من یه گوشی می خوام
1- سیمبیان داشته باشه
2-بلوتوث حتما داشته باشه (اینفرورد هم لگه داشته باشه که چه بهتر)
3-کیفت عکسش مطلوب باشه
4-قیمتش دورو ور 200 تومن باشه
5-صفحه نمایشش حداقل 208*176 باشه
6-بلند گوهاش هم خوب باشه
به نظر شما چی خوبه
من یه گوشی می خوام
1- سیمبیان داشته باشه
3-کیفت عکسش مطلوب باشه
6-بلند گوهاش هم خوب باشه
به نظر شما چی خوبه
Last edited by ipo; 13-08-2007 at 00:16.
نظرم میگه بگم 5200 البته یه کو چو لو پول بزاری بهتره یه حافظه دو گیگ بگیری البته ببخشید سیمبین نداره یه 70 تومن بزار یه دونه 5700 بگیر که سیمبین هم داشته باشه
کسی نبود یه راهنمایی کوچولو به ما بکنه
دوستان سلاممن یه گوشی می خوام
1- سیمبیان داشته باشه
3-کیفت عکسش مطلوب باشه
6-بلند گوهاش هم خوب باشه
به نظر شما چی خوبه
دوست عزیز با 50 تومن بالاتر یک a1200 موتو می تونی بخری همه چیزیش خوبه فقط سیمبیان نیست و مورد 6 رو هم اگه خیلی به موزیک اهمیت می دی نداره ولی صداش بد نیست
امید جان می خواستم دیروز جوایتو بدم ولی اینترنتم قطع شد یه دفعهبا سلام خدمت دوستان قرار امروز یا فردا گوشی ن73 بخرم از دوستان کمک می خوام منو راهنمایی کنن .
خواستم بدونم ایا موزیکالش بهتره یا معمولیش چون بعضیها می گن موزیکالش هنگ می کنه خواستم ببینم درسته تور خدا فقط درست جواب بدین که ادم سر درگم نشه
صد در صد موزیک بهتره هر دو هم هنگ می کنن که اگه می خوای هیچی هنگ نکنه باید دور سری n رو خط بکشی هنگ یه چیز معمولی هست تو اینها دست رو خوب گوشی گذاشتی پیشاپیش مبارک باشه
Last edited by seyyedi; 13-08-2007 at 14:02.
6630 بهترین گزینه می تونه باشه
اگه سیمبیانشو بیخیال بشی میتونی یه w700 یا یه w810 سونی اریکسون بگیری!
با تشکر از همه به خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصمیم گرفتم 70 تومن بذارم روش و 5700 بگیرم همین امروز
اگه گزینه بهتری سراغ دارید راهنماییم کنید
دوستان سلام
5700 هم انتخاب خیلی خوبیه ولی a1200 یه چیز ددیگه هست لینوکس و صفحه تاچ خیلی حال میدن ولی معلومه به بلندی صدا اهمیت میدی
دوست عزیز به نظرم 5700 بهتره چون خواسته ایشون رو سیمبین داشته باشه رو داره ولی a1200 لینوکس وبه اون صورت فک نکنم خواستشون رو بر طرف کنه
درسته اصلی ترین ویژگی برای من داشتن سیمبین البته لینوکس هم خوبه اما سیمبین به خاطر اینکه اکثر برنامه ها روش کار میده رو من بیشتر می پسندم
البته صدا هم برام خیلی مهم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)