تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 163 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1623

نام تاپيک: openSUSE

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

بله. دقیقا از روی همین نسخه نصب کردم و حتی گفتم شاید مشک از سیستم هست ویندوز نصب کردم و از خود ویندوز یه بوت ساخت و وقتی ریست کردم رفتم و در اون حالت مراحل رو رفتم تا اونجا مشکلی نبود ولی وسط نصب ارورهای زیادی داد که مربوط به قسمت نصب برنامه ها بود .
    به هم ربط دارن؟ ممکنه سی دی خراب شده باشه؟؟ چون دوبار بیشتر ازش استفاده نکردم. کلا بعداز نصب ویندوز که دوباره نصب کردم میشه 3 بار!!!!
    می تونید یه ایمیج ازش بگیرید و دوباره رایتش کنید و یا مmount کنید ....

2. این کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه جا خوب و ارزون سراغ دارین بگین برم تهیه کنم.
    چون هم پارسیکس دارم هم سوزه. پارسیکس بد نیست ولی خوب با سوزه بیشتر حال میکنم!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

یه جا خوب و ارزون سراغ دارین بگین برم تهیه کنم.
    چون هم پارسیکس دارم هم سوزه. پارسیکس بد نیست ولی خوب با سوزه بیشتر حال میکنم!!!
    چی رو تهیه کنید ؟ !
    اگه منظورتون نسخه سوزه هست که از اینترنت دانلود کنید (اگه به اینتر نت پر سرعت دسترسی دارید)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خودتون هم می تونید برید ایمیج بگیرید ...
    اگه منظورتون رو درست متوجه شدم

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

من واقعا" شرمنده ام از مدیران و همکاران محترم انجمن لینوکس ( m a j r i x , rootnt , Hosein-mec , taia ) که این حرفا رو میزنم ؛
    واقعا" زورم میاد که یک مشت آدمای ... و ... میان اینجا که حتی یه بار هم با لینوکس کار نکردن دوستانی که زیاد وارد نیستن رو به اشتباهی راهنمایی میکنن و اونها رو بیچاره میکنن ! آخه یکی نیست بهشون بگه که آخ ... و ... تو که بلد نیستی راهنمایی کنی چرا میای توی این بخش پست میدی ...

توی اولین پست این صفحه گفتم که زیاد بلد نستم با سوزه کار کنم ، اون آدم ... اومد گفت که همچیو تو شاخه هوم پاک کن ، منم همینکارو کردم الان بالا نمیاد !

حالا چرا کل سیستم رو می خواهید به حالت اول بر گردونید؟
    تا جایی که یادم هست با کلیک راست روی دسکتاپ گزینه ی add panel وجود داشت در این توزیع.
    اگر هم وجود نداره کافی هست فولدر زیر را فقط پاک کنید و نه تمام فولدر ها رو
    /home/<your username>/.kde4
    ممنون دوست عزیز ولی دیگه کار از کار گذشته ! من اگه جای شما بودم یه اخطار به اون ... و ... میدادم !

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

من واقعا" شرمنده ام از مدیران و همکاران محترم انجمن لینوکس ( m a j r i x , rootnt , Hosein-mec , taia ) که این حرفا رو میزنم ؛
    واقعا" زورم میاد که یک مشت آدمای ... و ... میان اینجا که حتی یه بار هم با لینوکس کار نکردن دوستانی که زیاد وارد نیستن رو به اشتباهی راهنمایی میکنن و اونها رو بیچاره میکنن ! آخه یکی نیست بهشون بگه که آخ ... و ... تو که بلد نیستی راهنمایی کنی چرا میای توی این بخش پست میدی ...

توی اولین پست این صفحه گفتم که زیاد بلد نستم با سوزه کار کنم ، اون آدم ... اومد گفت که همچیو تو شاخه هوم پاک کن ، منم همینکارو کردم الان بالا نمیاد !

ممنون دوست عزیز ولی دیگه کار از کار گذشته ! من اگه جای شما بودم یه اخطار به اون ... و ... میدادم !
    دوست عزیز
    لطفا زود قضاوت نکنید .... اگر شما فکر می کنید من بلد نیستم من رو راهنمایی کنید!
    شما شاید اشتباه انجام دادید .
    من به حای شما بودم زود قضاوت نمی کردم .
    لازم نبود نقطه چین بگذارید اسم می بردید .
    با کمال میل حاضر اخطار بگیرم ولی از شما که کاربر فعال هستید بعید بود
    این طور قضاوت کنید.
    اگر با اخطاز مشکلاتان بر طرف می شود هر چه دلتان می خواهد اخطار دهید.

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

در ضمن لحن شما اصلا در شان یک کاربر فعال نیست .
    اقعا" زورم میاد که یک مشت آدمای ... و ... میان اینجا که حتی یه بار هم با لینوکس کار نکردن دوستانی که زیاد وارد نیستن ...
    کاش جملتون رو کامل می گفتید . البته واضح بود چه چیزهایی هستند .
    واقعا برای شما متاسفم .

به دلیل توهین گزارش تخلف داده شد .
    Last edited by Alyssa; 04-08-2010 at 12:57.

7. 2 کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جای تعجب هست که شما کاربر به اصطلاح «فعال» هستید و نمی‌دونید اینجا مثل همه سایت‌ها و فروم‌های دیگر هیچ تضمینی برای گفته‌ها وجود نداره و تنها کسی که قوانین (توهین) رو نقض کرد و باید اخطاره بگیره شمایید.

9. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بهر حال هرکسی هراطلاعاتی داشته باشه و هرچند کم اگر به من که چیزی بلد نیستم کمک کنه دلیل نمیشه که نمیدونه!!!
    قرار نیست یکی پروفوسرای لینوکس داشته باشه که اجازه ی جواب دادن به سوالات رو داشته باشه.
    اگه توهین حساب نشه همین همکاران و کابران فعال بخش لینوکس هم بعضی اطلاعاتشون کافی نیست پس یعنی پارتی بازی بوده که همکار و کاربر فعال شدن؟؟؟
    البته دوستمون در مورد ایمیج گرفتن درست گفت. خیلی وقتها شده که برنامه ای اجرا نشده و وقتی دوباره ازش ایمیج میگیری( بدلیل اینکه در حالت ایمیج گیری سرعت متعادل با اطلاعات دیسک هست) تمام اطلاعات به صورت کامل ضیط میشه و دوباره با رایت کردن با سرعت متعادلتر میشه اون دیسک مشکل دار رو درست کرد!!!
    البته مشکل من لینوکس رو با یه Open suse 11 دیگه حل کردم ولی فکر هنوز نمیدونم چرا بار اول نصب شد و بار دوم میگه سیستم 64 بیت هست و نیمیشه!!!!!!!!!!!!!
    من نمیدونستم لینوکس هم 32 بیت و 64 بیت داره!!!!

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

همیشه توصیه ما به کاربران تازه کار این هستش که از نصب روی سیستم خودداری کنن
    وقبل از نصب با دیسکهای زنده یا live CD کار کنن
    و نکته بعدی شما میگید کل دایرکتوری home رو پاک کردید که بازهم همچین مشکلی پیش نمیاید !‌!‌!‌‌
    در صورتیکه اگر طبق راهنمایی taia عمل میکردید به مشکل برنمیخوردید
    و بازهم یک مسئله با اهمیت همیشه از اطلاعات مهم سیستم بک آپ داشت باشید

13. این کاربر از m a j r i x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

اگر منظورتون تنظیماتی است که در محیط ایکس مد نظر است
    کافی تمامی فایل های. رو در پارتیشن home خود (یا همون home دایرکتوری)
    پاک کنید .
    این فایل ها با زدن کلید های :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیده میشند...
    همیشه توصیه ما به کاربران تازه کار این هستش که از نصب روی سیستم خودداری کنن
    وقبل از نصب با دیسکهای زنده یا live CD کار کنن
    و نکته بعدی شما میگید کل دایرکتوری home رو پاک کردید که بازهم همچین مشکلی پیش نمیاید !‌!‌!‌‌
    در صورتیکه اگر طبق راهنمایی taia عمل میکردید به مشکل برنمیخوردید
    و بازهم یک مسئله با اهمیت همیشه از اطلاعات مهم سیستم بک آپ داشت باشید
    مگه من چیزی غیر از این گفتم ؟!!
    و این دوستمون گفت :

15. 3 کاربر از Alyssa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من تازه الان متوجه این جریان در این تاپیک شدم.
    ببین Vallio عزیز، در اینجا ما با هم همکاری می کنیم، اگر دیر جواب داده میشه به این خاطر هست که خوب همیشه توان سر زدن نداریم، اگر اشتباه جواب داده میشه به این خاطر هست که اومدیم یاد بگیریم، در ابتدا بگم، پاک شدن فولدر home مشکلی ایجاد نمیکنه، چون تنظیمات هستند که بعد از اولین اجرا به حالت پیش فرض بر می گردند، اون مطلبی که من گفتم فقط تنظیمات kde رو پاک می کرد، ولی در کل پاک شدن کل فولدر home هم موردی نداره و باید ببینیم مشکل شما از کجا بوده.
    کاربر عزیزمون که تازه شروع کرده و در همین مدت هم خیلی عالی کار کرده، Alyssa عزیز، هم تا به حال من در جواب هاش مشکلی ندیدم، تازه اگر هم مشکلی باشه مانند رویه من و یا دوستان اختطار دوستانه میدیم، نه اینکه بخواهیم اخطار بدیم به مدیریت و ...

در کل ما اینجا هستیم، برای یادگیری، هر کاری هم که شما می کنید باید یاد بگیرید که در جامعه ی اپن سورس شما مسئول کارهاتون هستید، و همین کار قشنگ هست.

به هر جهت این پست های اخیر رو فعلا دست نمی زنم، تا با دیگر همکاران و مدیر انجمن صحبت کنیم و پاکشون کنیم، چون اصلا جالب نیستند.

از همه دوستان ممنونم.

17. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •