تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 755 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

شرمنده که مزاحم میشم دقیقه به دقیقه حالا اگه امکان داره 3 کاره ( اسکن ، کپی ، پرینت ) لیزری سیاه سفید تا رنج 250 حداکثر 280 بهم معرفی کنید !؟ ( اچ پی بیشتر معرفی کنید یا حالا هر برندی که کیفیت خوبی داشته باشه و دردسرش کمتر باشه )
    خواهشا حدود قیمت شارژ و تونر اصل هم بگید بهم !!؟
    خیلی خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببين علي جان، شما ميتوني يه HP 3050z بخري، چند كاره ليزر مشكي كه فكس هم ميگيره و گوشي تلفن هم داره. تنها ايرادش اينه كه اسكنرش ADF است، يعني كاغذ رو ميكشه و اسكنر شيشه اي نداره و شما نميتوني مثلا شناسنامه باهاش اسكن كني. تنها چند كاره ليزر مشكي گوشي تلفن دار HP، همينه. اين حدود 290 - 300 تومنه
    اگه اسكنر شيشه اي ميخواي داشته باشه، يكم گرونه و به پولت نميخوره، بايد 3055 بخري كه حدود 400 تومنه
    اگه فكس زياد برات مهم نيست، برو يه HP 1020 بخر 140 تومن، يه اسكنر HP هم بخر 50 - 60 تومن. باهش هم ميتوني پرينت كني و هم اسكن كني و هم كپي بگيري.
    كارتريج همه اينا مشترك است و 60 تومنه، اگه شارژ كارشو پيدا كني كه بلد باشه شارژ كنه، شارژش خوب جواب ميده و حدود 12 تومن هزينه شارژش است. كاتريجش با پوشش 5% حدود 2000 برگ ميزنه.
    اگه پرينتر بهتر ميخواي، يه 2015 بخر، 240 تومن، با يه اسكنر 50 تومني. كارتريج 2015 حدود 80 تومنه و 3500 برگي است و شارژ هم ميشه، نيازي هم به چيپ نداره.
    2015 راحت روزي برات 100 - 200 برگ رو پرينت ميكنه، ولي 1020 ضعيفه و بيشتر از 50 برگ صلاح نيست باهاش پرينت بگيري. سرعت 1020 حدود 17 برگ در دقيقه است و 2015 حدود 27 برگ در دقيقه.

3. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون به خدا گیج شدم از همگی هم ممنون بابت جواب هاتون
    میخوام نهایت 300 خرج کنم و یه 3 کاره بگیرم ! فکس اصلا برام مهم نیست و نکته دیگه این که نمیخوام یه اسکنر جدا بگیرم یا اسکنر پرینترم adf باشه !؟
    مسله اصلی برام قیمت مواد مصرفی کم هست اگه هم میشه شارژ کرد راحت و بدون دردسر باشه همه جا انجام بدن و چیپ نخواد و شاید روزانه نهایتا 5 الی 10 برگ پرینت داشته باشم !!!!
    خود شما که لیزری دارین واقعا 2000 پیچ رو براتون پرینت میگیره یا نه 600 -700 تا رو هم به زور میگیره ! شارژ کردن مشکلی ایجاد نمیکنه اگه من هفته ای نهایت 20 برگ پرینت داشته باشم یه تونر اصل برام حدودا چند ماه جواب میده !؟
    خیلی سخت شد !؟
    بازم ممنون
    راستی از پرینتر های خودتونم هم بگید !؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون به خدا گیج شدم از همگی هم ممنون بابت جواب هاتون
    میخوام نهایت 300 خرج کنم و یه 3 کاره بگیرم ! فکس اصلا برام مهم نیست و نکته دیگه این که نمیخوام یه اسکنر جدا بگیرم یا اسکنر پرینترم adf باشه !؟
    مسله اصلی برام قیمت مواد مصرفی کم هست اگه هم میشه شارژ کرد راحت و بدون دردسر باشه همه جا انجام بدن و چیپ نخواد و شاید روزانه نهایتا 5 الی 10 برگ پرینت داشته باشم !!!!
    خود شما که لیزری دارین واقعا 2000 پیچ رو براتون پرینت میگیره یا نه 600 -700 تا رو هم به زور میگیره ! شارژ کردن مشکلی ایجاد نمیکنه اگه من هفته ای نهایت 20 برگ پرینت داشته باشم یه تونر اصل برام حدودا چند ماه جواب میده !؟
    خیلی سخت شد !؟
    بازم ممنون
    راستی از پرینتر های خودتونم هم بگید !؟
    اگر مطلب پرینت کنین بعلی ولی تصویر بیشتر پودر مصرف می کنه.
    شارژ کردن هیچ مشکلی بوجود نمیاره.حداقل 3-2 بارش.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزيزم، ارزون ترين ليزر مشكي چند كاره HP كه اسكنر شيشه اي داشته باشه، حداقل 400 - 450 تومنه. اينم تصويرشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هم اسكنر شيشه اي داره، هم ADF. اگه پولشو داشته باشي، براي كار تو ايده آله. اگرم پول نداري، بايد اسكنر و پرينتر جدا بخري. اين جواب آخر شما بود.
    من به شما تضمين ميدم اگه پوشش صفحاتت 5% باشه، يعني فقط 20 خط توي يه صفحه A4 با فونت 12 با اين پرينت كني، برات 2000 برگ ميگيره. اگه مثلا عكسي پرينت كني كه نصف صفحه A4 رو گرفته باشه، تعداد صفحاتي كه ميتوني پرينت كني كمتر ميشه، مثلا ميشه 1500 برگ.
    تونر فابريكش همونطور كه گفتم، بين 60 - 65 تومنه.
    شارژ كردنش هم بستگي به شارژ كارش باشه، ممكنه برات شارژ كنه و 1 برگ هم نزنه، ممكنه 7 - 8 بار هم شارژ كنه عين فابريكش برات پرينت كنه. يك كارتريج همين 3055 رو من 6 بار شارژ كردم و حتي يك خال هم توي صفحه نميزنه و شما نميتوني پرينت فابريكشو از شارژي تشخيص بدي.
    راجب اينكه گفته بودي از پرينتر خودم بگم؛ من همه جور پرينتري توي دفترم دارم، از سامسونگ 1640 گرفته تا ليزر رنگي 5550 اچ پي 2.700 اي. هر زمان كارت به اينا افتاد، سوالتو بپرس تا در حد امكان جوابتو بدم.

8. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض پرینتر چاپ بر روی تیشرت

بچه ها کسی در مورد پرینترهایی با قابلیت چاپ بر روی تیشرت چیزی میدونه ؟ قیمتش ؟ نوعش ؟ ارزونترین و گرونترینش ؟!
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

معمولا با پلاترهاي out dour ميزنن

فک نکنم پرينتر قابليت چاپ رو پارچه رو داشته باشه

البته شايد منظورتون کاغذ بوم يا کنواس بوده باشه

شايد هم من بد گرفتم موضوع رو

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

الان نظرم بین
    hp M1120 با قیمت 218 تومن

و HP M1522n با قیمت 360 تومن هست

نظرتون در مورد اینا چیه !؟ کارتریج ش رو میشه شارژ کرد
    جفتشون از HP Black Cartridge 36A استفاده میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه دوست من چاپ مستقیم . چند تا نمونه کوچیکشو تو سایت های خارجی دیدم .

13. این کاربر از yourdkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

منظورتون از چاپ مسقيم چيه ؟

من تا جاييکه ميدونم بر روي کاور لباس و پلاستيک و پارچه با همين پلاترهايي که هدشون خارجي هست و به آت دور معروفه مي چاپند

حالا شايد من اشتباه کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •