کاری رو که آرش گفت انجام دادم فعلا ok شده باید چند روز بگذره ببینم همینطور میمونه یا بازم قاط میزنه
ایمان حسابی به این الماس راصد گیر دادی ها .یکی درمیون تست میزاری![]()
کاری رو که آرش گفت انجام دادم فعلا ok شده باید چند روز بگذره ببینم همینطور میمونه یا بازم قاط میزنه
ایمان حسابی به این الماس راصد گیر دادی ها .یکی درمیون تست میزاری![]()
اگه در همین حالت عمودی سرشو بدم بالاتر چی بهتر نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
اکیدا نری 256 نامحدود راصد بگیری با 60 تومان
نمیصرفه
شما با این پول مثل من میتونی 1 مگ الماس بگیری بقیشم گیگ بخری
راصد اصلا حجم خوری نداره خداروشکر
نه اونطوری که به خاک سیاه میشینم .تو خونه حداقل 4 نفر در طول شبانه روز از اینترنت استفاده میکنن .مجبورم 24 ساعت نامحدود بردارم .فارا خیلی میصرفه اما پینگش داغونه و نوسان سرعت زیاد
نه خیالت راحت هیچی نمیشه
ما 6 نفر هستیم تازه پسورد رو به مستاجر طبقه بالا هم دادم و بهشم گفتم سعی کنه 7 به بعد استفاده کنه
منم یه زمانی همش نامحدود میگرفتم از آسیاتک تا مخابرات
اما الان از این واقعا راضی هستم و حجم کم نمیارم
به بچه ها بگو فلان ساعت ها برن استفاده کنن و در ساعت های غیره فقط وایبر و واتس آپ
قیمت ترافیک اضافه شرکت فارا برای سرویس 128 حجمی که روی 3 مگ بسته شده و سرعت از 1 تا 3 مگ متغیره
![]()
فارا
ایمان جان دیشب که داشتم تست می گرفتم تست امستردام خیلی بد بود الان تو بگیر ببینم چطوره؟
ایمان این عکس رو ببین .دیش رو روی یه لوله ی دراز گذاشتن بدون اینکه مهارش کنن .تکون هم نمیخوره .اگه بتونی یه لوله سه چهار متری مثل این روی پشت بوم بزاری ارتفاعش حداقل 10 متر میشه دیگه فک نکنم نیازی به دکل و اینا داشته باشی .
محتوای مخفی:
Last edited by ahwazp30; 09-10-2014 at 22:52.
آرش جان من الان با گوشی اومدم.
صبح زود دارم میرم اصفهان.
دوشنبه برمیگردم تست آمستردام میزارم.
Ahwazp30 جان بیخیال دکل شدم.نشستم فکر کردم دیدم من که مشکلی ندارم با سیگنال.پس فعلا بیخیالش شدم.این چه لوله عجیبیه.جنس خاصی داره احتمالا
باتوجه به جعبه کنارش بنظر میاد ارتفاعش حداکثر سه متر بیشتر نباشه چون قطرش هم نسبتا زیاده دیگه نیازی به مهار نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by arash59b; 10-10-2014 at 06:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)