تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 328 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یه خبر خوب

کاپیتان امروز پا به توپ شد (بهتره بگیم دست به توپ شد ) و به دور از گروه با توپ تمرین کرد .
    کاپیتان از مصدومیت خود ریکاوری کرده و آخرین مراحل درمان
    خود رو بسر می برد و بزودی برمیگردد .
    در مورد بازی با منچستر هم به احتمال زیاد کاسیاس به بازی نمیرسد ...
    البته این قضیه رو هم فراموش نکنیم که تو غیبت ایکر ، این چهره واقعا با غیرت و
    تعصب مثال زدنی از دروازه رئال خصوصا تو الکلاسیکو های اخیر و بازی با منچستر

دفاع کرده ...
    دیگو متشکریم

منبع : پیج هوادران رئال مادرید در FB

2. 12 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواندن سوره حمد و توحید توسط اوزیل

به گزارش مرصاد و به نقل از انتخاب، مسعود اوزيل ستاره مشهور تیم رئال مادرید در بازی با دیپورتیو لاکرونیا زمانی که در دقیقه ۵۷ بازی برای تعویض به کنار زمین آمد دست به دعا برداشت و این عکس موضوع بحث محافل ورزشی اسپانیا شد. روز گذشته روزنامه اسپانیول نوشت که مسعود ازیل با وجود پوشیدن پیراهن تیم ملی آلمان شخصیت خود را به عنوان یک مسلمان اهل ترکیه حفظ کرده است.

مسعود اوزیل با ذکر این نکته که با وجود اینکه در فرهنگ آلمان بزرگ شده ام فرهنگ خودم را فراموش نکرده ام گفت: «من یک مسلمانم و قبل از هر مسابقه به درگاه خدا دعا می کنم. این را همه می دانند حتی آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان. به هویت مسلمان و ترک خودم افتخار می کنم و به قبول شدن دعاهایم ایمان دارم.»

وی در ادامه گفت: «در بازی دیپورتیوو قبل از ورود به زمین سوره حمد و ۳ بار سوره اخلاص را خواندم. من بدون اینکه دعا کنم وارد زمین نمی شوم و به خداوند ایمان کامل دارم.»

4. 7 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

واقعا سالاری مسعود ، مطمئنا واسه الکلاسیکو هم ازین کارا کرده ، واسه بازی منچستر هم ازین کارا بکن
    I Love you Mesut

این عکس هم هستش :

6. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رئال مادريد ٣ بارسلونا ١

يك رئال برتر بارسلونا را فلج كرد

رونالدو اعتبار توپ طلا را زير سوال ميبرد

مورينيو دو شاخه تيكى تاكا را از برق كشيد

8. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

از انگشت در چشم تا پرسیدن حال تیتو ولانوا توسط مورینیو :
    مورینیو احوال تیتو را از رورا پرسید...

خوزه مورینیو پس از دیدن جوردی رورا ، مربی بارسلونا پس از دست دادن به او گفت :" تیتو چطور است ؟ پیغام اشتیاق و روحیه مرا برای بازگشت سریعش به او برساند . "
    مربی پرتغالی با وجود استرسی که برای این بازی داشت ، این فرصت را از دست نداد تا حال مربی تیم رقیب را بپرسد چرا که همان طور که خودش همیشه گفته است :" سلامتی بالاتر از هر چیزی است . "
    مربی پرتغالی نتوانست که نگرانی خود را در مورد حال تیتو کتمان کند . او یک فرصت معتقد و کاملا احساسیاتی است . روابط او با تیتو نسبت به زمانی که انگشت توی چشمش کرد خیلی فرق کرده است .

وقتی تیتو به برنابئو آمد ، مربی پرتغالی به او دست داد و بعد ها نیز به طور لفظی به خاطر درگیری خود با تیتو عذرخواهی کرد .
    حالا او یک گام دیگر به سمت انسان دوستی برداشت و در طول سفر به نیوکمپ جویای احوال تیتو شد .
    البته پرز نیز در جایگاه ویژه از راسل و باقی مدیران بارسا در مورد حال تیتو پرسید .

دادگاه سرعت غیرمجاز بنزما ، همزمان با بازی اسپانیا - فرانسه

پنج بازیکن رئال مادرید توسط پلیس راهنمایی و رانندگی در روز سوم فوریه پس از شکست در لوس کارمنس به علت رانندگی با سرعت غیرمجاز شکار شدند . کریم بنزما اما با سرعت 216 کیلومتر بر ساعت یک رکورد عجیب را به ثبت رساند . مایکل اسین غنایی نیز با سرعت 150 کیلومتر بر ساعت رانندگی می کرده است .
    ال پایس همچنین گزارش داد که آربلوا ، راموس و کایخون نیز در منقطه لافینچا با سرعت غیرمجاز رانندگی می کرده اند . هر پنج بازیکن توسط پلیس متوقف شدند و تست الکل دادند که منفی بود . از طرفی پورشه به اسم باشگاه رئال نیز در حال رانندگی با سرعت 260 کیلومتر بر ساعت بوده که راننده اش مشخص نشده است .
    در حقیقت پاترول پلیس سه خودروی رئالی ها را متوقف کرده بود . بنزما سوار بر خودروی آئودی بود که باشگا هبه او عهده کرده بود . او به علت داشتن سرعت 216 کیلومتر بر ساعت ممکن است که به سه تا شش ماه زندان به علاوه ضبط گواهینامه اش برای یک تا چهار سال محکوم شود . این بازیکن همچنین باید یک بار دیگر در کلاسهای گرفتن گواهینامه شرکت کند .

دادگاه بنزما در روز ششم فروردین برگزار در پوزوئلو قرار است که برگزار شود ، یعنی درست همزمان با بازی فرانسه اسپانیا در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 . حالا باید دید که آیا او می تواند زمان دادگاهش را عوض کند یا نه .
    مایکل اسین نیز به علت داشتن سرعت 150 کیلومتر بر ساعت متوقف شد که 50 درصد بیشتر از حد مجاز جاده های شهری بود . او با جریمه 400 یورویی و چهار امتیاز منفی مواجه شد.

مرجع اخبار رئال

10. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

این بنزما چرا اینطوری میشه:|؟
    یه فصل خوبه یه فصل بد یا حاشیه دار

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایکر در تمرینات

13. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دراین لیست 11 نفره نام ساموئل اتوئو که دستمزد سالانه اش در باشگاه آنژی ماخاچ قلعه 20 میلیون یورو است دیده می شود. بعد از او ، لیونل مسی است که بعد از تمدید قراردادش مبلغ سالانه 15 میلیون یورو دریافت خواهد کرد و بعد از او داوید سیلوا و یایاتوره ، سالانه 13 میلیون یورو می گیرند. دستمزد سالانه اشلی کول 12.4 میلیون یورو است و ریبری، لام و کریس رونالدو سالی 10 میلیون یورو حقوق می گیرند. کاسیاس با دستمزد سالانه 6 میلیون یورو ، کم در آمدترین بازیکن این لیست 11 نفره است

goal

15. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •