واسه وایرلس 2 تا فایل گذاشته یکیش این پیغامی که نوشتیو میده. این فایل رو نصب کن حتما جواب میده Intel WLAN Driver for Windows 7 (32-bit, 64-bit)
واسه وایرلس 2 تا فایل گذاشته یکیش این پیغامی که نوشتیو میده. این فایل رو نصب کن حتما جواب میده Intel WLAN Driver for Windows 7 (32-bit, 64-bit)
برای نصب تاچ پد نصب فایل \Z&Px00 driver CD\Win8\9.Touchpad\setup.exe کفایت میکنه Synaptics خودش نصب می شه چون بخوای تنهایی نصب کنی ارور می ده.
در مورد هارد هم مثه اینکه calibration retry count برا همه همین طوره البته بعضی نرم افزارا مثه ashampoo به اون گیر نمی دادن یه spin up time گیر می دادن که بازم تو این چند مورد واسه همه یکسان بود![]()
Last edited by MR_KH; 08-07-2013 at 21:10.
من این لپ و تاپ و 2920000 گرفتم
دوستان من امروز رفتم تو سایت Lenovo که درایوراشو دانلود کنم اما وقتی میخواستم مدل لپ تاپو انتخاب کنم دو تا گزینه وجود داشت یکی Z500 notebook و یکی هم Z500 touch notebook ..حالا میخوام ببینم که من باید کدومو انتخاب کنم یعنی اصلا این دو تا چه فرقی با هم دارن.لطفا خیلی سریع جواب بدین تا درایوراشو بگیرم.
اقا منم به شدت این بحث و میپسندم و خیلی دوس دارم بدونم ایا میشه ؟؟؟؟؟لطفا مهندسا بیان بگن ما هم یاد بگیریم با تشکر فراوان از همه و به خصوص امین جان که این مطلب رو پیش کشیدن
افرین
![]()
شما Z500 Notebook رو دانلود کن اون گزینه دومی مربوط به لپتاپ های زد 500 با صفحه تاچ هستش
خب عزیزم مسلمه که واسه ما ایرانیا اون مدل سادهست نه تاچش. تاچ واسه از ما بهترونه!!!!
دوستان واقعا ممنونم از جوابهاتون
من وقتی رو دسکتاب پروپرتیس میزنم گرافیک رو intel HD 4000 میشناسه.این چجوریاست؟در حالی که تو دیوایس منیجی 635 هم نصبه.
چون windows explorer یکی از برنامه هایی هست که به اجبار از گرافیک اینتل استفاده می کنه در واقع نیاز بیشتری هم نیست، برای تغییر پردازش گرافیکی سایر برنامه ها میشه از nvidia control panel حالت پیش فرضو عوض کرد یا هنگام اجرا با راست کلیک کردن و run with ... گرافیکو انتخاب کرد
فقط میخوام بدونم اگه لازم باشه خودش به 635 سوئیچ میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)