تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 142 از 232 اولاول ... 4292132138139140141142143144145146152192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,411 به 1,420 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رامتون رام ایرانه دیگه؟
    شایدجدیدا به رام های ایران اجازه دسترسی نمی ده.
    نمیدونم ... از کجا میشه فهمید؟؟ یه جای سایت خوندم که سری ساخت سامسونگ رو تعریف کرده بود و عدد سری ساخت من مربوط به این دور و ورا نبود , مال چند کشور اروپایی بود. روی گوشیم به غیر از play store یه samsung apps هم هست که میشه روش کارت های عضو شتاب رو هم ست کرد برای خرید اپلیکیشنهای پولی(نصف نرم افزاراش هم فارسیه) ولی همون play store ظاهراً خیلی کاملتره ... راستی امروز گوشی را هم آپدیت کردم و به 4.1.2 ارتقا دادم , حجمش هم حدود 380-390 مگ بود البته در موقع نصب مجبور شدم جمهوری اسلامی ایران رو انتخاب کنم (فقط چند کشور در پیت همین دور و ور به عنوان سایر گزینه ها بود) البته در اولین استفاده هم همینطور ... میگم شاید همین رجیستر شدن گوشی به نام ایران کارو خراب میکنه چون در اکانت گوگل که اشاره ای به کشور نمیشه و بقیه موارد هم که با airplane mode و چیز پی ان باید حل یشه

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من بعضی از application هام Hide کردم اما الان هر کاری می کنم نمیتونم برشون گردونم. چکار باید بکنم؟

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

نمیدونم ... از کجا میشه فهمید؟؟ یه جای سایت خوندم که سری ساخت سامسونگ رو تعریف کرده بود و عدد سری ساخت من مربوط به این دور و ورا نبود , مال چند کشور اروپایی بود. روی گوشیم به غیر از play store یه samsung apps هم هست که میشه روش کارت های عضو شتاب رو هم ست کرد برای خرید اپلیکیشنهای پولی(نصف نرم افزاراش هم فارسیه) ولی همون play store ظاهراً خیلی کاملتره ... راستی امروز گوشی را هم آپدیت کردم و به 4.1.2 ارتقا دادم , حجمش هم حدود 380-390 مگ بود البته در موقع نصب مجبور شدم جمهوری اسلامی ایران رو انتخاب کنم (فقط چند کشور در پیت همین دور و ور به عنوان سایر گزینه ها بود) البته در اولین استفاده هم همینطور ... میگم شاید همین رجیستر شدن گوشی به نام ایران کارو خراب میکنه چون در اکانت گوگل که اشاره ای به کشور نمیشه و بقیه موارد هم که با airplane mode و چیز پی ان باید حل یشه
    با اون روشی که پست آخر صفحه ی قبل یکی از دوستان گفتند نشد؟
    دوستان من بعضی از application هام Hide کردم اما الان هر کاری می کنم نمیتونم برشون گردونم. چکار باید بکنم؟
    با چه برنامه ای؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تا حالا كسي موقع بازي Asphalt 7 به مشكل برخورده؟ من تا همين اخيرا خيلي خوب اين بازي رو ميكردم، ولي جديدا كه به مراحل بالاش رسيدم يهو متوقف ميشه و بعد از چند لحظه از بازي مياد بيرون...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با اون روشی که پست آخر صفحه ی قبل یکی از دوستان گفتند نشد؟
    خیر قربان اگه میشد که مصدع اوقات نمیشدم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان تا حالا كسي موقع بازي Asphalt 7 به مشكل برخورده؟ من تا همين اخيرا خيلي خوب اين بازي رو ميكردم، ولي جديدا كه به مراحل بالاش رسيدم يهو متوقف ميشه و بعد از چند لحظه از بازي مياد بيرون...
    دیتا یا apk بازی مشکل داره

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیر قربان اگه میشد که مصدع اوقات نمیشدم
    یک بار دیگه اینجوری کنید
    Gmail با ملیت دیگه بسازید. ترجیحا اروپا یا امریکا
    تنظیمات رو وارد کنید. به Airplane mode ببرید. وی پی ان آن کنید و استفاده کنید
    اگر نشد. از توی منوی ریکاوری استوک(ولوم بالا +هوم +پاور در حالتی که گوشی خاموشه) برید و وایپ کش بزنید .
    اگر باز هم نشد. بک آپ بگیرید شاید با فکتوری ریست درست شد
    از نظر افزار هایی مثل Market enabler هم میتونید استفاده کنید
    اگر نشد هم از Blackmart استفاده کنید
    چیزای خوب زیاد داره

8. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

استاد وقتی اکانت گوگل میسازیم همونطور که قبلاً عرض کردم جایی برای تعریف کردن کشور وجود نداره ... من در حالت airplane mode و چیز پی ان یه اکانت جدید ساختم (اکانت قبلی رو پاک کردم) ولی باز هم نشد
    ولی حتماً روشهای شما رو هم امتحان میکنم ... ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

استاد وقتی اکانت گوگل میسازیم همونطور که قبلاً عرض کردم جایی برای تعریف کردن کشور وجود نداره ... من در حالت airplane mode و چیز پی ان یه اکانت جدید ساختم (اکانت قبلی رو پاک کردم) ولی باز هم نشد
    ولی حتماً روشهای شما رو هم امتحان میکنم ... ممنون
    با و پ ن بسازید.

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با برنامه خاصی انجام ندادم. توی صفحه App ها قسمت menu key بعدش هم hide application رو زدم. الان دیگه نمی تونم بیارمشون. توی application manager یرنامه ها رو نشون می ده ولی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •