چرا نداره چون برای این جور موارد گزینه های خیلی بهتری هم از برند های akg سن هایزر و ... وجود داره مخصوصا در ایران ...
حالا اگه خارج بود koss و audio technica و denon رو هم اضافه میکردم ..
البته الزامی نیست که نباید از این برند استفاده نکرد !!!
چرا نداره چون برای این جور موارد گزینه های خیلی بهتری هم از برند های akg سن هایزر و ... وجود داره مخصوصا در ایران ...
حالا اگه خارج بود koss و audio technica و denon رو هم اضافه میکردم ..
البته الزامی نیست که نباید از این برند استفاده نکرد !!!
یعنی به نظر شما این برند از سن هایزر و AKG ضعیفتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
مطمئنید اینطوره ؟؟؟ پس چطور بهترین DJ دنیا تیستو ازش استفاده میکنه ؟؟؟؟!!!
حالا بهترین dj دنیا را کوتاه بیا!! ولی شاید بخاطر اینکه این هدفونها سر ست TurnTable شه و کلا یا استانتون قرارداد تبلیغ equipment داره، از طرف دیگه اگه اینا هدفونهای تخصصی TurnTable باشه از نظر کاربرد عمومی ممکنه چیز خوبی نباشه( قیمت جنستخصصی، خصوصیات صدای تخصصی)، مث اینه که من برم یه جفت اسپیکر مانیتور 2000 دلاری بخرم وصل کنم به کامپیوترم برای موزیک گوش کردن و فیلم دیدن!! تازه صداشم اصلا حال نمی ده!
بعدشم فقط مساله برند نیست، باید ببینی کدوم مدلهاز کدوم برنده راا با هم مقایسه می کنی؟
بله شما اگه واقعا دنبال هدفون حرفه ای هستید برای سبک ترنس و ... میتونید هدفون های سن هایزر مدل HD380 pro رو انتخاب کنی که یه هدفون رده بالای فوق العاده هست ! ...
سلام ,
من یه چند وقتی امتحان داشتم نبودم.(حالا بودنمم چقدر مهمه)
دیدم سر دالبی دارین بحث می کنین من یه زمانی دنبالش بودم. اون موقع که گشتم می گفت بهترین راهش از طریق HD 555 با آمپلی فایر مخصوص هدفونه. حالا این آمپلی فایر چند و کجا گیر می یاد؟ قیمت مدلهای مختلفش حداقل حدود 300 هزار تومنه تو ایرانم گیر نمی یاد:-)
این آمپلی فایرها صدای دالبی رو می گیرن و جاشو شبیه سازی می کنن. حالا مثلا جلو دست راست در این حالت برای مثال با محاسبات خود هدفون 70 درصد صدا میره رو گوش راست و 35 درصد صدا میره رو گزش چپ . عین واقعیت. بنابراین مغز گول می خوره و صدا عین دالبی میشه. کیفیتش از این 7 بلندگویی ها یا 5 بلندگویی ها هم خیلی بهترهوپ.
__________________________________________________ ________________________________________________
راستی من می خوام یه HD555 یا یه HD280Pro بگیرم (بستگی به مقدار ایزوله کردن صداش داره) تو صفحه های قبل خوندم قلابیش اومده حالا AKG بخرم یا میشه تقلبیشو تشخیص داد؟
ببینید خودتون دارید میگید اون امپلی ها شبیه سازی میکنن که همچین چیزهایی هستن اما من اطلاعات زیادی ندارم ...
راه دوم اینه که یه هدفون بگیرید که صدای دالبی رو شبیه سازی بکنه ...
.......
در مورد هدفون ها : این هدفون زیاد باهم قابل مقایسه نیستن ! ... HD555 به طور کلی به خاطر OPEN بودنش همه سبکی میشه گوش کرد + اینکه به درد سینمای خانگی و فیلم هم می خوره و از نظر طراحی هدفون و کیفیت و باس و ... قابل قبول هست ! ...
در مورد HD280 این هدفون یه هدفون رده بالا هست و تو سایت سن هایزر هم جز هدفون های رده بالا تقسیم بندی شده و مورد
بعدی این هدفون CLOSED هست و صدا رو ایزوله میکنه و قابل مقایسه با 555 که باز هست نیست ...
و این هدفون بیشتر به درد DJ ها و کسایی میخوره که تاکیدشون رو باس هست مثل موسیقی ترنس و هیپ هاپ و ...
و به طور کلی کاربردی برای فیلم و هر سبکی نداره ! ...
** در هر دو حالت این دو واقعا هدفون های فوق العاده ای هستند ... مدل جدید HD380 PRO هم اومده که مدل اپدیت شده 280 هست ! ...
HD 380 که به بودجم نمی خوره. ولی Sennheiser اصلیش گیر میاد؟ جریان این تقلبی بودنش چیه؟ akg اصلیش گیر میاد؟
عزیزم تقلبی نیستن شما هم اینقدر یه موضوع رو الکی گنده نکن میتونی از نمایندگیش بگیری ! ...
akg هم نمایندگی داره و سن هایزر هم اصلیش گیر میاد ! خود من و خیلی ها از نمایندگی خریدن هیچ مشکلی نداشتن ...
حالا شما گیر اصلی بودنش هستی میتونی نخری ...
من انتخاب اصلیم سن هایزره. تو ریویوها نظرات استفاده کنندگان همه راضین ولی چند صفحه قبل یکی طوری گفت قلابیش اومده که با اون قیمتی که داره داشتم بیخیال سن هایزر می شدم. حالا در جمع پیشنهاد خاصی واسه تشخیص تقلبی از اصلش ندارین مثل اون مدل تو گوشی سن هایزر که عکساش بود. البته تا حالا تقلبی HD555 رو فکر نمی کنم هنوز زده باشن. محض احتیاط.
نمایندگی در حال حاضر 555 رو موجودی نداره ... فعلا میتونید رو 485 فکر بکنید و تقلبیش هم نیست ! ...
خیلی حساسی میتونی تو اینترنت در این مورد یه سرچی بکنی ! >..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)