رنگ بزنید ببینید به کدوم نمایندگی دادن بعد با خود نمایندگی تماس بگیرید.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
رنگ بزنید ببینید به کدوم نمایندگی دادن بعد با خود نمایندگی تماس بگیرید.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ممنون بابت جواب تا شنبه صبر میکنم ببینم چی میشه
دوستان شما هم شب ها با قطعی های زیاد موقع دانلود مواجه هستید؟ قطعی اینترنت وای فای باید مجددا به صورت دستی برطرف بشه و دوباره متصل شم (چه گوشی چه کامپیوتر) و حتی با وجود فعال کردم تیک اتصال اتوماتیک باز هم راه حل همینه برای همین از کابل LAN برای اینترنت کامپیوتر استفاده کردم ولی همچنان قطعی های پی در پی رو دارم و حدس می زنم بعضی فایل های rar ای هم که دانلود میشه مشکل دار هستن که موقع اکسترکت حتی با ریپیر کردن هم همچنان مشکل دار باشن.
راه حلی دارید آیا؟
Last edited by N O V A L I S; 23-08-2017 at 15:20.
دهن مارو سرویس کردن اینقدر اینترنت قطع شد . معلوم نیست دارن چیکار میکنن باز
Last edited by rezausa2020; 23-08-2017 at 15:31.
موقع دانلود قطع میشه.اوقات دیگه قطع میشه ، کلا هر وقت دوست داشته باشه قطع میشه. همین الان هم پشت سر هم قطع و وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی میگه اختلال داریم
من چند سال مبین نت داشتم وایمکس وtdدقت کنید. هروقت به هردلیل باهرمشکلی زنگ میزدم پشتیبانی میگه اختلال داریم چند ساعت دیگه درست میشه.اگر به جای 115اشتباهی به مبین نت زنگ بزنی بگی بابام داره میمیره میگه چند ساعت دیگه درست میشه....
بهتر اینکه مثل من بندازینش توی انباری به کسی هم نفروشین که شارجش کنه بره تو جیب مبین نت
من چند سال مبین نت داشتم وایمکس وtdدقت کنید. هروقت به هردلیل باهرمشکلی زنگ میزدم پشتیبانی میگه اختلال داریم چند ساعت دیگه درست میشه.اگر به جای 115اشتباهی به مبین نت زنگ بزنی بگی بابام داره میمیره میگه چند ساعت دیگه درست میشه....
بهتر اینکه مثل من بندازینش توی انباری به کسی هم نفروشین که شارجش کنه بره تو جیب مبین نت
کلا اعتباری بهش نیست حتما باید یه نت دیگه کنارش داشت یا کلا بیخیالش شد. طرف می گفت طبق قوانین تا 14 ساعت در ماه مجاز به قطعی هستیم
البته ناگفته نماند که امروز هم نت مخابرات کلا قطع بود دیگه هرکدومشون یه آشغاله از این چاله میری تو یه چاله دیگه
بازم شرکتهایی که هاست و امکانات جانبی ندارند از بقیه بهترند وگرنه مثل اسیاتر میگه فقط بشین از هاست خودمون دانلود کن، خواستم بگم که بدترشم هست
دیگه رسما رو دانلود شبانه ی 1000!!!!!!!! گیگ در ماه بسته ای که خریدم حسابی باز نمی کنم!! دیشب از ساعت 3 تا 7 زحمت کشیدن 3 گیگ دانلود کردن!!! خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوون!!
Last edited by N O V A L I S; 24-08-2017 at 08:14.
دوستان من تازه مودم به دستم رسید چنتا سوال داشتم :
1- الان فعلا از همون طرح 10 گیگ + 10 گیگ شبانه استفاده میکنم میخواستم بدونم تایم مصرف شبانه 7-2 هست یا 7-3 ؟
2- اقتصادی ترین طرح بنظرتون کدومه ؟
3- طرح 1 تا 4 مگش کف سرعتش از 1 مگ شروع میشه (مثل مخابرات نباشه 1 مگش نهایت 120 کیلوبایت باشه )![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)