دوستان الان بغیر از تهران کدوم شهرها vdsl توش راه افتاده؟
دوستان الان بغیر از تهران کدوم شهرها vdsl توش راه افتاده؟
اینجا ( تهران ) هم خبری نیست. فکر کنم با این سرعتی که مخابرات پیش گرفته، سال دیگه این موقع ( یعنی 1400/2/23 ) شاید 30% از مشترکا رو بتونه VDSL کنه!
در شهرهای بزرگ فیبرنوری بطور پراکنده و نصفه کاره موجوده, تهران کرج اصفهان تبریز مشهد قم شیراز...
تمام مودم های asus vdsl گزینه تغییرات خط دارند
کسی از شرکت های دیگر اطلاع داره؟
Last edited by dadash42; 12-05-2020 at 16:57.
بگمونم بعضی مراکز استان ها باید از قبل راه اندازی شده باشد. مثلا شاتل دزفول رو قبلا شروع کرده بود. برای صبانت هم شهر پردیس خبرش بود. مشهد هم طرح های تانوما و وی دی اس ال داره. قم هم که با تهران در حال اقدامه. اذربایجان شرقی هم طرح های وی دی اس ال داره. در گیلان هم نمایندگی تانوما هست پس وی دی اس ال نبود مهم نیست. باید با مخابرات پیگیری کنید.
پیشگامان هم زد تو خط vdsl!
ثبت نام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آسیاتک:(انگار اسیاتک مدتیه زده خیال کردم جدید تبلیغ کرده)
تو تعرفه های دیدبان نت هم بسته های vdsl اومده:
امیدوارم تخیلی و الکی نباشه
Last edited by alidorost; 13-05-2020 at 04:24.
یعنی فیبرنوری و vdsl از محاصره مخابرات درمیاد؟
مثل اینکه سرمایه گذاران دنبال مکان جدید برای پولشون هستند
حتماً از املاک, سکه و ماشین سود بیشتری دارهپول جمع کنیم کافو بخریم
Last edited by dadash42; 13-05-2020 at 04:04.
واقعا هیچی نمیشه تو این مملکت پیشبینی کرد...
معلوم نیس چه خبره؟!
دوستان بي زحمت ميتونيد از اسپيد تست از vdsl تون بذاريد ببينيم اوضاع vdsl مخابرات چطوريه چون منطقه ي ما فيبر نوري هست و الان زنگ زدم شاتل گفت به فيبر vdsl نميدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من مهم نیست وایفای داشته باشه چون روتر های قدرتمندی دارم. هر برندی باشه معرفی کن میخوان از خارج بفرستن برام
یک مودم بگیر که 35B یا همون super vdsl ساپورت کنه خیالت راحت بشه یک دفعه، مثل این مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل، اگرم براتون مهم نیست همون مودم asus که تا 30a ساپورت کنه بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)