تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 175 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تنها انتقادی که من به انریکه دارم بلد نیست با فوق ستاره ها چطور برخورد کنه. چیزی که در رفتار مربی های بزرگ و با تجربه میبینم از ستاره تیم باید بی چون و چرا تعریف کرد حتی الکی - حتما این به نفع اون بازیکن و در نهایت تیمه
    آنچلوتی رو ببینین. کافیه ستاره تیمش یک گل بزنه یا حتی گل نزنه چه تعریف هایی میکنه. کمپین تبلیغاتی زمان توپ طلا بماند
    حالا مسی بازی روبروی بایرن غول رو کلا دراورده مصاحبه رو خودتون ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیری آنری: لیونل مسی اتفاق افتاد

Lionel Messi just happened - Henry lauds Barcelona star's masterclass

اینیستا: مسی کارهایی میکند که هیچکس دیگری نمیتواند

Messi does things nobody else can do, says Iniesta

نویر واقعا عالی بود و سه موقعیت فوق العاده رو از بارسا گرفت. تک به تک سوارز که انصافا سوارز خیلی خوب زد و یک دروازبان عادی هیچ وقت اون رو نمی گرفت، تک به تک دنی آلوز که باز هم خوب زد و صحنه ای که نیمار تک به تک شد روی سوپر پاس مسی و نویر بیرون اومد از دروازه که اون موقعیت هم در شرایط عادی یک گل بود. البته "رئیس" به نویر نشون داد هرچقدر هم نویر عالی باشه "رئیس" شخص دیگری است.
    دقیقا آرمان جان
    یه چیزی مثل ضربه روبن به کاسیاس فینال جام جهانی
    اون یکمی ارتفا داشت و این زاویه بیشتر
    هر دو سوپر واکنش بود

2. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

عزیز شما ۱۰۰برابر بدتر این حرفها رو همون سال در مورد یک بارسا با شرایط بدتر از بایرن الان گفتین! یه اب هم روش خوردین!
    100 برابر بدتر ؟ چی گفتم ؟ من طرفدار تیم رقیبم کنارم بوده بعد گل خوشحالی نکردم می گم ناراحت میشه اونوقت صد برابر بدتر چی گفتم .
    اگرم منظورتون دیگر بچه های بایرنی ست که کارشون درست نبوده ، خوبه ادم جنبه برد را داشته باشه .
    شاید این قدم کوچیکی در احترام گذاشتن متقابل بیشتر ما بهم باشه که شدیدا این جامعه بهش نیاز داره .(فیلسوفانه شد یکم )

صحبت ایشون در پاسخ به طرفداران بایرن بود که در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بایرن با همه مصدوم ها، با نصف تیم فعلی می تونه بارسا رو شکست بده. شما که باخت رو به داوری به خاطر اینکه "اخطار دوم رو به نیمار نداد" مرتبط نکنید، شما که سایرین رو دعوت می کنید به دیدن بازی دو سال پیش برای اینکه این دوست ما "تاثیر مصدومین" رو متوجه بشه، توصیه می کنم خودتون اون بازی رو مشاهده کنید تا "تاثیر سایر چیزها" رو ببینید.
    از نظر یه طرفدار تیمش این پتانسیل را داشته ولی به نظر من اون جواب منصفانه نبود و هدفم از یادآوری تاثیر مهم این بازیکنها بود ...حقیقتا خودمم هم یکم شوکه شدم می دونستم تاثیر داشتن اما نه اینقدر.
    از شما هم بعیده که یه پست را کامل نخونده و جواب بدید . پایین پستم گفتم حتی اگه تیم هم کامل بود امکان باخت بود اما شاید نه با این نتیجه .
    من اصلا مقصر را داور نمی دونم از نظر من مقصر پپ و روئسای بایرت هستن اما فقط یه سوال پرسیدم تا این زمان که فوتبال تماشا می کنم به یاد ندارم یه داور از دادن کارت پشیمون بشه ، تو این سطح از فوتبال واقعا مضحک بود این صحنه .

همی بایرن قدرتمند هاینکس توی 2009 از همین مربی اسپانیایی توی یه نیمه 4 گل خورد و مجموعا 5-1 باخت ...
    بارسایی که 7 گل خورد وضعیتش مشابه بایرن بود . بایرن تاحالا جوردی رورا روی نیمکتش داشته ؟!
    مقایسه کردن با نتایج قبلی چقد آسونه...
    هیج جا مقایسه نکردم هدفم از یاد اوری نه پز دادن بود و نه مسخره کردن دلیلشو بالا گفتم متاسفانه تاریخ فقط نتیجه رو یادش می مونه بله 2009 زمانی که بارسا یه سوپر تیم بود و بایرن دارای محدودیت مالی ،بازیکنی و مربی بود ... مربی هاینکس نبود کلینزمن بود و باور کن اصلا قدرتمند نبود .

خیلی جالبه که وضعیت اون بارسا را بدتر از وضعیت بایرن می دونید پست قبلی من فقط جهت درجریان گذاشتن شما از وخامت اوضاع بایرن بود (که مسلما خیلی ار بارسایی ها تو جریانش نبودن )حتی تعدادی از بازیکنای تو زمین هنوز به مرز امادگی نرسیده بودن شما فقط فرض کنید مسی ، اینیستا و آلبا را ندشتین و نیمار و ماسکرانو دو روز پیش از کمند مصدومیت رها شدن ! این دقیقا وضع بایرن بود .
    دوسال پیش هم مسی یه بازی مصدوم بود بعد هم کامل اماده نبود (البته نااماده شم خطرناکه فقط کافی بود یه فرصت کوچولو می داشت ) فک نمی کنید مشکل از بارسا بود که اینقدر به مسی وابسته بود دو سه تا مصدوم هم داشت که بایرن هم داشت ( مصدوم کروس و باداشتوبر ) و محروم (مانژو) .

4. 3 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

همی بایرن قدرتمند هاینکس توی 2009 از همین مربی اسپانیایی توی یه نیمه 4 گل خورد و مجموعا 5-1 باخت ...
    بارسایی که 7 گل خورد وضعیتش مشابه بایرن بود . بایرن تاحالا جوردی رورا روی نیمکتش داشته ؟!
    مقایسه کردن با نتایج قبلی چقد آسونه...
    شما هنوز نمی دونی اون سال بایرن مربیش کلینزمن بود و آخرای فصل در حد یه مقطع کوتاه یوپ هاینکس به جاش اومد (تقریبا بعد حذف تو اروپا) و فصل بعد هم فن خال شد مربی بایرن.

6. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض آنالیز فنی

حق با پپ بود؛ هیچ سیستمی برای مهار مسی وجود ندارد!

مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا در دیدار مقابل بایرمونیخ با دو گل زیبا و یک پاس گل تعیین کننده، تا حد زیادی شانس بارسا برای صعود به فینال را افزایش داد.

گواردیولا کسی است که نمی تواند شکایتی داشته باشد؛ زیر او مسی را برای چهار فصل فوق العاده در اختیار داشته است. چهارشنبه شب، مربی کاتالونیایی بایرن مونیخ برای اولین بار در تیم رقیب، شاهد توانایی های شگفت انگیز ستاره آرژانتینی بود. هیولایی که خود او در شکل گیری آن نقش به سزایی داشت، تمامی نقشه های او را نقش بر آب کرد.
    اگرچه، بدون شک او از این موضوع متعجب نخواهد بود. پپ در نشست پیش از بازی عنوان کرد: «وقتی او -مسی- اینگونه بازی می کند، هیچ دفاعی قادر به مهارش نیست. غیر ممکن است. مدافعین هرگونه که می خواهند مقابل او دفاع کنند، اما در آخر اوست که موفق می شود. او بیش از حد خوب است!».

اکنون نیز پپ پس از بازی می تواند حرفهایش را تکرار کند. طبق معمول، مسی باز هم بیش از حد خوب بود. در چنین سطحی، سرنوشت بازی توسط بهترین مشخص می شود و مسی خود خود بهترین است. گواردیولا یکبار گفته بود: «هیچ بازیکنی کامل تر از مسی وجود ندارد. او در هر چیزی بهترین است».

گواردیولا در زمان حضورش در نیوکمپ، بارها عنوان کرده بود که بدون مسی، تیمش سایه ای از نمایشهای کنونی را ارائه می دهد. پپ طی مصاحبهای گفته بود: «بدون لئو، ما تیم بسیار خوب و جنگنده ای در اختیار داریم، اما بدون شک به همه عناوینی که کسب کرده ایم، دست نمی یافتیم».
    کاملاً صحیح است. پپ در دوران حضورش در بارسلونا از 19 جام ممکن، در 14 جام (از جمله 6 عنوان قهرمانی در سال نخستش) به قهرمانی رسید. با این حال، بزرگترین کار پپ در بایرن که دو قهرمانی پیاپی در بوندسلیگا است، به راحتی به دست آمده است، اما سرمربی کاتالونیایی انتظار داشت تا بار دیگر غولهای باواریایی را به قهرمانی اروپا برساند، درست همانگونه که قبل از ورودش به مونیخ، هاینکس موفق شده بود به سه گانه تاریخی با این تیم دست پیدا کند.

اما اکنون تمامی این رویا پردازی ها در آستانه اتمام بوده و این تنها به خاطر اعجوبه ای به نام "لیونل مسی" است.

ستاره 27 ساله آرژانتینی به خوبی توسط مدافعین مهار شده بود، اما به محض خسته شدن حریف، او تیرهای خلاص خود را شلیک کرد: ابتدا، او ضربه مرگباری را از پشت محوطه جریمه روانه دروازه کرد که حتی دروازه بانی فوق العاده مثل نویر نیز قادر به مهار آن نبود و سپس با یک فرار دیدنی و با یک ضربه چیپ از زاویه ای تنگ برای دومین بار نویر را مغلوب کرد. همانگونه که گواردیولا قبل از بازی گفت، او در این بازی غیر قابل مهار بود.

گل سوم نیمار از روی پاس هم تیمی آرژانتینی اش نیز تا حد زیادی سرنوشت فینالیست را مشخص کرد. در نهایت، همه چیز نه به کمک تاکتیک تیمی (حداقل آنگونه که به نظر می رسید)، بلکه به کمک جادوی مسی رقم خورد.

پیکه در مصاحبه ای پس از بازی عنوان کرد: «حق با گواردیولا بود، مهار مسی با انگیزه غیر ممکن است». مربی سابق او نیز گفت: «گفته بودم مسی غیر قابل مهار است. در این بازی دیدید که او چگونه است! در هر بازی باید به او کمترین فضای ممکن داده شود. اما هنگامی او اینگونه بازی می کند، کار زیادی از پس کسی بر نمی آید».

گواردیولا بارها و بارها از چنین فوتبال فانتزی بهره برده بود؛ درست مانند قهرمانی های 2009 و 2011 در لیگ قهرمانان اروپا، مرحله رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2011 در مادرید و چندین مورد دیگر. اگرچه، اینبار مجبور بود تا با خنده ای تلخ آنها را تحمل کند.

در هر صورت، در شب بازگشت عاطفی پپ به نیوکمپ، حرفهای قبل از بازی او به حقیقت پیوست. همانطور که قبل از بازی گفته بود، هیچ چیز و هیچکس نمی تواند مهاجم آرژانتینی روی فرم بارسلونا را مهار کند و بدون شک وی هیچگونه خجالتی نیز از گفتن چنین چیزی نمی کشد.

بایرن مونیخ فوق العاده است، مربی آنها یکی ازبهترین های جهان است و تاکتیکهای این تیم تا حدی دست بارسلونا در این بازی را بسته بود، اما در نهایت، مسی بازهم بیش از حد خوب بود!

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: غلامحسین صبوری / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلفی سوارز با قاتل بایرن مونیخ (عکس)

لیونل مسی با دو گل فوق العاده خود در اواخر بازی شب گذشته بارسلونا مقابل بایرن مونیخ، حکم شکست سنگین باواریایی ها را امضا کرد. لوئیس سوارز در انتهای بازی که به برتری 3-0 بارسا ختم شد، با گذاشتن این عکس در اینستاگرام خود نوشت: به پیش بارسا. چه پیروزی و چه کار تیمی خوبی. این هم عکسی از من با بهترین بازیکن دنیا."

یک ساعت بعد بازی بیش از 2 میلیون توییت درباره عملکرد مسی و مسی موضوع مورد اول جهان (مسی اکانت توییتر ندارد)

10. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گل انگلیسی نظرسنجی گذاشته برای بهترین گل مسی که به ترتیب اینا رای اوردن

1 - گل به ختافه 2007 (شبیه گل قرن)
    2 - گل به رئال 2011 (نیمه نهایی لیگ قهرمانان)
    3 - گل به بایرن 2015 (دیشب)
    4 - گل دیگر
    5 - گل به برزیل 2012 (هت تریک)
    ...
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک PollGoalMessi.png  

12. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رسمی: مسی بهتر از مارادوناست! سوارز، کوبی برایانت و جهان به نمایش مسی مقابل بایرن واکنش نشان میدهد

توییتر لئوناردو آراخو ستاره سابق برزیل و میلان

رسمی است: مسی بهتر از مارادوناست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گری لینکر اسطوره فوتبال انگلیس که وقتی مارادونا گل قرنش را جام جهانی 1986 به ثمر رساند برابر او بازی میکرد

تماشای مسی خیلی لذت بخش است. او بهترین است!

کد:
    پاتریک کلایورت

او واقعا از سیاره دیگری است. حتی اگر طرفدار تیم دیگری باشید باید به این اعتراف کنید

کد:
    جویی بارتون

در هر عصر دیگری کریستیانو بهترین بازیکن نسل خودش میشد. در دوره مسی هر کسی که در تاریخ بازی کرده است شماره 2 هست. مارادونا. کرایوف. پله.

کد:
    فرانکو واسکز

ممنون برای این که هستی، مسی.

کد:
    خوان ایتوربه

من بازی کردن مسی را دیدم!

کد:
    لوکاس پودولسکی

فقط یک کلمه: مسی!!

کد:
    (در مورد دریبل ژرومه بواتنگ هم توییت های زیادی شده)

روبرت هوت

فکر نمیکنم چیزی بدتر از دویدن رو به عقب، یک به یک با مسی در فوتبال وجود داشته باشد

کد:
    پل خوزه امپوکو

کد:
    رابین بیرنر

بیچاره ژرومه بواتنگ... فرقی نمیکند که او چه کاری انجام دهد، او همیشه به عنوان بازیکنی که مسی برای آن گل روی باسن نشاندنش به یاد خواهد آمد

کد:
    (البته برای تسلی ژرومه بواتنگ بزرگ ترین دفاع وسط تاریخ هم اشاره کرده که توقف مسی چقدر سخته)

فرانکو بارزی

مسی پدیده است

کد:
    کوبی برایانت

مسی، مسی استاد

کد:
    جرمی مکلین قهرمان فوتبال امریکایی

مسی یک هیولاست!

کد:
    برندان مک کارتی

یک گل آنقدر خوب که شما را میخنداند. چه نابغه ای

کد:
    (هرچند یک چهره معروف بود که از تحسین مسی خودداری کرد)

دیرک نویتزکی ستاره بسکتبال آلمان

تلخ

کد:

14. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار: هیچوقت پنالتی کوردوبا را که مسی به من داد فراموش نمیکنم

هیچوقت این موضوع را فراموش نمیکنم. مسی در جهان بهترین است و میتوانست به راحتی هت تریک کند با این حال اجازه داد من پنالتی را بزنم. من خیلی سپاسگذارم برای این حرکت. هر روز خیلی از او یاد میگیرم، هم از فوتبالش و هم از این حرکت ها

کد:

16. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آریگو ساکی سرمربی سابق ایتالیا و میلان در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت

مسی بی همتا و بازیکن بسیار کاملی است. او یک تمام کننده مرگبار است، با این حال او حتی می تواند به میانه زمین نیز برود تا به تیمش کمک کند.

غیرممکن است که بتوان کسی مثل او را یارگیری کرد. کل تیم و تاکتیک ها باید برای آرام نگه داشتن او ایده آل باشد.

مسی یک نابغه واقعی فوتبال است. او مثل مارادوناست. در حال حاضر بازیکنی با توانایی های او در دنیای فوتبال وجود ندارد.

کد:

پی نوشت: ترجمه با کمک ورزش سه

18. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

AFE اتحادیه بازیکنان گفته که تا وقتی قانون جدید حق پخش تلویزیونی تغییر نکنه اعتصاب دو هفته پایانی سرجاشه
    از اون ور LFP سازمان لیگ دنبال به هم زدن اعتصاب RFEF فدراسیون و AFE از طریق قانون هست

مارکا ادعا کرده طبق قانون اسپانیا اگر هفته 37 و 38 لیگ برگذار نشه لالیگا همون هفته 36 به پایان میرسه و بازی ها تکرار نمیشه
    یعنی بازی بارسا با اتلتیکو مادرید و دپورتیو لاکرونیا کنسل میشه

ام‌اس‌ان در اروپا

منچستر سیتی در شانزده تیم
    وینسنت کمپانی، مارتین دمیکلیس و جو هارت

پاری سن ژرمن در یک چهارم نهایی
    تیاگو سیلوا، داوید لوئیز و سالواتوره سیریگو

بایرن مونیخ در نیمه نهایی
    ژرومه بواتنگ، مهدی بن عطیه و مانوئل نویر

فینال؟

یوونتوس
    جورجیو کیه‌لینی، لئوناردو بونوچی و جانلوئیجی بوفون

یا

رئال مادرید
    سرخیو راموس، پپه و ایکر کاسیاس

من یووه رو ترجیح میدم
    چه بازی بشه

20. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •