تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 176 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قصد خرید هارد اکسترنال دارم. الان یک سیگیت 1 ترابایتی و 320 گیگی اینترنال روی سیستم دارم و سال آینده هم میخوام یه کامپیوتر نو بگیرم و یک SSD هم اضافه کنم. در حال حاضر ظرفیت هاردهایی که دارم پُر شده. پس میخوام تا 400 تومن یک هارد اکسترنال مناسب بگیرم که بیشتر وقت ها کنار کامپیوتر باشه و برای آرشیو ازش استفاده کنم.
    تقریباً از برتری و معایب هاردهای پسپورتی و ادپتوری نسبت به هم هیچ اطلاعی ندارم. بین برندها هم نمیدونم باید چی بگیرم که سرعت و کیفیتش زیادی پایین نباشه.
    اگه ممکنه در مورد تفاوت انواع هارد توضیح بدید و در نهایت یک مدل با دوام و قیمت مناسب به من معرفی کنید.
    با سپاس
    سلام .

که بیشتر وقت ها کنار کامپیوتر باشه و برای آرشیو ازش استفاده کنم.
    توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال امنیت و کارایی بیشتری دارند . مادربردی که سال بعد قرار هست بخرید سعی کنید بیشتر از چهار پورت SATA داشته باشه که جا برای اضافه کردن هارد دیسکهای بعدی رو داشته باشه . ولی اگر برای جابجایی میخواهید و قصد دارید به سیستمهای مختلفی متصل کنید یا اینکه خیلی کم استفاده میکنید میتوند اکسترنال تهیه کنید .

تقریباً از برتری و معایب هاردهای پسپورتی و ادپتوری نسبت به هم هیچ اطلاعی ندارم.
    تفاوت ، مزایا و معایب هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپ و پرتابل در پست اول و دوم همین تاپیک موجوده . توصیه میکنم مطالعه و بررسی کنید برای کاری که میخواهید انجام بدید پرتابل مناسبتر هست یا دسکتاپی .

بین برندها هم نمیدونم باید چی بگیرم که سرعت و کیفیتش زیادی پایین نباشه.
    در بازار کشور ، محصولات وسترن دیجیتال و سیگیت بیشتر موجوده و همچنین گارانتیهای معتبرتری دارند . سعی کنید از همین برندها یکی از مدلها رو انتخاب کنید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما ولی اکسترنال برای من بهتره چون نمیخوام دائم به کامپیوتر وصل باشه چون هم عمرش کم میشه هم مصرف برق رو بیخودی بالا میبره.
    اکسترنال هم بیشتر نظر خودم روی نوع دسکتاپی ـه (ادپتور دار). از یک تعمیرکار پرسیدم گفت برند وسترن خرابی زیادی داره و پیشنهاد کرد ADATA یا Segate بگیرم. به نظر شما درست گفته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی شما ولی اکسترنال برای من بهتره چون نمیخوام دائم به کامپیوتر وصل باشه چون هم عمرش کم میشه هم مصرف برق رو بیخودی بالا میبره.
    اکسترنال هم بیشتر نظر خودم روی نوع دسکتاپی ـه (ادپتور دار). از یک تعمیرکار پرسیدم گفت برند وسترن خرابی زیادی داره و پیشنهاد کرد ADATA یا Segate بگیرم. به نظر شما درست گفته؟
    هارد دیسک اکسترنال ADATA اگر مدل nobility nh03 باشه از هارد دیسکهای WD Green استفاده شده (طبق عکسی که یکی از کاربرها از نرم افزار Crystal Disk Info گذاشته بود) و دقیقاً همانی هست که در مدل My Book استفاده شده . اگر وسترن دیجیتال خرابی زیاد داره چرا ADATA نداشته باشه ؟

از بین WD my book یا Seagate Backup Plus Desk یکی رو با توجه به گارانتی ، قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنبد . معایب و مزایای ایندو مدل رو هم که در پست دوم همین تاپیک توضیح دادم .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

سلام..
    قصد خرید هارد اینترنال 1 ترابایت دارم!
    بهترین هارد از نظر شما کدومه؟
    WD Blue HDD یا Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD ؟
    ارزش خرید SSHD از HDD بالاتره؟
    اگه گزینه بهتر از این دو تا هم وجود داره، لطفاً معرفی کنید.. (قیمتش در همین حدودا باشه)

ممنون

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

حذف شد با سپاس
    Last edited by محمد7966; 17-11-2015 at 01:52.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام..
    اگه گزینه بهتر از این دو تا هم وجود داره، لطفاً معرفی کنید.. (قیمتش در همین حدودا باشه)

ممنون
    سلام دوست من بهتره بری سایت دیجی کالا و نمره و نظرات کسانی که این هاردارو خریدند ببینی اینطور میتونی انتخاب بهتری داشته باشی
    با احترام

9. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..

ممنون
    سلام .

ترجیحاً Seagate Hybrid 1TB+8GB SSHD رو انتخاب کنید البته اگر تفاوت قیمتش برای شما مهم نباشه .

ویدئوهای مقایسه ای با SSD و HDD در یوتیوب موجوده که میتونید بررسی کنید . سرعتش نسبت به مدلهای عادی کمی بهتر هست البته باید مدتی ازش استفاده کنید تا به اطلاعات پراستفاده یا قسمتی از آن در قسمت NAND ذخیره بشه .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام یک هارد 2 ترابایت اکسترنال بگیرم بین دو مارک موندم، اینقدر نظر منفی و مثبت در مورد این و اون خوندم که رسما روانی شدم فقط الان میخوام یکی که هر دوتاش تجربه کرده و میدونه بیاد راهنماییم کنه!
    اینا تو لیستمه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HD710 بعضیا میگن سرعتش پایین و اکثرا میگن مشکل لق بودن پورت رو داره این A80 ـه سیلیکون هم بعضیا میگفتن سرعتش خوب نیست و ...
    مارکای Seagate و WD هم تو لیستم نیست چون خیلی ظریف هستن و ممکنه کلی بلا سرشون بیاد و از اطرافیان هم دو نفر ultra ـه WD دارن یکیشون باگ گرفته سرعتش میاد هی پایین اون یکی همون اوایل یک دفعه مشکل پورت پیدا کرده قطع و وصل میشه گارانتی هم فیکسش نمیکرد برا همین ترجیح میدم طرفش نرم.

حالا دوستان با تجربه اگه میشه کمکم کنن.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام یک هارد 2 ترابایت اکسترنال بگیرم بین دو مارک موندم، اینقدر نظر منفی و مثبت در مورد این و اون خوندم که رسما روانی شدم فقط الان میخوام یکی که هر دوتاش تجربه کرده و میدونه بیاد راهنماییم کنه!
    اینا تو لیستمه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HD710 بعضیا میگن سرعتش پایین و اکثرا میگن مشکل لق بودن پورت رو داره این A80 ـه سیلیکون هم بعضیا میگفتن سرعتش خوب نیست و ...
    مارکای Seagate و WD هم تو لیستم نیست چون خیلی ظریف هستن و ممکنه کلی بلا سرشون بیاد و از اطرافیان هم دو نفر ultra ـه WD دارن یکیشون باگ گرفته سرعتش میاد هی پایین اون یکی همون اوایل یک دفعه مشکل پورت پیدا کرده قطع و وصل میشه گارانتی هم فیکسش نمیکرد برا همین ترجیح میدم طرفش نرم.

حالا دوستان با تجربه اگه میشه کمکم کنن.
    سلام .

پیشنهاد من Armor A85 هست .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_F_GAMER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود. من یه هارد 4 ترا میخوام بخرم برای آرشیو. ممنون میشم هم اینترنال هم اکسترنال هاردهای مناسب آرشیو 4 ترابایتی رو معرفی کنید.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •