تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 301 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه خدا قوّت جانانه میگم به بچه های باغیرت تیم که تونستن از پس حریف سر سختشون العین بر بیان و عیدی خوبی به هوادارای با تعصبش بدن و بتونن مثل همیشه بالاتر از حریفان در صدر جدول رقابتها قرار بگیره..به امید پیروزیهای پیاپی تو بازیهای بعدی و ایشالا کسب سومین ستاره ی آسیایی با ارتش 20 میلیونی تاجی

2. 13 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دم تک تک بچه ها گرم ایولا

4. 6 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

یه خدا قوّت جانانه میگم به بچه های باغیرت تیم که تونستن از پس حریف سر سختشون العین بر بیان و عیدی خوبی به هوادارای با تعصبش بدن و بتونن مثل همیشه بالاتر از حریفان در صدر جدول رقابتها قرار بگیره..به امید پیروزیهای پیاپی تو بازیهای بعدی و ایشالا کسب سومین ستاره ی آسیایی با ارتش 20 میلیونی تاجی
    ااا ناصرجان چرا بی منبع حرف میزنی ؟ 20 میلیون هوادار ؟ بابا یکی از تیما که میگن ما 40 میلیون هوادار داریم . تراکتوریا که میگن ما هم 30 میلیون هوادار داریم تا اینجا میشه 70 میلیون به ما 7 میلیون میرسه داداش اینجوری میگی الان دلخوری برای بقیه پیش میاد , از آمار جمعیت ایران میزنه بالا

================================================== ====================

یه نکته هم راجع به تعداد هوادارا بگم اینکه بالای 30 هزارتا بود که شکی نیست اصلا . مردم که کور نیستن . البته اینا خنگنا نمیگم برای استقلال توطئه کردن نه . بازی استقلال با پیکان خودم ورزشگاه بودم . همون بازی که بارون شدید اومد . حدودا 5 6 هزارتا هوادار زیر اون بارون تو ورزشگاه بودم از بلندگو اعلام کردن 10 هزارتا !! اصلا پایین فقط زیر سقفا پر بود اونم کامل نه گوشه ها خالی بود ! نمیدونم 10 هزارتا رو از کجا گفتن خودم شک کردم .. اما بازی بعدش پرسپولیس بود تو آزادی پایین تقریبا جز گوشه ها تمام پایین پر بود اعلام کرد 6 هزارتا ! یعنی بازی استقلال که فقط زیر سقفا پر بود و گوشه ها خالی 10 هزارتا بودن بازی پرسپولیس که تمام پایین جز گوشه ها پر بود 6 هزارتا ؟ خیلی عجیب غریب آمار میدن ! مختص تیم ما هم نیست واسه همه بازیا اینجوریه اصلا معلوم نیست ملاکشون چیه ! فقط بازی تیم ملی باشه 40 هزارتا میکشن روش !

اما میخواستم اینو بگم چندجا شنیدم تراکتوریا میگفتن ما میخوایم پر طرفدار ترین تیم آسیا بشیم امسال و روی استقلالیا رو کم کنیم و ... خوب بشیدببینید یه مسئله خیلییییییییی طبیعیه . یه تیم مثل استقلال که 99% سالها توی لیگ آسیا حضور داره و هر ساله آسیایی هستیم خوب اون شور و شوق هوادارا یکم کم میشه دیگه . واسشون یه چیز عادیی میشه . همه جای دنیا همینه . شما 2 سال پیش بازی استقلال پرسپولیس توی سال 3 4 بار انجام شد . بار آخر 70 هزارتا اومدن آزادی ! خوب از بس بازی کردن عادی شد واسشون خسته شدن . آسیا هم همینه . تیم ما که همیشه آسیاییه و ما هوادارا هر ساله آسیا رو دیدیم و با تیما بازی کردیم دیگه مثل چند سال پیش آنچنان شوقی واسه ورزشگاه رفتن و پر کردن نداریم . تا تراکتوری که بار اولشه میره آسیاخوب مسلمه بار اولشونه بایدم هر بازی ورزشگاهشون پر شه . ممکنه بار آخرشون هم باشه . باید از فرصت استفاده کنن . یا یه سری تیما که 2 3 سال یه بار میرن آسیا . اما تیمایی مثل استقلال و سپاهان که اصلا آسیا دیگه جزئی از وظیفشون شده شما بازیها خونگیشونو نگاه کنید ورزشگاها پر نمیشه . واسه سپاهانم همینطوره اونا هم براشون عادی شده این قضیه . در کل میخوام بگم جو الکی ندین . شماها بار اولتونه و اینجوری شوق دارید . ما دیگه پوست آسیا رو کندیم مثل شماها ذوق نداریمیه مثال دیگه هم بزنم برای درک بهتر . مثلا من خودم که بچه تهرانم 6 7 سال پیش که میرفتیم شمال دریا میدیدم مثل این عقده ایا میرفتم تو آب و خیس میکردم خودمو و شوق و ذوق و ...اما الان که میریم فوقش یه بار برم لب دریا فقط آبو تماشا کنم همین . دیگه آنچنان ذوقی ندارم که بپرم تو آب یا هر شب برم کنار دریا . حله؟

6. 14 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

تبریک میگم این برد بسیار با ارزش رو !
    واقعا تیم های عربی دارن خرج میکنن و بازیکن میارن .. جیان و نیلمار .. که هر کدوم تنهایی بیشتر از بودجه ی یک سال استقلال قیمت دارن !
    ولی بچه ها با غیرت تونستن بازی رو ببرن ... تیم واقعا داره خوب بازی میکنه .. حساب شده و منطقی !
    تعویض های قلعه نوعی هم خیلی عالی بودن ... البته ارزه داشت خوب بازی میکرد ولی اکبرپور وقتی رفت راست خیلی به تیم کمک کرد چون اون طرف ارزه اصلا با حمودی نتونستن همکاری کنن و کلا به نظرم ارزه بازیکنی برای بازی در وسط زمین نه کناره ها ...
    این چند بازی اخیر هاشم و سیاوش هم خوب بازی کردن ... دست هر جفتشون درد نکنه ... و اون تیکه که تماشاگرا هاشم رو تشویق میکردن خیلی خوب و جالب بود .. که امیر خان هم بفهمه لازم نیست وقت هایی که هاشم بد بازی میکنه این قدر ازش تعریف کنه چون خود هوادارا همه چیز رو تشخیص میدن !
    یه تشکر ویژه هم از همه تماشاگرا که رفتن ورزشگاه ... بازی دیشب سپاهان و الغرافه که تو قطر بود با این همه خرج که الغرافه کرده و سیسه و نه نه رو آورده فک نکنم 200 تا تماشاگر هم رفته بودن .. تازه با اون همه امکانات .. وفقط باید قدر خودمون رو بدونیم .. البته این پرتاب های نارنجک خیلی جالب نیست که داره مد میشه امیدوارم واسه تیم مشکل ایجاد نکنه !
    برد دیشب الهلال هم کار رو سخت کرد ... امیدوارم الهلال رو هم تو عربیستان ببریم که با این بازی که تیم کرد بعید هم نیست ... فقط کاش مصدوم نده دیگه تیم !
    در آخر هم باید همگی از ساموئل ممنون باشیم که تو این یک سالی که به تیم اضافه شده خیلی عالی بازی کرده و سطح بازیش خیلی فوق العادست ...

8. 10 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ااا ناصرجان چرا بی منبع حرف میزنی ؟ 20 میلیون هوادار ؟ بابا یکی از تیما که میگن ما 40 میلیون هوادار داریم . تراکتوریا که میگن ما هم 30 میلیون هوادار داریم تا اینجا میشه 70 میلیون به ما 7 میلیون میرسه داداش اینجوری میگی الان دلخوری برای بقیه پیش میاد , از آمار جمعیت ایران میزنه بالا

================================================== ====================
    عزیزم حرفه بچه رو گوش نکن

ولی خداییش ساموئل داره میترکونه ها..

تیتر های روزنامه های ورزشی 24 اسفند 1391

العین لرزید ، الهلال ترسید .

عیدانه استقلال

پیروزی با الماس سیاه و قالی کرمان

استقلال آقای فوتبال آسیا هم شد

پیروزی شیرین با گل های ساموئل و فرهاد

Last edited by Nasser_ZRE; 14-03-2013 at 14:22.

10. 11 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منم با كمي تاخير اين برد بسيار ارزشمند رو تبريك ميگم!
    ايشالا اين بردها تا ساليان سال تداوم داشته باشه!!

12. 8 کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد
    ساموئل بهترین بازیکن استقلال در لیگ قهرمانان

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، محمد رضا کسرایی مسئول بین الملل سازمان لیگ در این‌باره گفت: بر اساس اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، جی لوید ساموئل در بازی تیم‌های استقلال ایران والعین امارات، بهترین بازیکن زمین شده است.

در گزارش ناظر داوری به کنفدراسیون، نام ساموئل به عنوان بهترین بازیکن زمین درج شد.
    بر اساس همین گزارش ها دربازی الجیش قطر و تراکتور سازی هم قاسم دهنوی بهترین بازیکن میدان و دربازی الغرافه و سپاهان جبرئیل سیسه بهترین بازیکن شد.

کمپ استقلال حال و هوای نوروز گرفت/کری‌خوانی برهانی و حمودی و غیبت 6 بازیکن

تیم استقلال یک روز پس از برتری مقابل العین امارات امروز « پنجشنبه» از ساعت 15:30 در کمپ زنده یاد حجازی برنامه های آماده سازی خود را پیگیری کرد.

