دلیل روشن شدن گوشی هنگام کار کردن با phone xs چه ؟ آیا چاره ای داره؟ من با تمام ورژن های این نرم افزار امتحان کردم اما بازم روشن میه و ادامه نمیده . اگر راه حلشو میدونید کمک کنید. ممنون.
دلیل روشن شدن گوشی هنگام کار کردن با phone xs چه ؟ آیا چاره ای داره؟ من با تمام ورژن های این نرم افزار امتحان کردم اما بازم روشن میه و ادامه نمیده . اگر راه حلشو میدونید کمک کنید. ممنون.
شما Usb Flash رو نصب نكردي براي همين گوشي روشن ميشه بعد بايد فايل ssw مرتبط با گوشي رو فلش كني تا كلا روشن نشه
شما اشتباه انجام دادي. شما اگه بخواهي تغييرات انجام بدي اول با phone xs فايل SSW مرتبط با گوشيت رو فلش كني بعد به فار متصل بشي تغييرات انجام بدي بعد با فايل rest مرتبط به فرم وير گوشيت رو فلش كني بالا بيادش با my phone explorer تست كن ببين فضاي اس ام اس تغيير كرده يا نه
ssw برای w700 ؟
و من گفتم چجوری دوباره فلش کنم که روشن شه !
چرا نصب کردم دوباره هم چک میکنم . اما این کار رو که گفتید بايد فايل ssw مرتبط با گوشي رو فلش كنم بلد نیستم .میشه یه کم توضیح بدید.
گوشی و810 چنجی
شما فايل Main رو با xs رو گوشيت فلش كن درست ميشه
شما اول با XS alpha 5 اين فايل رو از قسمت main flash رو گوشي فلش ميكني w810_p3k_dcu.49R.ssw بعد باطري در مياري 20 ثانيه بعد جا بزن دوباره اين دفعه كانكت ميكني به فار منيجر تغييرات رو انجام ميدي بعد باطري در مياري بعد 20 ثانيه جا ميزني وصل ميكني به alpha5 XS اين دفعه فايل main فريم ور گوشيت رو فلش ميكني بالا بيادش چون فايل rest در حال حاضر مچ نميشه
كاملش رو از آموزشها بخون انجام بده
گوشي شما چون چينج شده هستش بايد با alpha 5 فلش كني
سلام من كاربر تازه واردم چون نتونستم 142 صفحه رو بگردم تا شايد جوابمو پيدا كنم مجبور شدم سوال بپرسم
من گوشيم ك750 سريال چنج است آيا استفاده از فار مننجر برام مشكلي بوجود نمياره؟
در ضمن نرمافزار داوينچي و دانلود كردم تا cid گوشيم مشخص شه همون مراحلو هم طي مي كنم ولي گوشيمو مشخص نمسكنه و بعد از يك دقيقه گوشي روشن ميشه ميشه بگيد مشكل از كجاست ؟ راه ديگه براي فهميدن سيد داره؟
مرسي
ممنون از راهنماییت یعنی برای نجات از اون مشکل روشن شدن گوشی وسط کار و ادامه نیافتن مراحل غیر از این کار کار دیگه ای نمیشه کرد و باید حتما ssw رو دستکاری کنم؟
سياوش جان من نميتونم اون فايلي رو كه براي تبديل Brown به red هست رو دانلود كنم لطفا كمكم كنيد من گوشيم مشكل داره و ميخوام آپديت كنم ولي گوشيم red نيست . ممنونم ... منتظرم
Last edited by loads; 11-04-2007 at 11:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)