دوستان کسی جواب اینو نمیدونه ؟؟؟
DNs باید ست بشه یا obtain بزارم ؟
اصلا این مشکل پینگ لعنتیش چیه !!!
دوستان کسی جواب اینو نمیدونه ؟؟؟
DNs باید ست بشه یا obtain بزارم ؟
اصلا این مشکل پینگ لعنتیش چیه !!!
دوستان شاتل دانلود شبانه رایگان هم داره؟ ه جوریه؟ سرعتش تو شبانه واقعیه؟ اگه میشه پ خ بدین.
من تازه از خدمت اومدم می خوام یه اینترنت خوب و ارزن بگیرم که به صرفه هم باشه
آره ،شبانه داره.
سرعتش خوبه؛ منتها اگه دانلودت زیاده و شبی بالای 2-3 گیگ میگیری،بهتره نیای این شرکت.
هر شب 2-3 گیگ دانلود میشه کرد؟ کدوم سرویس؟ محدودیت نداره که بعد از یه مدت سرعت کم بشه؟
اگه شبی 2-3 گیگ دانلود کنی،دیرتر محدود میشی و ممکنه روز 20ام اینا محدود شی که دیگه به چشم نمیاد ولی اگه هر شب کل ساعاتو بذاری واسه دانلود و 6 گیگ اینا دانلود کنی،سریع محدود میشی؛(البته به جز ماه اول؛ چون ماه اول شاتل بهت حال میده و میتونی زیاد دانلود کنی ولی از ماه بعد که محدود شدی،هر دیقه به خاطر چند گیگ محدودت میکنه،چون سیستم بهت حساس میشه)
که البته این محدودیت ها هم به منطقه و شلوغیش خیلی ربط داره و اگه جای دوردستی باشی که شاتل روش نظارت نداشته باشه،علاوه بر اینکه دیرتر محدود میشی،بعد محدودیت هم میتونی با استفاده از وی.پی.ان ایرانی سرعتو مثه روز اول کنی.
سرعت دانلود شبانه چه طوره؟ واقعییه؟ الان کدوم سرویس و بگیرم شبی 6 گیگ دانلد دارم؟
فقط ماه اول "احتمالا"، (تاکید میکنم "احتمالا" ) بتونی 6 گیگ دانلود کنی وگرنه از اون به بعد،هر سرویسی داشته باشی سرعتتو محدود میکنن.
در ضمن می تونی نامحدودم بگیری، یه نگاهی بهش بنداز.
سرعت دانلود شبش مثل روزه دقیقا، ولی همونظور که دوستمون گفتن بعد از یک مدتی محدود میشید و پله ای سرعتتون کم میشه، واینکه سرعت روزتون چنده بسته به شهر و منظقه تون روی اعداد مختلفی بسته میشه که باید شهرتون رو بگید اینجا دوستان به طور تجربی بگن سرعت چنده واسه هر طرحی
من تو مازندران هستم. شهر سلمان شهر.
اینجا کسی و ندیدم از از سلمان شهر فعالیت کنه.
این ارت یکم گرونه. ارت 1 تو پست های قبلی دیدم سرعتش 150 هست. زیاد جالب نیست. ارت 2 نمیدونم چنده.
محدودیتشون چند روزست؟ من از مخابرات خسته شدم
دوستان در تهران سرویس اکو 128 رو روی چند مگ میبندن واین که مثلا 512 با 128 فرقی هم میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)