در تمرین امروز بازیکنان زیادی حضور نداشتند و مهدی رحمتی، مجتبی جباری، فرهاد مجیدی، فرزاد حاتمی، سیاوش اکبرپور و حنیف عمران زاده غایب بودند. البته عمران زاده به دلیل مسائل انضباطی فعلا حق حضور در تمرینات را ندارد.
    *خسرو حیدری که به دلیل آسیب دیدگی دیدار با العین امارات را از دست داده بود امروز زیر نظر حاج قاسم مربی بدنساز استقلال تمریناتش را از سر گرفت.
    *امیر حسین صادقی با 20 دقیقه تاخیر به محل تمرین آبی پوشان رسید.
    * در حالی که هنوز تمرین آبی پوشان آغاز نشده بود آرش برهانی و علی حمودی مشغول ضربه زدن به تیر دروازه بودند. این دو قرار گذاشتند که ضربه هایشان به تیرک افقی برخورد کند و بر سر این موضوع کری داشتند.
    *قبل از آغاز تمرین بازیکنان مشغول بازی تنیس فوتبال بودند.
    * امیر قلعه نویی در تمرین امروز آبی پوشان حضور داشت و در رختکن فیلم بازی با العین را تماشا کرد.
    * حدود 50 نفر از طرفداران استقلال در کمپ زنده یاد حجازی حضور داشتند و در خصوص پیروزی آبی پوشان مقابل نماینده امارات صحبت می‌کردند.
    * یک دوربین تلویزیونی برای مصاحبه و گفت و گوی نوروزی در تمرین استقلال حاضر شد و با بازیکنان این تیم صحبت کرد. همین مسئله باعث شد تا کمپ آبی‌پوشان حال و هوای نوروز بگیرد.
    * بازیکنانی که در ترکیب اصلی استقلال مقابل العین بازی کرده بودند پس از ریکاوری راهی استخر و سونا شدند.
    * جواد نکونام در حاشیه تمرین امروز حدود 10 دقیقه با ستار همدانی صحبت کرد.
    * دویدن دور زمین، کارهای ترکیبی و ارسال پاس‌های کوتاه برنامه‌های تمرینی امروز بود. در مرحله آخر بازیکنان فوتبال درون تیمی انجام دادند که تمامی این مراحل زیر نظر مجید صالح برگزار شد.
    * با اعلام کادر فنی تمرین فردای تیم استقلال تعطیل خواهد بود و بازیکنان از روز شنبه مجددا تمرینات خود را پیگیری خواهند کرد
    FARS

14. 6 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دلیل این تیترای روزنامه 90 چیه ؟

اجنبی کلمه اییه که برای توهین و تحقیر بیگانه به کار برده میشه ! ازونورم تیترای به زبون ترکی می زنه ! جالبه داره از کسایی حمایت می کنه که خودشونو با ما ملت ایران بیگانه می دونن !!
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 15-03-2013 at 21:41. دليل: لحن نامناسب

16. 9 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی طرفداران عزیز و گرامی استقلال.
    منم مثل تمام شما از این تیترهای معنادار روزنامه ی جهت دار نود ناراحت شدم.
    این طرز صحبت کردن با بازیکنی نیست که توی یه بازی مهم (اونم با عرب ها که خیلی حیاتی و حیثیتی هست)که گل اولمون رو زده اینجوری بیایم حرف بزنیم.
    بیاین همه اعتراض خودمون رو به این روزنامه بگیم و بهشون نکات لازم رو یادآور شویم
    از تک تک دوستان و طرفداران استقلال که از این حرکت این روزنامه ناراحت شدن تقاضا دارم به ایمیل این روزنامه یه ایمیل بزنن و اعتراض خودشون رو اعلام کنن
    ایمیل روزنامه:havadaran90@yahoo.com
    و در آخر ممنون

18. 9 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

• خوش پوش ترین و بد تیپ ترین بازیکن استقلال از نظر بازیکنان استقلال. . . ( حتما بخونین )

سید مهدی رحمتی : شیک پوش حنیفه .بدتیپ هم حاتمی .

حنیف عمران زاده : خوش پوش کیانوش است و بد تیپ هم هاشم بیگ زاده .
      ...
      آرش برهانی : شیک پوش ترین اکبر پوره چون خودش یه پا برند ه بد تیپ هم فرزاد حاتمی .

هاشم بیگ زاده : خوش تیپ ترین خودم هستم و بد تیپ ترین هم میثم بائو .

حسن اشجاری : خوش پوش ترین نکونام و بد تیپ ترین هم حنیف.

علی حمودی : خوش پوش ترین خودم هستم و بدتیپ ترین هم میثم بائو .

خسرو حیدری : خوش تیپ ترین فرهاد مجیدی و بد تیپ ترین هم حنیف.

جواد نکونام : همه خوش تیپ اند به جز محمد نصرتی !!!!

پژمان منتظری : خوش تیپ ترین هاشم بیگ زاده است و بد تیپ ترین یه زمانی اسماعیل شریفات ولی الان در کل بد تیپ نداریم .

ایمان موسوی : خوش تیپ ترین سید حسین حسینی و بد تیپ ترین هم هادی ریش اصفهانی .

عباس محمد رضایی : شیک پوش ترین هاشم بیگ زاده و بد تیپ ترین هم خودم .

سیاوش اکبر پور : خوش تیپ ترین خودم هستم و بد تیپ هم حاتمی.

سید حسین حسینی : خوش تیپ ترین فرهاد مجیدی و بد تیپ ترین هم خسرو حیدری .

از مجله ویژه نامه نوروز استقلال

20. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •