کسی نیست مرا یاری کند؟
چرا جوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااب نمييييييييييييدين هاااااااااااااااااااااااا ااااااااا
دبلیو 800 رو بردم فلش کردم درست نشد که هیچ تازه یارو ورداشته برنامه ی کا 750 رو ریخته رو گوشیم بعدشم گفت مشکل گوشیت سخت افزاریه
حالا می شه دوباره نرم افزار دبلیو 800 رو نصب کرد رو گوشی
واقن موندم چی کار کنم لطفن کمک کنید
ممنون
روی جعبه و روی گوشی پشت جعبه زده ساخت کجاستنوشته شده توسط 2299 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فربد جان دستت دردنكنه ولي من از كجا بفهمم چينيه يااصل
چینی هاشم اصله والا!
اگه روش نزده بود مال چه کشوریه نخرین اصلن!
از سریال هم میشه فهمید
اکه رقم 7و8 تم
00 کشور اول سازنده( مال سونی اریکسون اکثرن مالزیه) پی 990 میشه فرانسه
01 کشور دوم سازنده
..02
03 کشور سوم بدون اجازه ی شرکت سازنده
ولی مشکلی که پی 990 ها دارن اینه که لیبلشون رو اکثرن عوض کردن و گول نخورید
اگه می خوای پی 990 بگیری برو با خیال راحت بگو چینی می خوام در غیر این صورت 90 در صد تو پاچنت رفته
در هر صورت الان شما داری گوشی 500-600 تومن رو 310 تومن می خری پس انتضار الکی هم نداشته باش دیگه
باشه
افرین پسر خوب
Last edited by Farbod_h; 06-07-2007 at 19:15.
فربد جان دستت درد نكنه پس ميرم مي گم چيني بده هم خيال خودم راهته هم فروشنده وجدانش
سلام
راستش یه سوال داشتم ازتون.بنا به دلایلی تمام عکسها و فیلمهایی که با گوشیم گرفته بودم و روی کامپیوتر ریخته بودم از هارد کامپیوتر پاک شدهارد کاملا پاک شده و فکر نمیکنم الان امکان بازیابی هارد وجود داشته باشه .الان هم سوالم اینه که میشه از مموری کارت گوشی به اون عکسها و فیلمها برسم .اگه میشه با چه نرم افزاری ؟؟ خودم میتونم این کار رو انجام بدم ؟؟؟!!!
قبلا از تمام دوستانی که راهنماییم میکنن تشکر میکنم.![]()
سلام دوستان..
مي خواستم بدونم عکس هاي اس ام اس که داخل کامپيوترم دارم را چطور ودرکجاي کوشي ام بايد قرار بدهم..
مرسی
سلام دوستان
مدتي است كه دكمه 1 گوشي من (مدل K750 ) گير كرده و خيلي از اوقات خود به خود عمل مي كند مي خواستم در اين مورد نظر شما را بدونم .
آيا با يه سرويس ساده درست ميشه يا عيب از آي سي آن است.
دوست عزیز با اجازه دوستان و اساتید گرامی عرض کنم که در زیر همه صفحه کلیدهای گوشی وقتی که شما دکمه ای رو میزنید یه صفحه فلزی ( که
به پولکی معروف هست و به صورت دایره هست و حالت فنری داره ) دو مدار را که در زیر دکمه قرار دارن رو به هم وصل میکنه . این صفحه فلزی
خیلی نازک و کوچیک هست و در اثر کار زیاد حالت فنری بودن و برگشت خودشو از دست میده که باعث میشه یا دکمه عمل نکنه و یا خود به خود عمل
کنه . با یه شستشو و سرویس شاید مشکل شما حل بشه ولی اگه نشد باید عوض بشه . صفحه فلزی تمام اعداد و دکمه ها یک تیکه هست و به هم
وصله و باید کامل عوض بشه و در ضمن قیمت زیادی هم نداره
فقط این مهمه که توی یه فولدر جدا توی شاخه images باشه بعد موقع مسیج زدن از add item> picture خیلی راحت برو توی اون فولدر و انتخاب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)