUI غیرفعال کرده و از دسترس ما خارج شده.
7- بعد اکسترکت کردن webUI در پوشه اکسترکت شده پوشه config رو را باز می کنیم.
8- در پوشه config پوشه های زیادی مثل VPN ، Network و... که در بردارنده فایل هایی با پسوند Xml. هستند که با مرورگر کامپیوتر باز میشند و با نرم افزار Notepad پارامترهای آنها قابل ویرایش هستش، وجود داره.
9- برای نمونه من در پوشه config پوشه USSD فایل config.xml را با مرورگر باز می کنم که مشاهده میشه در میان خط <enable>0</enable> مقدار صفر وارد شده. عدد صفر نشان دهنده نامشخص بودن فرمان و یا غیرفعال بودن یک فرمان است. به همین خاطر هستش که شما در WebUI فریمور HiWeb گزینه USSD رو نمی بینید و از دسترس شما خارج شده است. برای فعال کردن مجدد آن کافیه همین فایل را با Notepad باز کنید و مقدار آن را از 0 به 1 تغییر دهید و آن را ذخیره کنید. اکنون شما گزینه USSD رو در فریمور HiWeb فعال کرده اید.
برای Repacking مجدد پوشه و فایل های bin. فریمور مودم دقیقا نمی دونم باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم و اینکه اگه با 7zip به فایل bin. مجددا repacking کنیم، آیا هنگام فلش توسط مودم قابل شناساییه یا نه.
Last edited by balouchi; 31-07-2018 at 22:10.
تو سایت فلپینی زیر یه چیزهایی درباره ویرایش WebUI مودم B315 گفته شاید جهت اطلاعات تکمیلی برای برخی دوستان مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با توجه به دو پست قبل که دوستمون گذاشتن متوجه شدم برنامه balong_flash.exe قابلیت اکسترکت فریمور رو هم داره
بنده رفتم سورس برنامه رو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در داخل سورس فایل balong_flash.c رو اگه باز کنین قسمت help نرم افزار به زبان روسی نوشته شده که با گوگل ترنسلیت انگلیسیش کردم
خب همون طور که مشخص هست با flag های -e یا -s میشه فایل فریمور رو به ترتیب بدون header و با header اکسترکت کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مثال
در قسمت توضیحات برنامه README نوشته که این برنامه قابلیت فلش فریمور رو از طریق پوشه حاوی فایل های فریمور داره(روشش رو ذکر نکرده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واین نشون میده لازم نیست حتما ما مجددا فریمور رو pack کنیم
تو پروژه های توسعه دهنده همین برنامه برنامه ای به نام qhuaweiflash وجود دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که در توضیحاتش نوشته ابزاری دارای محیط گرافیکی برای فلش مودم و روتر و ویرایش فایل فریمور
متاسفانه فقط سورس هست و build ازش وجود نداره
یکی از دوستان اگه زحمتشو بکشه اینو کامپایل کنه بزار فایل اجراییشو اینجا عالی میشه
بسیار عالی
من هم یک برنامه پیدا کردم که باید کامپایل بشه .GUI هست ولی به زبان چینی :
HuaWei Router Firmware Editor - GUI
https://github.com/csersoft/HWFW_GUI
در قسمت release فایل کامپایل شده هست
تشکر. بسیار عالی و مفید. دوستان دیگه هم اگه اطلاعات و تجربه ای در این زمینه دارند اعضای گروه رو جهت ویرایش فریمورها یاری کنید.
تو لینک زیر از سایت 4pda نرم افزارها و اطلاعات خوبی جهت ویرایش فریمور مودمها وجود داره که اعضا می تونند از اون استفاده کنند.
Last edited by balouchi; 01-08-2018 at 06:59.
اینجا هم چند نرم افزار خوب دیدم :
فایل Config فریمور Hi Web
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)